kızlar acil yardımmm

lindse

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
323
35
Merhaba kizlar duş alirken birden kombi söndü ve bende şampuanli saçimla cikmak zorunda kaldim şampuan sacimda kurudu artik kombi,yarin olur gibi sorum su sacimdaki şampuan saçima zarar verirmi

Galiba öyle yapacam yani su isiticam mecbur ya arkadasimin evindeyim yeni tasindi kova da yok artik ketilla bi şekilde halledecem

Kiz kalk da yika sacini soğuk su degsin bisey olmaz sac kokun canlanir biraz a:KK76:

İste kova falan da yok soğuk suyla da yikayamam sinavlarim var hic hasta edemem kendimi zarar vermeyecek olsa sabaha kadar beklerimama ddökermiş neyse gidip su isitayim bari tesekkurler

:KK53: Kusura bakma gülesim geldi gerçekten..Bunda dert edip konu açıcak ne var ki su ısıt ılık bile olsa yeter yani..Onuda ısıtamıyorsan soğuk suda olur kurutma makinesiyle hemen kurutursan hasta olmazsın ki..

makinesi da yopost: 38485505 .!.:
:KK53: Kusura bakma gülesim geldi gerçekten..Bunda dert edip konu açıcak ne var ki su ısıt ılık bile olsa yeter yani..Onuda ısıtamıyorsan soğuk suda olur kurutma makinesiyle hemen kurutursan hasta olmazsın ki..
Kurutma makinasi da yok:KK53:

Tamam tamam yikiyorum suyu isitiom allah tan ketil var:KK9:QUOTE="asigimasikk, post: 38485519, member: 607477"]Biseycik olmaz ben arada yikiyorum havluyla sar:) ama sen bilrsn tabi benm yüzümden hasta olma simdi:KK70:[/QUOTE]

Sinüzüt olduğu halde bende bi ara soğuk suyla yıkıyordum saçım hızlı uzasın diye bişey olmaz yani hasta olmazsın

Back
X