Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Inanki ben burda çatladım meraktan 😁😁 hadi güzel haberlere ihtiyacimizzzz varrr
Ya gerçekten alt tarafı bi test yapacak ne kadar büyüttü falan diyor olabilirsiniz ama şuan en azından umudum var o kırılır diye o kadar korkuyorum ki elim gitmiyor eşim o kadar inandırdı ki kendini hamile olduğuma karnımı sevip öpüyor şimdiden onu üzmekten çok korkuyorum🥺 ama idrar bekliyorum şuan söz gelince hemen yapıcam🥲😂

Keşke canım belki o bişi söylerdi bekle bakalım ya da randevu al en yakın zamanda git 🥰

Kız niye gelmedi ki ne güzel beraber yapacaktık 😂 ben yaptım silik çizgi çıktı atıyım bakın bi burda kalitesi düşüyor ama
Banada var gibi geldi canımm 😍 sabah ilk idrarla mı yaptın

Seyrek idrarla mı yaptın acaba canım yaa niye adet gecikti o zaman bu kadar
Valla nasıl bi idrar olursa olsun çıkması gerekmiyor mu silik de olsa hiçbir şey çıkmadıı. Çok kötüyüm şuan ya eşime nasıl söylicem🥺🥺 niye adet olmuyorum hiç adet belirtim de yok

Valla nasıl bi idrar olursa olsun çıkması gerekmiyor mu silik de olsa hiçbir şey çıkmadıı. Çok kötüyüm şuan ya eşime nasıl söylicem🥺🥺 niye adet olmuyorum hiç adet belirtim de yok
Hiç böyle uzun adet gecikmesi yaşamadın mı canım daha önce

Çok ilginç ya hem adet gecikti hem o kadar belirti var. Canımm testi açtın mı bide öyle bak
Acaba o yaşadığım lekelenme yumurtlama mıydı daha mı geç yumurtladım öyleyse o günleri hiç değerlendirmedim ve o günden sonra 14 gün geçince adet olmuş olucam🥺🥺

Çok ilginç ya hem adet gecikti hem o kadar belirti var. Canımm testi açtın mı bide öyle bak
Belirti de yemin edebilirim hepsini yaşıyorum ve asla psikolojik olmadığını biliyorum. Hamileliği düşünmüyorum o an konu farklı bişey konuşuluyor bi koku geliyor öğürmemle lavaboya koşuyorum bel ağrım kasık ağrım halsizliğim hepsi var anlamıyorum kii anlamıyorumm

Ay inşallah güzelim inşallah valla bende çok alıştım 7 24 buradayım 😂

Görmene çok sevindim canım ya hemen belirdi ama durdukça daha net oldu gibi elimde başka yok canım ilk işim nöbetçi eczaneden almak olucak inşallah vardır canım sende iyice değerlendir bu günlerini inşallah hepimiz gebe olarak çıkarız bu gruptan 🥹🥹😍
İnşallah canımm birbirimize dua etmeyi unutmayalım ❤️

Yok valla olmuyor😂 zırt pırt gelen idrar şuan gelmiyoorr bekliyorumm napiimm😂😂
😂
Banada var gibi geldi canımm 😍 sabah ilk idrarla mı yaptın
Evet canım öyle yaptım ay inşallah vardır yaa 🥰🥰
Canım valla ne diyim bilemedim hayırlısı olsun ama çok sıvı tükettin ben o idrardan bişi bekleyemiyorum sabahta yap ona göre eşine söyle bence ama dediğim gibi o gün yumurtlama da olmuş olabilir ben yaşamıştım bi kere hayırlısı olsun ya 🥰

Yaa lekelenme yaşayalı da oluyor baya ben yerleşmesir diye düşünmüştüm adet lekelenmesi olsa peşine adet olurdun çünkü. Ama gecikme olalı da çok oldu testte görürdün kesin. Acaba aldığın yer güvenilir mi test çakma falan değildir değil mi dikkat etmiş miydin alırken?

😂

Evet canım öyle yaptım ay inşallah vardır yaa 🥰🥰

Canım valla ne diyim bilemedim hayırlısı olsun ama çok sıvı tükettin ben o idrardan bişi bekleyemiyorum sabahta yap ona göre eşine söyle bence ama dediğim gibi o gün yumurtlama da olmuş olabilir ben yaşamıştım bi kere hayırlısı olsun ya 🥰
Öyle yaparım artık hayırlısı. Yumurtlamaysa da kaçırdık zaten

Yaa lekelenme yaşayalı da oluyor baya ben yerleşmesir diye düşünmüştüm adet lekelenmesi olsa peşine adet olurdun çünkü. Ama gecikme olalı da çok oldu testte görürdün kesin. Acaba aldığın yer güvenilir mi test çakma falan değildir değil mi dikkat etmiş miydin alırken?
Aynen öyle canım ne diyim ki. Evet güvenilir bi siteden aldım yorumlarını da tek tek okudum yarın sabah yada pazartesi yaparım yine. O yumurtlamaysa 13/14ü adet olmam lazım zaten

Acaba o yaşadığım lekelenme yumurtlama mıydı daha mı geç yumurtladım öyleyse o günleri hiç değerlendirmedim ve o günden sonra 14 gün geçince adet olmuş olucam🥺🥺
Yumurtlama zamanıda oluyormuş leke yavrum ben yaşamadım ama burda okudum yani. O zaman o lekelenmeden 14 gün sonra hangi gün oluyor

Yumurtlama zamanıda oluyormuş leke yavrum ben yaşamadım ama burda okudum yani. O zaman o lekelenmeden 14 gün sonra hangi gün oluyor
31inde yaşamıştım canım 14ü gibi olmam lazım teste tekrar baktım zor görünen ince kıl gibi bi çizgi çıkmış. Pazartesi tekrarlarım. Bat ım 14se eğer 3 gün kalmış olur belki de önceki ilişkiyle tutar yeni hamile kalmış olurum🥺 İnsan umutsuz yaşabilir mi ki bak hemen başka bi umuda tutundum🥺

Back
X