- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Nasıl sikayetcetmem lazımPolise gideceksin ve şikayetçi olacaksın .
Nasıl sikayetcetmem lazım
Gidin savcılığa adımın bilinmesini istemiy9rum ama bu kişi beni çok rahatsız ediyor hatta taciz ediyor korkuyorum diyin.bu kadar basit.
2017 yılında kimi nereye şikayet edeceğinizi ve yasal haklarınızı biloyor olmanız gerekir.
Fizik yada sözle bu davranış yok ama hep önüme çıkıyorEn yakin karakola gidip oradaki arkadaslarla gorusup bilgi al. Onlar yonlendirirler seni diye umit ediyorum ama adamin sana direkt sozlu veya fiili bir davranisi yoksa fazla bir sey yapabileceklerini sanmiyorum. Yanliz mi yasiyorsun?
Dek il olarak sokakta mobesavarsa işimi görür dimiAçtığın konudaki gibi gidip aynısını polise anlatacaksın .
Yakin cevrene durumu anlat olumsuz bir durum olursa nerede bulacaklarini bilirler. Kocana da anlat durumu eger kv, gorumceyi yanina gondermeyecekse.Eşim su an dubaide çalışıyor tekim
Ikimizin ailesi de memlekette izmir de yasiyorYakin cevrene durumu anlat olumsuz bir durum olursa nerede bulacaklarini bilirler. Kocana da anlat durumu eger kv, gorumceyi yanina gondermeyecekse.
Bence bir faydasi olmaz cunku adamin karsina cikmaktan baska bir sey yaptigi yok. Sinir bozucu ama bir yaptirimi olacagini sanmiyorum.Telefonla polise şikayet etsem fayda etmez mi
İşte bu da bir çeşit tacizdir.Sizi rahatsız ettiğinde kendisine korktuğunuzu belli etmeyin.tersine rahatsız olduğunuzu ve şikayetçi olacağınızı söylerseniz belki birdaha karşınıza çıkmaz.Fizik yada sözle bu davranış yok ama hep önüme çıkıyor
Internet ten araştırdım fiziki sözlü olması lazimbyaziyor yaptı yanına kar kalmamalıbence bir faydasi olmaz cunku adamin karsina cikmaktan baska bir sey yaptigi yok. Sinir bozucu ama bir yaptirimi olacagini sanmiyorum.
Yolda karşılaştırma yere tükürük belki anlar diyeİşte bu da bir çeşit tacizdir.Sizi rahatsız ettiğinde kendisine korktuğunuzu belli etmeyin.tersine rahatsız olduğunuzu ve şikayetçi olacağınızı söylerseniz belki birdaha karşınıza çıkmaz.
Yere tükürük demek istedim belki utanır arsız pislikYolda karşılaştırma yere tükürük belki anlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?