kızlar acil yorumm...

"Ha o mu, abime benzettim sizi yaa, nasıl benziyorsunuz anlatamam" deyip bakışınızın aslında hayranlık olmadığını belirtmiş olabilirdiniz, sonradan da böyle telaşlanmazdınız.

"Ha o mu, abime benzettim sizi yaa, nasıl benziyorsunuz anlatamam" deyip bakışınızın aslında hayranlık olmadığını belirtmiş olabilirdiniz, sonradan da böyle telaşlanmazdınız.
ay valla nebileyim aklim durdu bi an hemen elim ayağım birbirine dolaştı sanki dünyanın en büyük suçunu islemisim gibi hissettim, evlilik gerçekten çok sorumluluk gerektiriyormus yani bundan bi sene önce olsaydı gülüp gecerdim..

ne bileyim işte iftira atar diye korktum bi an, yazismalari da sildim üstelik nolur nolmaz diye..

Bu tip konularda bir kadının tacize uğraması bir tarafa, haklı olduğu halde eşinden bu derece korkmasına çok üzülüyorum.
İftira atsa ne olur arkadaşım? Sen kendinden emin değil misin? Eşin höt zöt yapsa kaç yazar. Seni dinlemeyen, sana inanmayan adamla ne işin var zaten?
Ayrıca madem bu kadar korkuyorsun mesajları niye siliyorsun? Gösterirsin bunları yazdı ben de bunlara cevap verdim diye. Bundan sonra aklında bulunsun.

Bu tip konularda bir kadının tacize uğraması bir tarafa, haklı olduğu halde eşinden bu derece korkmasına çok üzülüyorum.
İftira atsa ne olur arkadaşım? Sen kendinden emin değil misin? Eşin höt zöt yapsa kaç yazar. Seni dinlemeyen, sana inanmayan adamla ne işin var zaten?
Ayrıca madem bu kadar korkuyorsun mesajları niye siliyorsun? Gösterirsin bunları yazdı ben de bunlara cevap verdim diye. Bundan sonra aklında bulunsun.
bende kendime uzuluyorum, buarada eşim derki niye cevap yazıyorsun sanane der ayricaa bu adam durup dururken niye baktığını soylesinki ? der...

bende kendime uzuluyorum, buarada eşim derki niye cevap yazıyorsun sanane der ayricaa bu adam durup dururken niye baktığını soylesinki ? der...

Klasik 'dişi köpek kuyruk sallamazsa...' diyen biri ile evlisin. Eşine bir sürü şey yazardım da ban yemek istemiyorum bu yüzden.

takma kafana bnce unt gtsın bekar sanmstr senı ama smdı o kadr ruh hastası varkı ewlı bekar dnlemıyo

sen abine benzetmişsin baya bakmışsın, Ada'mın dikkatini çekmiş ordan yürüyim demiş neyine anlamadım diye cwp yazıyorsun ki Adama. Adam nerden bilsin senin onu abine benzettiğini illa birine benzetince dikkat çekecek kadar niye bakıyorsun millete sonrada aha eşime söyler mi falan bakmayın elin adamına dik dik

sen abine benzetmişsin baya bakmışsın, Ada'mın dikkatini çekmiş ordan yürüyim demiş neyine anlamadım diye cwp yazıyorsun ki Adama. Adam nerden bilsin senin onu abine benzettiğini illa birine benzetince dikkat çekecek kadar niye bakıyorsun millete sonrada aha eşime söyler mi falan bakmayın elin adamına dik dik
tamam abla bidaha bakmam dövme beni

Banane ister bak ister bakma yazmışsın yorumluyoruz te Allahım ya:KK14:

Yerden yere mi wurmuşum ne yani adama bakmışsın sende söylüyorsun baktığını adam nerden bilsin sen birine benzettin baktığını farkedince yüz bulmuş yazmış. Ben diyorum ki Adam netten ewli olduğunu görünce yazması ş...sizlik böyle insanlar çok ama ewli olmasını takmayan adamda çok aha bana baktı kesin iş bu düşüncesini taşıyan zihniyetsizler dolu diyorum meydanda. Ada'm nerden bilsin diyorum senin o anlamda baktığını sen hala diyodun ki yerden yere wurmuşsun konu açıyorsunuz sonra sizi sawunmayınca köpürüyosunuz he Can'ım he sen haklısın :KK66:

