Gelinlik Modelleri kızlar acil yardımmmm

2. si çok kabarık ve abartılı geldi bana,rahat olacağını sanmam. birincisi daha zarif ve rahat görünüyo.

29eylülde havuz başında olacak düğün

öyleyse 2. kesinlikle.. :) yani ikisi arasında bakınca benim de 2. hoşuma gitti ama salon düğünü olacaksa 1 daha uygun olur belki diye düşündüm..
ama önemli olan senin içine sinmesi.. :)
şimdiden mutluluklarr

2. si çok kabarık ve abartılı geldi bana,rahat olacağını sanmam. birincisi daha zarif ve rahat görünüyo.

katılıyorum.1. gelinclik çok hoş ve asil duruşu var.2.gelinlik abartılı ve sıkıcı geldi bana rahat edemezsiniiz gibi geldi.yani ben olsam kesinlikle 1.sini tercih ederdim :) mutluluklar diliyorum

:) salı günü provam başlıyor ve ben kararsızım hala süperim ben süper yaaaaaaa
nerden gördüm o gelinliği bilmem ki

TAtlım burda ikinci gelinlikle ilgili bi konu açmıştım herkes de çok beğenmişti bense bayılmıştımm taa ki gelinliği deneyene kadar gelinliğin kurdela olan kısmı göğsün hemen altından başlıoo fotoğraf biraz yanıltıcı sanırım.. Ve göğüs altında bir sıra kurdeladan sonra kabarıoo ve inanlmaz kabarık bi gelinlik.. Birde eğer bel boyun mesafen uzunsa güzel durur.. 1.65 benim boyum beni çok ksa gösterdi.. topuklu giyerek 1.78 olsam dahi.. Kısaca üzerinde hiç burda gördüğün gibi durmuyoo.. Ama karar senin; Havuz başı için benim de önerim tülden yana olacak.. Zamanın da var gibi istersen biraz daha bakınabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…