- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
Amiiiiiinnnn Rabbim senelerce bekleyen evlat hasretiyle tutusan herkese nasip etsin önce sonrada vakti saati gelince bizlerede nasip etsin senin ilk bebisin mi olacakAynen öyle canım rabbim hayırlısıyla nasip etsinde
Bende namazimi kılıp yatıyım artık, hayirli sabahlariniz olsunAynen öyle canım rabbim hayırlısıyla nasip etsinde
Evet canım Allah nasip ederse ilk olcakA
Amiiiiiinnnn Rabbim senelerce bekleyen evlat hasretiyle tutusan herkese nasip etsin önce sonrada vakti saati gelince bizlerede nasip etsin senin ilk bebisin mi olacak
Allah kabul etsin inşallah canım banada dualarını bekliyorumBende namazimi kılıp yatıyım artık, hayirli sabahlariniz olsun
Bende belirti olmamıştı canım adet olucam hissi de yoktu sadece kasılmalar vardı gelen giden yoktuKızlar bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım ve benim genelde adetime 1 hafta kala göğsüm acımaya başlar dolgunlaşır şimdi günlerdir dokunuyorum ne bi acı ne de bi dolgunluk var ara ara belimin sadece sol tarafı ağrıyor bademde çok çarpıntım oluyo ama ben bunu oruç tutmama bağlıyorum 2 gün önce kaset test yapmıştım negatifti bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin canim dualarımdasınızAllah kabul etsin inşallah canım banada dualarını bekliyorum
Teşekkür ederim canım ovulasyona göre bugün olmam gerekiyor ama hiç olacak gibi de değilim bakalım nasip artıkBende belirti olmamıştı canım adet olucam hissi de yoktu sadece kasılmalar vardı gelen giden yoktuama kaset testte çıkmaz şimdi benim 2 gün geçtiğinde bile çok silikti kaset test
Erken gebelikte çıkıyo onda da adetini bekle ama
Canım kan verdinmi sonucun ne çıktıYok canım ben yine yapmicaktım da eşim rüyamda gördüm dedi tesadüfen o yüzden yaptım yinede yarın belli olcak ümitlenmiyoruz
Sizin bu bahsettikleriniz bende de şuan 10 gün var adetime onun öncesinde yani toplamda 12 gündur bacaklarımda ağrı ve ara ara adet olacakmisim gibi batmalar var .öncesinde 3 gebelik gecirdim bir sağlıklıiki sağlıksız yanlız belirtilere hiç dikkat etmedim..ama adet belirtileri busekilde erken olması dikkatimi çekti.cokta gebeliğe yormak istemiyorum gerçi ..sadece olursa sağlıklısı olsun diyorum..hayırlısı hakkımızda insallahBuarada bata 12var ama heran adet olcakmisim gibi karnimin alt tarafina agri giriyo adet olmusum gibi akıntı geliyo gidip bakiyorum beyaz kokusuz akinti seffaf akintim olur hep oncesinden beyaz akintim olmamisti hic iltihap deildir insaAllah iki uc kere camasirimi degistirdim bugun o derece cok beyaz akintim oldu bugun
Verdim canım 60 çıktı pozitifCanım kan verdinmi sonucun ne çıktı
Evet canım akıntım var hatta 5 dakka önce yoğun hissettim adet oldum sandım ama akıntıymışİki gebeligimde de regl zamani beyaz akıntım olmuştu. Eger lekelenme yok buna benzer akinti varsa hamilelik olabilir. İnşallah vardır
Çok sevindim canım hayırlı olsun darısı bize inşallahVerdim canım 60 çıktı pozitif
Amin inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun darısı bize inşallah
canım bugün hamile bi arkadaşım beni rüyasında görmüş test yapmışım pozitif çıkmış bende umutlanmayım diyorum ama dün sende eşinin rüyasından bahsetmiştinAmin inşallah
Sende hamilesin gibi geliyo bana oyle hissediyorum yaniEvet canım akıntım var hatta 5 dakka önce yoğun hissettim adet oldum sandım ama akıntıymış
Saglicakla kucagina alirsin insaAllahVerdim canım 60 çıktı pozitif
İnşallah canım inşallah hayal kırıklığı yaşamam bu aydaSende hamilesin gibi geliyo bana oyle hissediyorum yani
Bugun birgunmu gecmis oldu adetin test nezaman yapacanİnşallah canım inşallah hayal kırıklığı yaşamam bu ayda
Evet canım yarın yapsam çıkarmı acaba bilemiyorumBugun birgunmu gecmis oldu adetin test nezaman yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?