Sanki yeşile yakın yerde hafiften bişi var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki yeşile yakın yerde hafiften bişi var gibi
Evet demi üff bilmiyorum ya sinirimi bozduSanki yeşile yakın yerde hafiften bişi var gibi
Senin tamamen negatif mi canımSanki yeşile yakın yerde hafiften bişi var gibi
Evet canım sen artık üst üste test yapma adetini bekle olmazsan test yaprsın yine canım . Ama diğer çizgiye okadar uzak olması tuaf geldi üzerini kapattıgında ekranın içinde kalmayan bir çizgi gibiEvet demi üff bilmiyorum ya sinirimi bozdu
Ben içini filan açmadım 5 dk içinde çıkanlar doğru zaten baktım hiç bişi yok attım çöpeSenin tamamen negatif mi canım
Yok ya zaten daha yapmam paramıza yazık resmenEvet canım sen artık üst üste test yapma adetini bekle olmazsan test yaprsın yine canım . Ama diğer çizgiye okadar uzak olması tuaf geldi üzerini kapattıgında ekranın içinde kalmayan bir çizgi gibi
Ah inşallah canım benim birlikte bekleyelim birlikte başlayalım çalışmalaraYok ya zaten daha yapmam paramıza yazık resmendarısı diğer aylara inşallah üzülecek bir durum yok
![]()
Doktora gitmedim ya direk acilden kan verdim keşke doktor görseydiiiiKız sabrına hayranım valla ama çok haklısın insan artık evdeki bütün testler pozitif çıkmadan kana gidemiyo yarın sabah inşallah pozitif görürsün de gidip kanda da öğrenirsin bende test yapıcam bi tane var elimde tahminime göre yarın bat ama bakalım ya inşallah vardır ben iyiyim çok şükür sadece halsizlik oluyo onun harici ağrı batma göğüs vs hiç biri yok bendekısmet güzelim ya inşallah sabah güzel haberlerini verirsin
Aaa çok mu yeni acaba doktor ne dedi kız inşallah yükselirbelki geç döllenmedir
Bat 13 yada 14 Ağustos ay nebilim acaba bu awox erkeni algılayamadı mı diyorum
Bak eğer hamileysem sana da umut olurum İnşallah yerleşme kanaması yaşadığım bir olay oldu batıma 5 gün kala da gittim kan verdim 0 dı. Bat günümden bir gün sonra evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi kaset test yaptım tek çizgiydi. Bugün gecikmemin 4.günü eğer varsa daha yeni yeni belli olacak yani herkesin aynı olmuyor umut hep varBat 13 yada 14 Ağustos ay nebilim acaba bu awox erkeni algılayamadı mı diyorum![]()
Bence senin yüzde yüz var canım hayırlısıyla inşallah yani sen daha ne bekliyorsun birinin gelip sana sen hamilesin demediği kalmış resmenBak eğer hamileysem sana da umut olurum İnşallah yerleşme kanaması yaşadığım bir olay oldu batıma 5 gün kala da gittim kan verdim 0 dı. Bat günümden bir gün sonra evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi kaset test yaptım tek çizgiydi. Bugün gecikmemin 4.günü eğer varsa daha yeni yeni belli olacak yani herkesin aynı olmuyor umut hep var![]()
Ayy İnşallahBence senin yüzde yüz var canım hayırlısıyla inşallah yani sen daha ne bekliyorsun birinin gelip sana sen hamilesin demediği kalmış resmen![]()
Keşke canım belki o bişi söylerdi bekle bakalım ya da randevu al en yakın zamanda gitDoktora gitmedim ya direk acilden kan verdim keşke doktor görseydiiii
Kız niye gelmedi ki ne güzel beraber yapacaktıkmmatmazellll güzelim naptınn ben daha test bekliyorum gelmedi ilk idrarla yapayım diye de baya bekledim artık dayanamadım testte daha gelmedi zaten
![]()
Keşke canım belki o bişi söylerdi bekle bakalım ya da randevu al en yakın zamanda git
Kız niye gelmedi ki ne güzel beraber yapacaktıkben yaptım silik çizgi çıktı atıyım bakın bi burda kalitesi düşüyor ama
Ayy var gibii kıızzz görüyorummKeşke canım belki o bişi söylerdi bekle bakalım ya da randevu al en yakın zamanda git
Kız niye gelmedi ki ne güzel beraber yapacaktıkben yaptım silik çizgi çıktı atıyım bakın bi burda kalitesi düşüyor ama
Kız ben hiç sevinemiyorum yaa varsa bile bugün bu kadar ince çizgi çıkması normal mıAyy var gibii kıızzz görüyorummbir iki gün sonra tekrarlaa yada istersen git kan veerr
❤ testim geldi de biraz beklemem lazım ya yapmak için
![]()