Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

O gün olduysa 14 gün sonra adet dönemi olmaz mı genel olarak
Ovulasyonu çok takip ederim yaparım yani genelde dediği gün adet olurum bilmiyorum geçen ayda öyle olmuştu hemen adet arkası yumurtlama çatlama gördüm ama on dört günü geçti yani adet oldum

Merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım 17 temmuzda bat 31 temmuz inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırız

İki tane kullanıyorum ben garanti olsun diye bir ebenin günlüğü olan ovulasyon bir de innovita ikisi de genelde yumurtlama zamanı aynı koyu oluyor yani doğruluk payı fazla muhtemel
Bende innovita kullandım ilk defa sizin elinde ise atar mısınız ne zaman çatlama oldu ve hala sizde de pembe mi ikinci çizgi

Bende innovita kullandım ilk defa sizin elinde ise atar mısınız ne zaman çatlama oldu ve hala sizde de pembe mi ikinci çizgi
Kuzum ben şöyle yapıyorum genelde adet sonrası hemen akıntı oluyor afedersin ve temizlendim misal bi gün sonra hemen yumurtlama diğer gün çatlama görüyorum sonra bir daha test yapmıyorum yani her ay taş çatlasın dört testim gidiyor devam etmiyorum bir daha yapmaya sonra çöp hepsi işte değerlendirip nasip diye bekliyorum ama bazı ay yumurtlama görmediğim de oldu

Belirtisi olan var mı peki daha da var güne ama
Ben hala değerlendirme aşamasındayım canım 27 temmuza kadar gün aşırı devam edicem sonra 5 ağustosu beklicem Allahın izniyle ama benimde biraz kafam karışık artık ovulasyon testi kullanmıyorum çünkü beni çok strese sokuyor. Doktorum 2 gün önce yumurtamı ölçtü 17 mm olmuş 27 sine kadar gün aşırı değerlendir dedi şuan da baya bir yumurtlama akıntısı geliyor ama çatladı mı bilmiyorum çatlamıcak diye de korkuyorum

Bende 45 ile hamile kalmıştım boyunla orantılıysa önemi yok zayıf olmanın. Ha kaybettim ama kiloyla alakası yokkk. Arkadaşım da 40 ile kalmıştı doğumunu yaptı
Ne bileyim insan sürekli kendinde bi şeyler arıyor olmadıkça

Senin de mi bat beş Ağustos ne güzel bak en azından yumurtla olarak doktor görmüş demek ki büyüyecek ve inşallah çatlar sen en güzelimi doktorun dediği değerlendir sonrası Allah’a kalmış inanır mısın bende sadece iki kere değerlendirdim yani bi yumurtlama günü çatlama günü boş koydum ondan sonra ki günü de değerlendirdim tamam olacak olan her türlü oluyor ya benim de geçti çatlamadan sonraki beşinci gün ama herhangi gibi bir belirtim de yok

Aynen öyle canımm Allah büyüktür Rabbim tez vakitte nasil etsin inşaAllah senin de belirti için daha erken bence yaa belirti adete 1 hafta kala falan başlar diye düşünüyorum

kızlar yerleşme kanaması mutlaka gelir mi?? birde gelirse eğer ne zaman gelir? benimde çok büyük ihtimalle adetten 4 gün sonra falan yumurtam çatladı o zamanları değerlendirmiştik. şimdi 2 gündür karnım ve belim ağrıyor. havalardan dolayı üzerim açık yatıyorum o da çarpmış olabilir gerçi ama yine de bir umut hamile olabilirmiyim acaba?

Bel ağrım var bir de çok hafif karnımın altında gidip gelmeli bir ağrı var. Bel ağrım da çok hafif bir de akıntı normal mi sizce
Akıntı olması çok normal ama tabi gebelik belirtisi için burda okumuştum da akıntı olanları

Aynen öyle canımm Allah büyüktür Rabbim tez vakitte nasil etsin inşaAllah senin de belirti için daha erken bence yaa belirti adete 1 hafta kala falan başlar diye düşünüyorum
Amiiinnn benim olursa ikinci evladım olacak ve ben oğlum da asla hiçbir belirti yaşamadım oğlum sekiz haftalık olduktan sonra başlamıştı tüm gebeliğe dair her şey

Herkeste olmaz çevremden gözlemlediğim bu şekilde nadiren olan bir durum

Benim çevremde de gebeliğin bu şekilde öğrenmiş kimse yok. Bu yerleşme kanaması olayı herkeste olmuyor belli ki benim kuzenim iştahsızlık ve kabızlıkla anlamıştı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…