Yerden yere mi wurmuşum ne yani adama bakmışsın sende söylüyorsun baktığını adam nerden bilsin sen birine benzettin baktığını farkedince yüz bulmuş yazmış. Ben diyorum ki Adam netten ewli olduğunu görünce yazması ş...sizlik böyle insanlar çok ama ewli olmasını takmayan adamda çok aha bana baktı kesin iş bu düşüncesini taşıyan zihniyetsizler dolu diyorum meydanda. Ada'm nerden bilsin diyorum senin o anlamda baktığını sen hala diyodun ki yerden yere wurmuşsun konu açıyorsunuz sonra sizi sawunmayınca köpürüyosunuz he Can'ım he sen haklısın :KK66:
son cümleyi yazmasaydiniz brawo haklısınız dicektim ,belkide adam böyle düşünmüştür evet o da bi ihtimal. ama siz he canım he diyerek beni iplemediginizi gosteriyosunuz

gecen hafta gittigim seminerde bi adam vardi abime benziyordu ama tabiki ona benzedigini soylemedim sadece seminer hakkinda grup olarak muhabbet edildi, ve yanimdaki bayanla daha cok espriler yaptilar..her neyse, cikistada aracina biniyordu bende yanindan gectim bana baktigini farkettim ama Allah sahit ne tebbesum ettim nede bir ima.. o ani unuttum bile..

beni feysten bulmus ve mesaj atti, kurs hakkinda birsey sordu bende yetkilinin numarasini verdim ve iyi gunler dedim, bana yazmasinmi ; o gunki bakisiniz dikkatimi cekti... cok sasirdim ne diycegimi bilemedim. anlamadim? dedim o gun dedi bana baktiginizi gordum falan diyince baktim isin suyu cikiyor hemen engelledim iyi gunler diyerek..
kizlar bu beni bulduguna gore muhtemelen esimide bulabilir sizce onada msj atarmi ? yani tamam ona yuz vermedim ama aramizi bozmak icin boyle bisey yaparmi?

Yok daha neler eşinizi nereden bulacak, bulsa bile önemsiz bir şey gibi anlatın eşinize , mesela yazarken gergin olduğunuz hissettim . Konu konuyu açar ya öyle bir zamanda anlatın, kafanız daha rahat eder. Sizi rahatsız eden şahsa gelirsek, adam aklınca yokluyor ,oltaya düşerse diye ona göre rotasını çizecek , böle adamlar çok uğraşmaz aradıkları şey belli yani. Çoktan başkalarına yol almıştır. Rahat olun.

son cümleyi yazmasaydiniz brawo haklısınız dicektim ,belkide adam böyle düşünmüştür evet o da bi ihtimal. ama siz he canım he diyerek beni iplemediginizi gosteriyosunuz
Yani siz istiyorsunuz ki her ayrı cümlede sizin haklı olduğunuzu belirteyim şimdide son cümleye takmışsınız size ne denir başka? Bunlar benim düşüncelerim benim Fikirlerim istediğimi söylemekte Özgür'üm. İşinize gelmiyorsa yapcak bişey yok burda konu açıyorsan okuyacaksın. Ha ayrıca bişey sormuşsunuz bende kendi Fikirlerimi belirtiyorum beni iplemediğinizi gösteriyorsunuz ne alaka Allah aşkına ya Cidde'n sıkıldım bu muhabbetten Cidde'n çok tuhafsınız

Yani siz istiyorsunuz ki her ayrı cümlede sizin haklı olduğunuzu belirteyim şimdide son cümleye takmışsınız size ne denir başka? Bunlar benim düşüncelerim benim Fikirlerim istediğimi söylemekte Özgür'üm. İşinize gelmiyorsa yapcak bişey yok burda konu açıyorsan okuyacaksın. Ha ayrıca bişey sormuşsunuz bende kendi Fikirlerimi belirtiyorum beni iplemediğinizi gösteriyorsunuz ne alaka Allah aşkına ya Cidde'n sıkıldım bu muhabbetten Cidde'n çok tuhafsınız
siz daha tuhafsiniz hanımefendi siz yazmasanizda olur yani bukadar onemsemeyin kendinizi... !!

Sen bu kafayla gidersen daha çok iş açarsın başına

Millete bön bön bakıcağına iki kelime üret beni kopyalayıp duruyorsun :KK70::KK69:

Back
X