eşin madem çok istiyor babasına gelme diyecek.
başka akıl gelmyor aklıma. gelme erken seni istemiyoruz demeyecek tabi ki. uygun dille durumu anlatacak. anlayışlı olmaSI LAZIM KP NİN.Benim annemin verdigi evde oturuyoruz hepimiz boyle bir seyi hayatta soyleyemez sonra duygu somurusu yapiyor giderim filan diye esimde buyuklerden ah almiyim diye saygisizlik yapmiyor
Nerde o gunlerrbaşka akıl gelmyor aklıma. gelme erken seni istemiyoruz demeyecek tabi ki. uygun dille durumu anlatacak. anlayışlı olmaSI LAZIM KP NİN.
İnsallah ya bazen valla dusunuyorum istemeyerek onlari gunaha mi giriyorum.diye ama.bi taraftanda omrum geciyorValla cnm bu kadar iyi niyette fazla yani onceki konunuda okumustum artık nolursa olsun bu ise bir dur demelisiniz bence. Sonuçta hayatınızı etkilicek bir sürece giriceksiniz esinde sende bunda ah alinicak bir durum yok cunku adamin esinize hicbir faydasi yok. Bence biran once fındık paralariyla yollayin kavinpederi ciksin hayatinizdan...
Evet haklisiniz ama esimin babasiyla konusup uygun bi dille gelmeyin demesi cok zor . Ya ben ne yapcamibilmiyorum bu da benim sinavim diyorum ama.agir geliyorEn kötü senaryo..
Yıllar geçip bebek planı ertelenip Eşinizin pişman olup sizden Özür dilediği senaryo olur..
Alın karsiniza konuşun esinizle.. çocuk sahibi olmak amacınız planiniz olacaksa engelleri aşmak zorunda..
:)) canimsin ya sagol valla ne diyim haklisinizda siz kpederi tanimiyorsunuz oglunu sagilan inek olarak goruyor bi evalt olarak gibi degil esimde gelmelerini isyemiyor ama ne yapcaz bilmiyorumAyy cidden sabrinizada, su ortamda bebek dusunmenizede sok oldum. Babanin evi ya babanin evi orasi. Babanin evinde cektigin cileye bak. Zaten kiracinizmis onlar. Evlenirken esinizin ailesi baska kiraya ciksinlardi. Sizde esinizle kendi evinizde otursaydiniz. Nasil babanizin evi dururken siz kiraya baska yere cikiyorsunuz. Birde kendi evinize geri dönüp bunları cekiyorsunuz. Aklim cıkar benim. Ailen hic mi gormuyor sunlari bu nasil hayat bu neyin cilesi? senin yerine ben cinnet gecircem oldugum yerde
:)) canimsin ya sagol valla ne diyim haklisinizda siz kpederi tanimiyorsunuz oglunu sagilan inek olarak goruyor bi evalt olarak gibi degil esimde gelmelerini isyemiyor ama ne yapcaz bilmiyorum
Sagol canim benim valla ailemde ne desinki yuvam yikilmasin diye birsey demiyorlar kvalidemi arayip uygun bi dille soylesemmi acaba bilemedim ama koyde cok sogukmus bi taraftan da yazik diyorum.kpeder cok fena ya gercekten katlanilcak biri degilBen olsam derdim ki bebek istiyorsan buna bir hal care bul. Hadi asilama icin uzaklastirdiniz bir sure, bebek olduktan sonra dahada zor olur sana. Ömür boyu bu insanlari cekmeyi aklin kesiyor mu ? Bak düşün ömür boyu, ömür boyu o insanlarla ayni evde olmak istiyor musun cidden? Sesleri cikmayan, iyi insanlar olsa neyse sizi yolumm yollummm yoluyorlaaar bunlar, esinin sirtindan geciniyorlar, senin evine çöreklenmisler. Ah ah annenin yerinde olacaktim var ya hepsini dagitirdim inan ki. Elaleme köle mi yetistiriliyor bu kızlar. Vallayi ne evliligin gozumde olurdu ne bisey alirdim o evide kusura bakma bircok konunu okudum yorum yapmadim yapmadim döküldüm. Bir yakinin olsam tutar bir sarsardim seni vallayi cok uzuluyorum bu haline senin :/
Sagol canim benim valla ailemde ne desinki yuvam yikilmasin diye birsey demiyorlar kvalidemi arayip uygun bi dille soylesemmi acaba bilemedim ama koyde cok sogukmus bi taraftan da yazik diyorum.kpeder cok fena ya gercekten katlanilcak biri degil
Evet haklisiniz ama esimin babasiyla konusup uygun bi dille gelmeyin demesi cok zor . Ya ben ne yapcamibilmiyorum bu da benim sinavim diyorum ama.agir geliyor
Bence söyle yani olmadi baska kira tutsunlar zaten esin yeterince para yediriyor bari senden uzak olsunlar. Imkan varsa kira paralarina destek olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?