İndirekt combs testi yaptırmalısınızz. Dr.unuza söylediğinizde yapar zaten gerekeni.Normal bi kan testiyle mi yoksa indirekt combs denen testi mi yaptırmalıyım
Üzülmeyin, birşeyin olacağı varsa oluyor. Dediğim gibi ilk bebeğiniz sizinle aynı kan grubundaysa hiç bi sorun olmayacaktur kan uyuşmazlığıula ilgili Allah ın izniyle.Hayir ben astım hastasiyim diye esim korktu özele gittik butun parayi oraya döktü para yetmedigi icin yuzugumu bile ssatmistik o an kacarak evlendigimiz icin kimsemiz yoktu
11 yıllık evliyim. Nikah işlemlerimiz sırasında sağlık kontrolunden geçtik ama bize kan uyuşmazlığıyla ilgili en ufak bişey söylenmedi, bırakın iğne yapılmasını. 3.ayda hamile kaldım sorunsuz bi oğlum oldu çok şükür.Nikah işlemleri için mutlaka buna bakılması ve iğne yapılması lazımdı . Devletin ücret almadan yapması lazım. Çok üzüldüm. Bu arada eşimin amcası ve yengesinde uyuşmazlık var. Seneler önce iğne mi vardı. İki çocukları var ikiside normal sağlıklı. İkiside negatif anneyle aynı grup
Ben 2.5 yıllık evliyim. Kan tutuyor beni iğne korkum var. Sağlık ocağında kriz geçirdim ama o kanı almadan nikah izin belgesi vermediler . Şimdi kolay değil okadar ve hiç bir ücret almadılar11 yıllık evliyim. Nikah işlemlerimiz sırasında sağlık kontrolunden geçtik ama bize kan uyuşmazlığıyla ilgili en ufak bişey söylenmedi, bırakın iğne yapılmasını. 3.ayda hamile kaldım sorunsuz bi oğlum oldu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?