İnşallah canım güzel haberler alırızBende bu ay ilk defa ovulasyonla denedim ama inşallah doğru zamanda yapmışımdır da hamilelik belirtisidir
Yok canım ben yine yapmicaktım da eşim rüyamda gördüm dedi tesadüfen o yüzden yaptım yinede yarın belli olcak ümitlenmiyoruzÖncesinde yapmışmıydın canım kusura bakma çok soru sordum ama
İnşallah güzel haberlerini alırız yarın canımYok canım ben yine yapmicaktım da eşim rüyamda gördüm dedi tesadüfen o yüzden yaptım yinede yarın belli olcak ümitlenmiyoruz
Senin daha varmış canım günler geçmek bilmiyo vallahiBenimde bacaklarim agriyor kalcama igne batar gibi oluyor arada goguslerim dolgunlasti agri giriyo arada belim agriyor kasıklarım agriyor agrimayan biryerim kalmadi sanirim acaba bu ay hamilemiyim demekten heryerim agriyor bebis düşüneli oncesinde pek agrı yasayan biri deildimbatada 12gun var hakkimizda hayirlisi olur insaAllah
İnşallahhİnşallah canım güzel haberler alırız
Aynen daha var. Psikolojik olarak heryerim agrıyeahhhSenin daha varmış canım günler geçmek bilmiyo vallahi
Evet canım hatırladım seni ay inşallah alırız güzel haberlerAyn
Aynen daha var. Psikolojik olarak heryerim agrıyeahhhama sizden guzel haber gelecek sanki diger topiktede konusmuktuk bugun yarin gamzelim ve senden guzel haber gelecek bence
Hadi insaAllah bugunki mubarek geceler gunler aylar yuzu suyu hurmetineEvet canım hatırladım seni ay inşallah alırız güzel haberler
Ama işte 2 gün önce negatifi gördüm pekte umudum kalmadı gibiHadi insaAllah bugunki mubarek geceler gunler aylar yuzu suyu hurmetine
Kıs okumussundur belki daha oncede yazdim benim oglanda bir hafta oncesine kadar kan tahlillerim hep negatifti adetim bir hafta gecti tekrar test verdim uc aylik hamileydimAma işte 2 gün önce negatifi gördüm pekte umudum kalmadı gibi
Haklısın canım akıl sır ermiyor kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzKıs okumussundur belki daha oncede yazdim benim oglanda bir hafta oncesine kadar kan tahlillerim hep negatifti adetim bir hafta gecti tekrar test verdim uc aylik hamileydimhic belli olmuyor valla akıl sır ermiyor gec döllenme olduysada çıkmayabilir. Umutsuzluk yokkk tam gaz devamkeee
Kırmızıları gorsekte kaybetmiyoruz bu ay olmadi önümüzdeki ay napalim saglik olsun vakti saati vardir elbet. Sen yine adet olunca hamile deilim diye rahat gundelik islerine girişirsin agir kaldirma falan. Ben bebis dusuneli adet olmama ragmen guvenemiyorum sonucta basima geldi birkere belki bundada aynisi olacak diye. İnanilmaz bir kısır döngünün içindeyimHaklısın canım akıl sır ermiyor kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz
Vallahi temizlik yapıyım detaylı diyorum adet olursam diye onu bekliyorumKırmızıları gorsekte kaybetmiyoruz bu ay olmadi önümüzdeki ay napalim saglik olsun vakti saati vardir elbet. Sen yine adet olunca hamile deilim diye rahat gundelik islerine girişirsin agir kaldirma falan. Ben bebis dusuneli adet olmama ragmen guvenemiyorum sonucta basima geldi birkere belki bundada aynisi olacak diye. İnanilmaz bir kısır döngünün içindeyim
İnsallahİnşallah güzel haberlerini alırız yarın canım
Ramazan girmeden yapmistim dip köşe bende 15gun oldu. Temizlik yapmayincada olmuyo. Ama yeterki bebisimiz olsun dikkat ederiz artik bi dokuz ay oldugu kadar napalımVallahi temizlik yapıyım detaylı diyorum adet olursam diye onu bekliyorum
Sarıya dönerse rengi iltihaptır canımBuarada bata 12var ama heran adet olcakmisim gibi karnimin alt tarafina agri giriyo adet olmusum gibi akıntı geliyo gidip bakiyorum beyaz kokusuz akinti seffaf akintim olur hep oncesinden beyaz akintim olmamisti hic iltihap deildir insaAllah iki uc kere camasirimi degistirdim bugun o derece cok beyaz akintim oldu bugun
Aynen öyle canım rabbim hayırlısıyla nasip etsindeRamazan girmeden yapmistim dip köşe bende 15gun oldu. Temizlik yapmayincada olmuyo. Ama yeterki bebisimiz olsun dikkat ederiz artik bi dokuz ay oldugu kadar napalım
Sarıya dönmedi ondan bilemedim agrim falanda var ya iltihap var demekki diyom ama kokusuz beyaz akinti. Neysem şunun şurasında bata ne kaldıııSarıya dönerse rengi iltihaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?