Kızlar adet günüm ama hiçbi belirtim yok

Bende belirti olmamıştı canım adet olucam hissi de yoktu sadece kasılmalar vardı gelen giden yoktu ama kaset testte çıkmaz şimdi benim 2 gün geçtiğinde bile çok silikti kaset test
Erken gebelikte çıkıyo onda da adetini bekle ama

Teşekkür ederim canım ovulasyona göre bugün olmam gerekiyor ama hiç olacak gibi de değilim bakalım nasip artık

Sizin bu bahsettikleriniz bende de şuan 10 gün var adetime onun öncesinde yani toplamda 12 gündur bacaklarımda ağrı ve ara ara adet olacakmisim gibi batmalar var .öncesinde 3 gebelik gecirdim bir sağlıklıiki sağlıksız yanlız belirtilere hiç dikkat etmedim..ama adet belirtileri busekilde erken olması dikkatimi çekti.cokta gebeliğe yormak istemiyorum gerçi ..sadece olursa sağlıklısı olsun diyorum..hayırlısı hakkımızda insallah

İki gebeligimde de regl zamani beyaz akıntım olmuştu. Eger lekelenme yok buna benzer akinti varsa hamilelik olabilir. İnşallah vardır

İki gebeligimde de regl zamani beyaz akıntım olmuştu. Eger lekelenme yok buna benzer akinti varsa hamilelik olabilir. İnşallah vardır
Evet canım akıntım var hatta 5 dakka önce yoğun hissettim adet oldum sandım ama akıntıymış

canım bugün hamile bi arkadaşım beni rüyasında görmüş test yapmışım pozitif çıkmış bende umutlanmayım diyorum ama dün sende eşinin rüyasından bahsetmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…