- 22 Nisan 2021
- 168
- 95
- 13
- 38
İki gun daha bekle biliyorum icin kıpır kıpır beklemek cok zor ucuncu gun test yap alalim mujdeli haberi heycanla bekliyorum canım zaman aksın gitsinEvet canım yarın yapsam çıkarmı acaba bilemiyorum
Bakalım dayanabilirsen inşallah canımİki gun daha bekle biliyorum icin kıpır kıpır beklemek cok zor ucuncu gun test yap alalim mujdeli haberi heycanla bekliyorum canım zaman aksın gitsin
Evet ben burda bi kaç kişiden duymuştum eşim rüyasında gördü pozitif oldu falan bende o yüzden şüphelendim. Bundan 2 ay önce 2-3 kişi beni rüyasında hamile görmüştü ama maalesef olmamıştı. Eş detayı önemlicanım bugün hamile bi arkadaşım beni rüyasında görmüş test yapmışım pozitif çıkmış bende umutlanmayım diyorum ama dün sende eşinin rüyasından bahsetmiştin
Nasip artık canım benim bi gün gecikmem oldu yarın yapsam çıkarmı acabaEvet ben burda bi kaç kişiden duymuştum eşim rüyasında gördü pozitif oldu falan bende o yüzden şüphelendim. Bundan 2 ay önce 2-3 kişi beni rüyasında hamile görmüştü ama maalesef olmamıştı. Eş detayı önemli
Kaç gün gecikti canım adetinBende regl olamıyorum kaç kere test yaptım ultrason ve kanla bakıldı fakat gebelik yok gözüküyor ama içimde bi his buna inanmıyor neden anlamadım kızlar yardım
Sizde beyaz süt kesiği gibi akıntınız var mıKaç gün gecikti canım adetin
Geç döllenme bile olsa çıkmaz miydi? İlişkiden 14 gün sonra belli oluyor diyor herkesGeçen ay 17 sinde reglim bitti ve bu ayda olmadım
Varsa çıkar canım benim 2 gün gecikmeyle çıktı. Silik çıkıyor ama çıkıyorNasip artık canım benim bi gün gecikmem oldu yarın yapsam çıkarmı acaba
Ayy inşallah bu ay hamileyizdirEvet var
Bilmiyorum neden anlamıyorum hiö böyle olmazdı geçte olsa olurdum azda olsa bi iki gün bile şuan hiç bi belirti yok tek yaşadığım şey bulantı bel ağrısıGeç döllenme bile olsa çıkmaz miydi? İlişkiden 14 gün sonra belli oluyor diyor herkes
İnşaallah vardır yarın test yapacak mısınızBilmiyorum neden anlamıyorum hiö böyle olmazdı geçte olsa olurdum azda olsa bi iki gün bile şuan hiç bi belirti yok tek yaşadığım şey bulantı bel ağrısı
Bende öyle her ay hüsrana uğramış hissediyorumİnşallah öyledir çok istediğim bi durum yoksa üzülücem
Tamam canım sabah yapıyım bi Perşembe de sağlık ocağına gitcem zaten yarın testte çıkmazsa eğer varsa da kanda çıkar yoksa da nasip artıkVarsa çıkar canım benim 2 gün gecikmeyle çıktı. Silik çıkıyor ama çıkıyor
Benim süt kesigi gibi akintim oldugunda doktora gitmistim iltihap çıkmıstıSizde beyaz süt kesiği gibi akıntınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?