Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Sana şöyle söyliyim canım benim bat 5 ağustostu ilişki planıda şöyleydi; 20-22-23-25-27 temmuzdu. Ben yumurtlamanın 23 temmuz olduğunu düşünüyorm. Ama hangisinde tuttu acaba onu bilmiyorum. Senin 3 ilişkide sanırım yumurtlama döneminde olmuş o yüzden test hakkında net konuşmak için daha erken 4 günde herşey değişebilir
Evet canım doğru çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💖🤲🏻

Canım o kadar geç yumurta çatlaması olur mu ki ya🥲 normalde adetten 1 hafta öncesi ilişki bırakın diyorlar hatta
Canım yaşadıklarımın başka açıklaması yok gibi duruyor ve bugün bir tık adet belirtilerim başlıyor gibi. O gün çatladıysa yumurtam 4 gün sonra adet olmam gerekiyor🙄 bu ay çok değişik oldu gerçekten

Canım yaşadıklarımın başka açıklaması yok gibi duruyor ve bugün bir tık adet belirtilerim başlıyor gibi. O gün çatladıysa yumurtam 4 gün sonra adet olmam gerekiyor🙄 bu ay çok değişik oldu gerçekten
Vücudumuz bizimle oynuyor gerçekten benim de alt karnımda sürekli batmalar var kasıklarımda falan ama normalde olmazdı yani adet öncesi cidden beynimiz yapıyor hep bunları😂

Vücudumuz bizimle oynuyor gerçekten benim de alt karnımda sürekli batmalar var kasıklarımda falan ama normalde olmazdı yani adet öncesi cidden beynimiz yapıyor hep bunları😂
Aynen öyle ya aslında her ay bu defa belirti aramicam belirtilere inanmicam diyorum o kadae farklı şeyler yaşıyorum ki ister istemez aklıma düşüyor ve adeti görene kadar da çıkmıyor🙄😂

5 gün önce adet olmuştum şimdi ovulasyon testlerin 2.ci günündeyim perde ameliyatı sonrası ilk ovulasyon denemem olcak daha önce 2 yıl denemiştim olmamıştı bakalım hayrlısı

Neden canım araştırma yapıldımı neden olmadığıyla ilgili
Canım 2.5 yılda yapmadığımız test kalmadı.her şey yolunda dedi doktorlar.Sadece sol yumurtamda tembellik var ama bu çok büyük engel değil.ilk fsh yüksekti 14.85.3 ay hayıt tohumu içtim geçen ay baktım 9.98 e düşmüş doktor gayet iyi yumurtlaman güzel dedi.yapmadığımız içmediğimiz kür kalmadı.vitaminler,ovulasyon testi vs hatta koca kadınlara bile gittik ama yok yani olmuyor.Doktor tatile gidin dedi orda da olmadı.Cidden nasip işi

Canım bende adetten 5 gün önce yani dün kan testi verdim çünkü gebelik testim pozitif çıkmıştı ama kanda 0.2 çıktı şuan adetime 4 gün var acaba benim de artma ihtimali var mıdır ya herkes eğer bebek olsaydı çok düşük de olsa adetten 5 gün önce çıkardı diyorlarda 🥲
Bende 5 gün önce yaptırdım. 0,21 çıktı belirtilerimde vardı aslinda

Bende 5 gün önce yaptırdım. 0,21 çıktı belirtilerimde vardı aslinda
Benim de 0.20 çıktı canım anlamadım ama hala umut var diyorlar bilmiyorum ya normalde kafamdan atmıştım bu düşünceyi ama dün gece çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım normalde adet öncesi alt karnım ağrır kasıkleım değil

Canım valla bende bugün tek başıma yürüyüşe çıktım ve nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktım 😂 adete yordum ben bilmiyorum 🥲
Bende öyleyim ya bugün artık ağlamaktan başım ağrıyor vallahi ama birkaç gündür böyleyim bişey olmasa da oturup ağlıyorum sanırım adet el sallamaya başladı aşko😂

Benim de 0.20 çıktı canım anlamadım ama hala umut var diyorlar bilmiyorum ya normalde kafamdan atmıştım bu düşünceyi ama dün gece çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım normalde adet öncesi alt karnım ağrır kasıkleım değil
Var tabi kii umutt🌸 batını bekle canım İnşallah vardır sende güzel haberleri yazarsın buraya bide senin için ağlarız😂

Kızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamanda 😂😂😂 yemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye 😂😂😂 adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf😂😂😭😭😭
A adenim0011 M Melkit Malones Malones ve diğerleri 🥲

Back
X