kızlar akıl verin bana!!!

Bende soguk davranip zamanla
Konusmayi kes. Cunku birden konusmaz silersen yanlis anlasilir sen kotu olursun bana karsi bisey hissediyordu 2 gun msj atmadim tribe girdi muhabbeti yapabilir

bence rip yaoma bu çocuk canı ne zmn isterse o zmn çağırır yeri gelir sevgiliyiz yeri gelir değiliz der.nrml konuş onun istediği zmn değilde senin istediğin zmn buluş görüş.hiççç trip falan yapma olcağı varsa olıur ztn:)

hemen kısaca anlatıyorum. üniversitede okuyorum. geçen hafta sınıftan bir arkadaşım derse kendi arkadaşını getirdi. tesadüf bu sohbet ederken aynı mahallede oturuyormuşuz onu fark ettik. her neyse çocuk facebooktan, twitterdan beni eklemiş. bende kabul ettim ve birkaç gün sohbet ettik. hoşlandığını ima etti. bende bu ara boşluktayım konuşuyorum hani belki olur diye yalan yok.

konuştuk ettik sonra buluşalım dedi. ilkinde reddettim ama bir sonrakine olur dedim. bir cafeye oturduk. ama yani ne biliyim resmen geyik yapıyoruz. neyse bir buçuk saat sonra sınıftan arkadaşım geldi birazda öyle oturduk. ama bir tuhaf oldu bu. susuyor fazla konuşmuyor. ertesi gün sınavım vardı bende de not yok. arkadaşım gel bizden al dedi. ona da tamam dedim. onların eve geldik ama geçti bilgisayarın başına müzik açıyor facebooka giriyor. ben zaten orada kararımı verdim.yani tabii ki yılışmasını kesinlikle istemem ama o kadar saat oturduk ettik bir şey yok ortada anlatabildim mi acaba :44: eve gidiyorum dedim. ne ben bırakayım geç oldu demek ne başka bir şey. eve geldim mesajda atmadı. bende atmadım.

her neyse işte bugün "canım napıyosun :D" yazmış. sinir oldum. ben şöyle düşündüm: benim ilgim olduğunu düşündü. sonra ben bu kızdan ne koparsam kar dedi kendi kendine. 2 gün sonra da mesaj attı işte. şimdiiiii ben napıyım??:26: direk sileyim mi her yerden yoksa mesaj atıp, soğuk davranıp zamanla mı konuşmayı kesiyim? :26::26::26:

Bencce kasma hiç. Sen aklını başından almış olsa düşünürsün, çocuk oyun oynuyosa kalbin kırılır uzak dur, kaybedicek bşyin olur derim. Şu durumda 1 ay sonra da samimiyetsiz olduğunu görsen ne kaybedersin ki. Bırak canın cevap atmak isterse at, o an dikkatin başka bi yerdeyse atma. Bakarsın karşılıklı olar duygularınız ilerler güzel bşy çıakr ortaya. Çıkmazsa da fazladan bi kaç mesaj alıp göndermiş olursun sadece :)

bence hemen heryerden silme yavaş yavaş soguk davranarak çözmeye çalış bu işi.çünkü hemen onu silersen hırs yapar ve seni kötü bi duruma düşürebilir ve bu durumu saplantı halıne getirebilir.bence yavas yavas hallet bu işi :3:

Back
X