Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Kızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamanda 😂😂😂 yemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye 😂😂😂 adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf😂😂😭😭😭
A adenim0011 @Melkit Malones Malones ve diğerleri 🥲
Valla canım benim anladığım regl belirtisi olan herşey aynı zamanda hamilelik belirtisi. Ne çıkacağı sürpriz 😂

Kızlar benim gördüğümü sizde görebiliyor musunuz yaa awox kuruma cizgisi hiç gostermemisti geçen ay kuruma olabilir mi 😐

Eklentiler

• 1000052517.webp
    1000052517.webp
    49 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bu günlerde çok fazla ağlıyorum yaa normal mii sjsjsj normalde de sulu gözümdür ama herşeye ağlıyorum bu aralar adet geliyor diye mi yoksa gebelik mi mmatmazellll mmatmazellll E elif6192 D dlnn44
Biraz bu süreç yıprattı seni kuzum çok normal yani birşeyi çok istiyorsun hergün acaba oldumu olmadımı belirti,testler,günlerin hesaplanması derken bir sürü detay düşünüyorsun er tabi insan bir yerden sonra dışa patlıyor

Kızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamanda 😂😂😂 yemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye 😂😂😂 adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf😂😂😭😭😭
A adenim0011 @Melkit Malones Malones ve diğerleri 🥲
Aşko benimde kafam yanmış durumda valla şu güne kadar kasık batmam kasıkta baskı vardı bugün itibariyle moralim bozuldu alt karnım ağrımaya başladı buda adet belirtim benimde🙄 senin İnşallah gebeliktir😂😂

Biraz bu süreç yıprattı seni kuzum çok normal yani birşeyi çok istiyorsun hergün acaba oldumu olmadımı belirti,testler,günlerin hesaplanması derken bir sürü detay düşünüyorsun er tabi insan bir yerden sonra dışa patlıyor
Ahh arkadaşım o kadar haklısın ki keşke herkes anlayabilseydi senin gibi🥲🌸

Ya kızlar öteki grupta yazmıştım burda da yazayım bakalım. 7 Ağustosta soluk kahve lekem oldu durdu, yarın bat günü bugün pembe sulu akıntı geldi peçeteye hahhh dedim hoşgeldin adet, ama devam etmedi. normalde böyle başliyor zaten ama durmuyor sonra birkaç saat içinde de artıyor vs. Cidden bu ay kafam çok karışık. Adetse adet olayım artık imdat be 😂😂

Ya kızlar öteki grupta yazmıştım burda da yazayım bakalım. 7 Ağustosta soluk kahve lekem oldu durdu, yarın bat günü bugün pembe sulu akıntı geldi peçeteye hahhh dedim hoşgeldin adet, ama devam etmedi. normalde böyle başliyor zaten ama durmuyor sonra birkaç saat içinde de artıyor vs. Cidden bu ay kafam çok karışık. Adetse adet olayım artık imdat be 😂😂
Canım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldi🥲🥲🥲🥲 normalde bunca yıllık hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştık üstelik. Yani hem normal adetim direk başlardı. Cidden beynimiz bizimle çok oynuyor ben eminim. Ben geçen ay varya tüm belirtileri yaşadım ama adet yani…🥲🥲

Aşko benimde kafam yanmış durumda valla şu güne kadar kasık batmam kasıkta baskı vardı bugün itibariyle moralim bozuldu alt karnım ağrımaya başladı buda adet belirtim benimde🙄 senin İnşallah gebeliktir😂😂
Kız valla kendime düşünmicem diyorum telefonu kapatıyorum ama telefonu elime aldığım gibi kendimi burda buluyorum ayy 🥲

Kız valla kendime düşünmicem diyorum telefonu kapatıyorum ama telefonu elime aldığım gibi kendimi burda buluyorum ayy 🥲
Ayy bende bendeee gece bile burdayım uyuyamıyorum aklım burda😂 ama ben eleniyorum kızlar sanırım. Bat 14 ağustos sayarsak sabah itibariyle 3 gün kalıyor reglime. İlişki sonrası açık pembe akıntım olmuştu ben zorlanma oldu diyedir demiştim çok özür dileyerek söylüyorum. Şimdi de önüme aldığım bezde (çok akıntım var diye bez alıyorum önüme) tırnak kadar kahverengi lekem olmuş. Adetim sökülecek bence yarın🙄 mmatmazellll mmatmazellll E elif6192 kelebek232334 kelebek232334

Ayy bende bendeee gece bile burdayım uyuyamıyorum aklım burda😂 ama ben eleniyorum kızlar sanırım. Bat 14 ağustos sayarsak sabah itibariyle 3 gün kalıyor reglime. İlişki sonrası açık pembe akıntım olmuştu ben zorlanma oldu diyedir demiştim çok özür dileyerek söylüyorum. Şimdi de önüme aldığım bezde (çok akıntım var diye bez alıyorum önüme) tırnak kadar kahverengi lekem olmuş. Adetim sökülecek bence yarın🙄
Adetim bu kadar öne kayar mı ki canım 3 gün kadar

Canım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldi🥲🥲🥲🥲 normalde bunca yıllık hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştık üstelik. Yani hem normal adetim direk başlardı. Cidden beynimiz bizimle çok oynuyor ben eminim. Ben geçen ay varya tüm belirtileri yaşadım ama adet yani…🥲🥲
Offf valla yıldım he

Selam kızlar, geçen yıl iki düşüğüm var ve bu yılın başından beri de tekrar deniyoruz. Döngüm çok şaşmıştı bir kaç aydır toparladım gibi. İki haftadır hayıt otu hapını kullanıyorum 4 Ağustos pik gördüm tahmini adet 19 Ağustos. Belirtim ve umudum yok ama yine de aranızdayım. Bu ay güzel bebiş haberleri alalım işallah. Bebiş haberini alanlar da sağlıcakla güzellikle kavuşsun 🌸

Back
X