Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

velinimet

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
128
30
13
29
Kızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi

Bat 12 ağustos. Son 1 yıldır istiyoruz. Bir dusugum var. Bakalım ağustos ayında güzel bir sonuca ulaşabilecek miyiz?

Kızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Benimde 1 ağustos. İlk defa 10 gün önceden göğüs ağrısı yaşadım. Sırtım çok ağrıyor. O kadar çok uyku halindeyim ki. İşime bile odaklanamıyorum. 9 ayı devirdik

Bat 30 temmuz bende girebilirmiyim aranıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kasımda 2. Yılı devirmiş olacağız bu yolda . 3gündür 28 yıllık ömrümde olmayan mantarla cebelleşiyorum hijyene çok dikkat ederim ama enfeksiyondan dolayı diye düşünüyorum çünkü belim çok ağrıyor afedersiniz çişimi yaparken azıcık zorlayınca rahim vajina patlicak gibi hissediyorum

Merhaba benim de bat 5 ağustos. 7 aydır deniyoruz bir tüp bebek denemem oldu ama negatif sonuçlandı. Umudum çok yok ama ben de aranıza katılmak istedim.

Eğer yıl sonuna kadar olmazsa tekrar tüp bebek deneyeceğiz.

Benimde 1 ağustos. İlk defa 10 gün önceden göğüs ağrısı yaşadım. Sırtım çok ağrıyor. O kadar çok uyku halindeyim ki. İşime bile odaklanamıyorum. 9 ayı devirdik
Hâlâ devam ediyor mu belirtiler benim sadece sırtımda ağrı ve ara ara karnımın altında ağrı oluyor

Merhaba benim de bat 5 ağustos. 7 aydır deniyoruz bir tüp bebek denemem oldu ama negatif sonuçlandı. Umudum çok yok ama ben de aranıza katılmak istedim.

Eğer yıl sonuna kadar olmazsa tekrar tüp bebek deneyeceğiz.
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım takvim ile alakası yokmuş iyi ki yapmışım

Doktora hiç gittiniz mi

Ayın 17sinde aşılama oldu.Yarın kan testi vermek istiyorum ama çok mu erken olur ki

Kızlar BAT 4 Ağustos dün yumurtam çatladı dün ve bi önceki günü değerlendirdik bizim de 10 ay olacak PCO haricinde bi problem yok adetlerim düzenli her ay ovulasyon testinde düzenli olarak pik görüyorum 45 kiloyum acaba zayıf olduğumdan mı döllenme olmuyor diye düşünüyorum

Canım aksine doktorlar kilo verdiriyor fazla kilolu olanlara zannetmiyorum bence kilon gayet iyi. Vitamin değerlerine baktırabilirsin belki

Benimde BAT 5 ağustos kızlar. Yumurtam bugün yarın çatlar yani değerlendirme aşamasındayım. Pazar gününe kadar değerlendirip sonra bekleme aşamasına geçeceğim. Bu ay umut etmek istiyorum birçok şey yapıyorum çok emek harcıyorum

Ne yapıyorsunuz ekstra olarak

Aynıyız çatlama benim de o gün oldu ve bat beş Ağustos bakalım nasip inşallah

Ne yapıyorsunuz ekstra olarak
Uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Ayrıca hergün omega 3 / folik asit / koenzim q10 / magnezyum başladım. Haftada bir d vitamini.
Ekstra olarak hergün havuç incir kürü yapıyorum havucu çiğ de yiyorum. Eşim içinde keçiboynuzu kürü / ceviz/ kabak çekirdeği/ zeytinyağ-incir kürü / bitter çikolata.

İnositol doktor bana da önerdi almadım ama de vitamini OMEGA 3 çinko magnezyum bende kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…