kızlar akıl verin bana!!!

Bende soguk davranip zamanla
Konusmayi kes. Cunku birden konusmaz silersen yanlis anlasilir sen kotu olursun bana karsi bisey hissediyordu 2 gun msj atmadim tribe girdi muhabbeti yapabilir

bence rip yaoma bu çocuk canı ne zmn isterse o zmn çağırır yeri gelir sevgiliyiz yeri gelir değiliz der.nrml konuş onun istediği zmn değilde senin istediğin zmn buluş görüş.hiççç trip falan yapma olcağı varsa olıur ztn:)

Bencce kasma hiç. Sen aklını başından almış olsa düşünürsün, çocuk oyun oynuyosa kalbin kırılır uzak dur, kaybedicek bşyin olur derim. Şu durumda 1 ay sonra da samimiyetsiz olduğunu görsen ne kaybedersin ki. Bırak canın cevap atmak isterse at, o an dikkatin başka bi yerdeyse atma. Bakarsın karşılıklı olar duygularınız ilerler güzel bşy çıakr ortaya. Çıkmazsa da fazladan bi kaç mesaj alıp göndermiş olursun sadece :)

bence hemen heryerden silme yavaş yavaş soguk davranarak çözmeye çalış bu işi.çünkü hemen onu silersen hırs yapar ve seni kötü bi duruma düşürebilir ve bu durumu saplantı halıne getirebilir.bence yavas yavas hallet bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…