Kızlar adet günüm ama hiçbi belirtim yok

Evet canım yarın yapsam çıkarmı acaba bilemiyorum
İki gun daha bekle biliyorum icin kıpır kıpır beklemek cok zor ucuncu gun test yap alalim mujdeli haberi heycanla bekliyorum canım zaman aksın gitsin

canım bugün hamile bi arkadaşım beni rüyasında görmüş test yapmışım pozitif çıkmış bende umutlanmayım diyorum ama dün sende eşinin rüyasından bahsetmiştin
Evet ben burda bi kaç kişiden duymuştum eşim rüyasında gördü pozitif oldu falan bende o yüzden şüphelendim. Bundan 2 ay önce 2-3 kişi beni rüyasında hamile görmüştü ama maalesef olmamıştı. Eş detayı önemli

Nasip artık canım benim bi gün gecikmem oldu yarın yapsam çıkarmı acaba

Bende regl olamıyorum kaç kere test yaptım ultrason ve kanla bakıldı fakat gebelik yok gözüküyor ama içimde bi his buna inanmıyor neden anlamadım kızlar yardım

Bende regl olamıyorum kaç kere test yaptım ultrason ve kanla bakıldı fakat gebelik yok gözüküyor ama içimde bi his buna inanmıyor neden anlamadım kızlar yardım
Kaç gün gecikti canım adetin

Geç döllenme bile olsa çıkmaz miydi? İlişkiden 14 gün sonra belli oluyor diyor herkes
Bilmiyorum neden anlamıyorum hiö böyle olmazdı geçte olsa olurdum azda olsa bi iki gün bile şuan hiç bi belirti yok tek yaşadığım şey bulantı bel ağrısı

Bilmiyorum neden anlamıyorum hiö böyle olmazdı geçte olsa olurdum azda olsa bi iki gün bile şuan hiç bi belirti yok tek yaşadığım şey bulantı bel ağrısı
İnşaallah vardır yarın test yapacak mısınız

İşin garip yanı kasıklarım da bi gariplik var regl gibi değil ve karnım hafif bi ayva göbeği gibi oldu bu ay son günlerde iyice ki benim hiç hayatım boyunca göbeğim olmadı çnkü alt bedene kilo alırım umarım küçük elleri ile tutunur bana

Varsa çıkar canım benim 2 gün gecikmeyle çıktı. Silik çıkıyor ama çıkıyor
Tamam canım sabah yapıyım bi Perşembe de sağlık ocağına gitcem zaten yarın testte çıkmazsa eğer varsa da kanda çıkar yoksa da nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…