- 29 Temmuz 2025
- 67
- 17
- 3
- 26
Sizde durumlar nasıllVALLA BENİMDE HALA ÖYLE DEVAM SİZ OLDUNUZ MU REGL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde durumlar nasıllVALLA BENİMDE HALA ÖYLE DEVAM SİZ OLDUNUZ MU REGL
Olmadım testte negatif çıktı bekliyorumVALLA BENİMDE HALA ÖYLE DEVAM SİZ OLDUNUZ MU REGL
VALLA REGL OLCAK GİBİ SANCIM VAR KARNIM ŞİŞ ALT TARAF GERİLİYOR SADECE DÜN KAHVEMSİ AKINTIM OLDU VE BİTTİSizde durumlar nasıll
Ayy inşAllah yerleşme kanamasıdırVALLA REGL OLCAK GİBİ SANCIM VAR KARNIM ŞİŞ ALT TARAF GERİLİYOR SADECE DÜN KAHVEMSİ AKINTIM OLDU VE BİTTİ
Benim testim de böyle (predictor) adete 4 gün kaldı
çok göremedim ama silik çizgi mi var
ya valla ben tam tersi regl başladı başlıcak modundayım .1agustos regl yarın olmazsam test yaparım ama negatig görmek isteemdigim için yapmıyorumAyy inşAllah yerleşme kanamasıdırçok heyecanlandımmm çoookk Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
yerleşme kahve degilde hafif pembemsi dye düşündüm ben hepAyy inşAllah yerleşme kanamasıdırçok heyecanlandımmm çoookk Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Ayy arkadaşım umudumuzu yüksek tutmadan sakince bekleyelim. Kahverengi de olabiliyormuş bi chat gpt ye sorsana. Normalde de regl öncesi gün böyle kahverengi geliyor muyerleşme kahve degilde hafif pembemsi dye düşündüm ben hep
valla genelde öyle olur heralde diye düşündüm sancıyla beraberAyy arkadaşım umudumuzu yüksek tutmadan sakince bekleyelim. Kahverengi de olabiliyormuş bi chat gpt ye sorsana. Normalde de regl öncesi gün böyle kahverengi geliyor mu
Gittim doktora ultrasonla baktı 40 dan fazla yumurtlama olmuş yine pcos yüzünden ama büyüyen çatlayan yumurta göremedi kabda erken şuan çıkmaz cumartesi bakalım dedi ama gebelik olduğunu düşünmüyor doktor ben göğüs ve kasık ağrılarından bahsettim o da süt hormonlarının ve troit değerlerimi görmek istedi cumartesi sabah kan tahlili yapalım hem onlara bakalım hemde betaya dediNe yaptınız
Canım lütfen test yaparsan haber verir misin bana da. Benim de akşam iç çamaşırıma akıntıyla beraber çok açık kahverengi leke gelmiş bat 5 ağustos. Bir defa da silince çok az peçeteye geldi görünce ağladım hatta yerleşme mi diye. Bugün içiöe doğdu sanki af edersin beyaz giyeyim iç çamaşırımı yerleşme olursa rengini ayırt edeyim diye. Akşam da görünce ağladım tutamadım kendimi. Adete çevirir diye çok korkuyorumvalla genelde öyle olur heralde diye düşündüm sancıyla beraber
Canım lütfen test yaparsan haber verir misin bana da. Benim de akşam iç çamaşırıma akıntıyla beraber çok açık kahverengi leke gelmiş bat 5 ağustos. Bir defa da silince çok az peçeteye geldi görünce ağladım hatta yerleşme mi diye. Bugün içiöe doğdu sanki af edersin beyaz giyeyim iç çamaşırımı yerleşme olursa rengini ayırt edeyim diye. Akşam da görünce ağladım tutamadım kendimi. Adete çevirir diye çok korkuyorumvalla genelde öyle olur heralde diye düşündüm sancıyla beraber
Canım daha cok erkennn benle aynı bat tarihlerin daha yeni yumurtlama dönemini geçirdik bebek daha yerleşmedi bile beta nasıl yükseltsinkızlar ben elendim heralde. 4 gündür çok fazla karın ağrım vardı ve aşırı bi uyku hali vardı. rüyamda da beta hcg değerimi 380 görmüştümo yüzden dün test yaptırmak için sağlık ocağına gittim maalesef değerim 1,20
. son adet tarihim 10 temmuzdu gelecek adetim de 14 ağustos olması gerekiyor. bu ay yine 5 gün sabah akşam femara kullanmıştım. olmadı yani. bakalım kısmet eylüle. o zaman da olmazsa ekimde aşılamaya başlıcaz zaten
Çok erken daha batını bir geç sonra test yapArkadaşlar SAT 11 temmuz BAT 5 ağustos. Her şey idrarda pozitifi görmemle başladı. O gün o pozitifi görünce aşırı umutlandım. Pazar günü hcg 0,6 çıktı. Biliyorum çok düşük.. Bu değerin artma ihtimali var mıdır? Ben çok takıntı yaptım idrarda pozitifi görünce.
evet bat beklemek en doğrusu olacakÇok erken daha batını bir geç sonra test yap
Ben şehir hastanesine gitmiştim ilk bana hsg için bir sene sonraya randevu veriyoruz beklemek istersen bekle diyip başlarından savdılar resmen sonra bu alanda isim yapmış bi yer vardı orda çektirdim 7500 tlye.. ama doktor görüp istek oluşturmadan çekmezler bence doktorun yönlendirmesi üzerine randevu oluşturuyorlarKayseri Şehir hastanesinde çektireceğim verirler mi acaba ya birde ilçeden geliyorum ya önce doktora görünmem gerekir değil mi direkt randevu alabilir miyim acaba Y Yakndaanne
Bir sene miBen şehir hastanesine gitmiştim ilk bana hsg için bir sene sonraya randevu veriyoruz beklemek istersen bekle diyip başlarından savdılar resmen sonra bu alanda isim yapmış bi yer vardı orda çektirdim 7500 tlye.. ama doktor görüp istek oluşturmadan çekmezler bence doktorun yönlendirmesi üzerine randevu oluşturuyorlar