Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii gel de yikaBilgTİKA post: 38485356 .!.:Soguk suyla yıkamak cok zor olmasa gerek!
Kim yikiycak soguk suyla yani demek istedi sanirim bilgemmBilgesoğuk ost: 38485446 .!.:Ben niye yikayayim anlamadim ki ?![]()
Aynen saolKim yikiycak soguk suyla yani demek istedi sanirim bilgemm
Suyun isinmasini bekliom ya olurmu kaloriferde kombi calismadigi icin calismio hasta mi olayim benKiz kalk da yika sacini soğuk su degsin bisey olmaz sac kokun canlanir biraz a![]()
Biseycik olmaz ben arada yikiyorum havluyla sar:) ama sen bilrsn tabi benm yüzümden hasta olma simdiSuyun isinbilrsi bekliom ya olurmu kaloriferde kombi calismadigi icin calismio hasta mi olayim ben
Kurutma makinasi da yokmakinesi da yopost: 38485505 .!.:Kusura bakma gülesim geldi gerçekten..Bunda dert edip konu açıcak ne var ki su ısıt ılık bile olsa yeter yani..Onuda ısıtamıyorsan soğuk suda olur kurutma makinesiyle hemen kurutursan hasta olmazsın ki..
Evde elektrik voltajımı yükseldide böyle oldu herşey bozulmuşKurutma makinasi da yok![]()