• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardım :((

O senın eşin ve ıstediğini yapmaya hakkın var helekı boyle durumda ben yerınde olsam o kzı arar haddını bıldırırdım kaşınmasın terbiyesizlik ya , haddini bildir eşinede tavrını koy aynı sekılde sen aransan_? Eşini aldatan arkadasının sevgılısı ne düşünürdü

O senın eşin ve ıstediğini yapmaya hakkın var helekı boyle durumda ben yerınde olsam o kzı arar haddını bıldırırdım kaşınmasın terbiyesizlik ya , haddini bildir eşinede tavrını koy aynı sekılde sen aransan_? Eşini aldatan arkadasının sevgılısı ne düşünürdü
ewt canım ben olsam aynı seyi yapan parçalar beni neydeyse bende susmuyacam nayse gereken konuşcam

[sıze=3]
canım gerçekten cok mutluyuz bendeki salaklık neden almadım numarasını onun o anlattıklarına inandım bende[/sıze]

sende uyurken yap al teli , mesaj gelirsede silersin zaten anlık gelıyor sıfre telefonuna mesaj gelıcek ıllakı silersin bak eşine güveniyorsan sakın yapma ama:19::18:

Ağzınızı aramış gibi ama yine de o kadar kötü düşünmeyin.
Biraz tepkinizi belli etseniz yeterli olur
Umarım her şey yolundadır

günaydın kızlar benm paranoyaklığımdan kaynaklanmış aslında benm düşündüğüm gibi değilmiş akşam ewe gidince tekrar konuştum canım ben sana seni incitecek bişey yapmam bu zamna kadar yapmadım yapmamda dedi bi daha acma bu konuyu sende üzülme benide üzme geldi geçti bitti dedi sonra içim rahatladı konuşunca insan gerçekten rahatlıyo tek taraflı düşünmemek yargılamamak gerekmiş bunu anladım:16::16::16::16:

Back
X