kızlar acilen bana yemek tarifi verin

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
kızlar ben bu akşam tatile çıkıyorum ama eşim gelemiyor işlerinden dolayı.ona 1 haftalık yemek yapıp bırakmam lazım 1 haftada çabuk bozulmıcak veya bayatlamıcak yemek yapmam lazım.bu yaz gününde ne yemek yapılabilir acil önerilerinizi bekliyorum.akşama kadar yapmam lazım yoksa benim koca aç kalır yumurta kırmayı beceremezD:

canım bu sıcakda yogurtlu corba yapabılırısn koy dolaba bısye olmaz sogukda ıce bılrı hem onu kofte yapın atın buzluga cıkartır kızartır kendııs onuda becerırı artık demı

zeytinyağlı bişey yap, hep buzdolabında durduğu için bi de ısıtılmadığı için kolay bozulmuyor.

1 hafta duran yemek bence çok sağlıksız olur. en fazla 3-4 günlük yap.geri kalan günlerde dışardan yada kapuz peynir, kahvaltı falan yesin..

Son düzenleme:
kızlar tşk ederm evet zeytn yağlı iyi fikir.köfte zaten aklımda vardı becerir heralde sorudm kızartırım dedi.tabi geldiğimde mutfaktan tır geçmişe döner o ayrı

Daha çok buzuğa atılan şeyler yap bence...
Köfte söylenmiş zaten...
Sigara böreği e srıp bırakabilirsin dondurucuya, kızartıp yer...

Bence de zeytinyağlı yapmalısın ama eşini tembihle yemek dışarıda kalırsa hemen bozulur.
Zeytinyağlı taze fasülye yapabilirsin yanına bir zeytinyağlı daha yapabilirsin. pilav veya makarna da yaparsan iyi olur.

İyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…