Kızlar acil yardım :(((

Sevda0426

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
193
48
13
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok acil... Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var geçen sene 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım maddi durumumuz hiç yoktu kan uyuşmazlığı iğnesini olamadım galiba yine hamileyim adetim 2 gün geçti doktora gitmek için bi kac gün daha geçmesini bekliyorum ama bebeğimi çok istiyorum ya bebegime birsey olursa nolur birsey diyin bisey olur mu ters tepki yaparsa bebekle kanimiz bi yolu tedavisi var mı

Senin kanın negatif.çoçuğunun eğer pozitifse vücüdun tehdit olarak algılayacak.çocuğa karşı derslerde dendiği gibi savaşacak Yerinde olsam eğer gebelik varsa soluğu doktorda alırdım

Test yapıyorlar ilk haftalarda.Ben sanırım 10 haftalikken falan yaptırdım ve dr bir sorun yok igne olmana gerek yok dedi.ama testin adını bilmiyorum

Aldirdiğim bebegin ki mi pozitif olursa tehtid bu bebeğim negatifse bi sansimiz var mi pazartesi gidicem ama çok korkuyorum eger bi tehtid unsuru varsa bi tedavi yöntemi var midir yoksa bebegimde kesin birsey cikar mi

B ebeginde sıkıntı olmaz merak etme.iğnesi var bunun.sen dr. a söyle uyuşmazlık var diye o gerekeni yapar.gereksiz endiselenme

Canim kürtajdan sonra olmadım igne o yuzden bi sonra ki çocukta %50 düşük olur dedi oda kesin değil dikkat et dedi sadece şuan hamileyim galiba bi araştırim dedim çok korktum sakatlık ölüm cocukta kansizlik zeka geriliği

Ben de kurtajdan sonra emin olamadığım için dr.a söyledim test yaptırdı ve sıkıntı yok dedi

Peki birsey sormak fikrinizi almak istiyorum eger allah korusun bi sorun çıkarsa sakatlık hastalık zeka geriliği olsa benim yerimde olsaniz doğurur muydunuz bide o ihtimal var o kadar cocuk gözünün önünde saglikla oynarken ona bu kötülüğü yapar mıydınız

İlk bebeğiniz sizinle aynı kan grubundaysa bu hamileliğinizde bi sorun olmaz. Bixde de var kan uyuşmazlığı . Ve geçen sene kan uyuşmazlığını çok araştırmıştım.
Düşük yaptığın bebeğin kan grubu sizinkinden farklıysa, siz negatif o pozitifse düşük sırasında kanı sizinkine karışmıştır ve vücudunuz o kan grubuna karşı antikor üretmiştir iğne vurulmadığınız için. Şimdi hamileuseniz ve bebeğiniz sizinle aynı kan grubunda değilse sorun olabilir. Buda basit bir kan testiyle anlaşılabilecek bişey.

Normal bi kan testiyle mi yoksa indirekt combs denen testi mi yaptırmalıyım
İndirekt combs testi yaptırmalısınızz. Dr.unuza söylediğinizde yapar zaten gerekeni.
Birde merak ettim ilk düşüğünüzde devlet hastanesinde yapmadınız mı? Orda ücretsiz yapıyorlar bu iğneyi.

Hayir ben astım hastasiyim diye esim korktu özele gittik butun parayi oraya döktü para yetmedigi icin yuzugumu bile ssatmistik o an kacarak evlendigimiz icin kimsemiz yoktu

Hayir ben astım hastasiyim diye esim korktu özele gittik butun parayi oraya döktü para yetmedigi icin yuzugumu bile ssatmistik o an kacarak evlendigimiz icin kimsemiz yoktu
Üzülmeyin, birşeyin olacağı varsa oluyor. Dediğim gibi ilk bebeğiniz sizinle aynı kan grubundaysa hiç bi sorun olmayacaktur kan uyuşmazlığıula ilgili Allah ın izniyle.
eşime ve bana genetik test dahil bir sürü test yapılmasına , hiç birşey bulunamamasına rağmen , bir bebek kaybettik. Bebeğimizde bir çok anomali vardı.
İlk fırsatta dr.a gidin bence, hamile değilsenizde fikir alın. İnşallah hiçbir sorun yaşamadan alırsınız, alacaksınız bebeğinizi kucağınıza inanıyorum ben:)

Çok tesekkur ederim insallah hersey iyi olur bebeginiz icin çok üzüldüm bende tekrar bi bebegimi daha kaybetmek istemiyorum

Nikah işlemleri için mutlaka buna bakılması ve iğne yapılması lazımdı . Devletin ücret almadan yapması lazım. Çok üzüldüm. Bu arada eşimin amcası ve yengesinde uyuşmazlık var. Seneler önce iğne mi vardı. İki çocukları var ikiside normal sağlıklı. İkiside negatif anneyle aynı grup

11 yıllık evliyim. Nikah işlemlerimiz sırasında sağlık kontrolunden geçtik ama bize kan uyuşmazlığıyla ilgili en ufak bişey söylenmedi, bırakın iğne yapılmasını. 3.ayda hamile kaldım sorunsuz bi oğlum oldu çok şükür.

Ben 2.5 yıllık evliyim. Kan tutuyor beni iğne korkum var. Sağlık ocağında kriz geçirdim ama o kanı almadan nikah izin belgesi vermediler . Şimdi kolay değil okadar ve hiç bir ücret almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…