- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Sultangaziden ayrılıyor burası artı isimin sultangazide olduğunu söylemedim traway yakın ise gidip gelmede onu demek istedimE tamam Sultangazi kocaman yer ayrıca o kadar maaş alınan bir iş mi var Sultangazide? Emin misiniz? Gaziosmanpaşa merkeze taşın işine tek araçla 10 dakikada gidersin. Ayrıca Sultangazi küçük bir yer değil , kocaman yer hayır gitmesem bilmesem inanıcam. Ha evet iyi bir semt değil ama ona yakın bir sürü yer var.
Semte iyi demedim cumhuriyet mahallesi sultangazidrn farklı demekki gelmemisdiniz☺E tamam Sultangazi kocaman yer ayrıca o kadar maaş alınan bir iş mi var Sultangazide? Emin misiniz? Gaziosmanpaşa merkeze taşın işine tek araçla 10 dakikada gidersin. Ayrıca Sultangazi küçük bir yer değil , kocaman yer hayır gitmesem bilmesem inanıcam. Ha evet iyi bir semt değil ama ona yakın bir sürü yer var.
Sultangaziden ayrılıyor burası artı isimin sultangazide olduğunu söylemedim traway yakın ise gidip gelmede onu demek istedim
Semte iyi demedim cumhuriyet mahallesi sultangazidrn farklı demekki gelmemisdiniz☺
Benimde uğraşmaya niyetim yok hanımefendi bugün bana yapan yatın kimlere yapar di mi susiyim cezasını birinin kocası verir zatenE tamam işin madem orda değil neden orda oturuyorsun? Ya hu eşimin akrabaları oturuyor orada biliyorum Sultangaziyi. Nasıl Sultangaziden farklı? Mahalle Sultangazideyse ordadır.
Ayrıca dediğim gibi işine yakın bir yere git neden tramvayla uğraşasın? Hem de sapıkla uğraşmazsın.
Benimde uğraşmaya niyetim yok hanımefendi bugün bana yapan yatın kimlere yapar di mi susiyim cezasını birinin kocası verir zaten
Önceki mesajlarınıE tamam işin madem orda değil neden orda oturuyorsun? Ya hu eşimin akrabaları oturuyor orada biliyorum Sultangaziyi. Nasıl Sultangaziden farklı? Mahalle Sultangazideyse ordadır.
Ayrıca dediğim gibi işine yakın bir yere git neden tramvayla uğraşasın? Hem de sapıkla uğraşmazsın.
Sultan gazi tarafını bende beğenmiyorum burası biraz daha küçük kasaba gibi artı tek degilim esimde vardı suan dubaide.onun dubai donusu biriktirdigimiz paramızla müstakil ev alma planımız için idare etmek zorunda kaldikNe yapıcam diye çözüm arıyorsanız en mantıklı çözüm bu ülkede olduğun yeri terk etmek. Şikayet etsen seni kafasına daha çok taksa? Adamı sanki içeri mi tıkacaklar, umurlarında bile olmaz. Böylece adam daha da takar sana.
Neyse kendin bilirsin tek olan bir kadın da Sultangaziye neden taşınır mantığım almıyor. Ben misafirliğe gidince bile rahatsız oluyorum ordan.
Siz nerde oturuyorsunuzNe yapıcam diye çözüm arıyorsanız en mantıklı çözüm bu ülkede olduğun yeri terk etmek. Şikayet etsen seni kafasına daha çok taksa? Adamı sanki içeri mi tıkacaklar, umurlarında bile olmaz. Böylece adam daha da takar sana.
Neyse kendin bilirsin tek olan bir kadın da Sultangaziye neden taşınır mantığım almıyor. Ben misafirliğe gidince bile rahatsız oluyorum ordan.
Hanımefendi isim burda demedim ise yakın dedim tek aktarmaya gidiyorum başka yere taşınıp aynı şeyi yaşamak istemiyorum çünkü izmir e erken dönmek daha mantıklıBir de sözlerin birbiriyle çelişiyor. Küçücük bir yer diyorsun ama kocaman bir yer. İşim burda diyorsun sonra da işim burda değil tramvayla gidiyorum diyorsun. Ev taşımaya uğraşamam diyorsun ama İzmire mi gitsem diyorsun. E ben de diyorum ki İzmire taşınacağına işinin olduğu yere taşın.
Sultan gazi kocaman olabilir ben oraya da il değilim neyi anlamıyorsunuzsemt semt burası oturduğum yerde böyle bi yerBir de sözlerin birbiriyle çelişiyor. Küçücük bir yer diyorsun ama kocaman bir yer. İşim burda diyorsun sonra da işim burda değil tramvayla gidiyorum diyorsun. Ev taşımaya uğraşamam diyorsun ama İzmire mi gitsem diyorsun. E ben de diyorum ki İzmire taşınacağına işinin olduğu yere taşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?