Kizlar akil verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
  • Oncelikle iyi aksamlar kizlar gecen kayinpeder adli bi konu acmistim bilen okuyanlar beni bilir biraz sorunlu kayinpederim var ve suan koydeler 2 haftaya kalmaz gelirler . 4 yillik evliyim 3 dusugum var doktor asilama dedi . herkeste asilama sonrasi kafamin cok rahat olmasi gerektigini soyluyor . kayinpeder gercekten cok sorunlu herseye karisiyor ben simdi asilamayi onlar gelince yaptirsam strest olsamda tutar mi yada doktorla anlassam yaza mi yaptirsam esimde bi taraftan cok istiyor ne yapabilirim kafam cok karisti ya . bi taraftanda uzuluyorum esime butun yuk onun uzerinde kac bogaz bakiyor . asilama parasini nasil buluruz hadi onu bulduk tup bebek parasini nerden buluruz bilmiyorum inanki bunlari dusunmekten yedigimden ictigimden birsey anlamiyorum. Esim cok yoruluyor cok uzuluyorum onada . kayinpederin findiktan kazandigi var ama asla vermez versede surekli basimiza kakar . kizlar akil verin ne yapayim ben simd

Benim annemin verdigi evde oturuyoruz hepimiz boyle bir seyi hayatta soyleyemez sonra duygu somurusu yapiyor giderim filan diye esimde buyuklerden ah almiyim diye saygisizlik yapmiyor
eşin madem çok istiyor babasına gelme diyecek.

Benim annemin verdigi evde oturuyoruz hepimiz boyle bir seyi hayatta soyleyemez sonra duygu somurusu yapiyor giderim filan diye esimde buyuklerden ah almiyim diye saygisizlik yapmiyor
başka akıl gelmyor aklıma. gelme erken seni istemiyoruz demeyecek tabi ki. uygun dille durumu anlatacak. anlayışlı olmaSI LAZIM KP NİN.

Valla cnm bu kadar iyi niyette fazla yani onceki konunuda okumustum artık nolursa olsun bu ise bir dur demelisiniz bence. Sonuçta hayatınızı etkilicek bir sürece giriceksiniz esinde sende bunda ah alinicak bir durum yok cunku adamin esinize hicbir faydasi yok. Bence biran once fındık paralariyla yollayin kavinpederi ciksin hayatinizdan...

En kötü senaryo..
Yıllar geçip bebek planı ertelenip Eşinizin pişman olup sizden Özür dilediği senaryo olur..
Alın karsiniza konuşun esinizle.. çocuk sahibi olmak amacınız planiniz olacaksa engelleri aşmak zorunda..

Ayy cidden sabrinizada, su ortamda bebek dusunmenizede sok oldum. Babanin evi ya babanin evi orasi. Babanin evinde cektigin cileye bak. Zaten kiracinizmis onlar. Evlenirken esinizin ailesi baska kiraya ciksinlardi. Sizde esinizle kendi evinizde otursaydiniz. Nasil babanizin evi dururken siz kiraya baska yere cikiyorsunuz. Birde kendi evinize geri dönüp bunları cekiyorsunuz. Aklim cıkar benim. Ailen hic mi gormuyor sunlari bu nasil hayat bu neyin cilesi? senin yerine ben cinnet gecircem oldugum yerde

başka akıl gelmyor aklıma. gelme erken seni istemiyoruz demeyecek tabi ki. uygun dille durumu anlatacak. anlayışlı olmaSI LAZIM KP NİN.
Nerde o gunlerr

İnsallah ya bazen valla dusunuyorum istemeyerek onlari gunaha mi giriyorum.diye ama.bi taraftanda omrum geciyor

Evet haklisiniz ama esimin babasiyla konusup uygun bi dille gelmeyin demesi cok zor . Ya ben ne yapcamibilmiyorum bu da benim sinavim diyorum ama.agir geliyor

:)) canimsin ya sagol valla ne diyim haklisinizda siz kpederi tanimiyorsunuz oglunu sagilan inek olarak goruyor bi evalt olarak gibi degil esimde gelmelerini isyemiyor ama ne yapcaz bilmiyorum

Tam okarak bilmiyorum konularinizi ama kp in surekli sizde mi kaliyor.ne dusuncesizlik.eger yazin gidecekse yazin dusunun asilamayi

Eşin demesin sen de demek ki orada kalacak bi yeri var ki kalıyor eşinde mesuliyet almamış olur. Valla cnm bir tane hayatın var bu hayatı Nasıl geçireceğine biran önce karar vermek zorundasın. Senin ailen eşin eşinden başka herkes kapı dışında kalır. Eşinde ailesi kim karar verip adım atsın. Bundan on sene sonra arkadaşlarının çocuklarına iç geçirerek bakıp pişman olmak istemiyorsanız şimdi bişeyler yapmak zorundasınız. Bırak kırılan kırılsın darılan darılsın sen kırılıyorsun da milletin çok mu umrunda

:)) canimsin ya sagol valla ne diyim haklisinizda siz kpederi tanimiyorsunuz oglunu sagilan inek olarak goruyor bi evalt olarak gibi degil esimde gelmelerini isyemiyor ama ne yapcaz bilmiyorum

Ben olsam derdim ki bebek istiyorsan buna bir hal care bul. Hadi asilama icin uzaklastirdiniz bir sure, bebek olduktan sonra dahada zor olur sana. Ömür boyu bu insanlari cekmeyi aklin kesiyor mu ? Bak düşün ömür boyu, ömür boyu o insanlarla ayni evde olmak istiyor musun cidden? Sesleri cikmayan, iyi insanlar olsa neyse sizi yolumm yollummm yoluyorlaaar bunlar, esinin sirtindan geciniyorlar, senin evine çöreklenmisler. Ah ah annenin yerinde olacaktim var ya hepsini dagitirdim inan ki. Elaleme köle mi yetistiriliyor bu kızlar. Vallayi ne evliligin gozumde olurdu ne bisey alirdim o evide kusura bakma bircok konunu okudum yorum yapmadim yapmadim döküldüm. Bir yakinin olsam tutar bir sarsardim seni vallayi cok uzuluyorum bu haline senin :/

Devlet bir mi iki keremi ne tup bebegi karsiliyormus diye duymustu sanki

Sagol canim benim valla ailemde ne desinki yuvam yikilmasin diye birsey demiyorlar kvalidemi arayip uygun bi dille soylesemmi acaba bilemedim ama koyde cok sogukmus bi taraftan da yazik diyorum.kpeder cok fena ya gercekten katlanilcak biri degil

Açık açık tedavi oluyoruz baba sürekli hastaneye gidip geliyoruz desin bahane etsin biz yumurtlama takibinde bile misafir kabul etmedik eşimin babası geleyim dedi tüp bebek yapacaksanız eşimde gelme baba yalnız kalmamız lazım daha ne diyim gelmee dedi. Birdaha da sormadı

Sagol canim benim valla ailemde ne desinki yuvam yikilmasin diye birsey demiyorlar kvalidemi arayip uygun bi dille soylesemmi acaba bilemedim ama koyde cok sogukmus bi taraftan da yazik diyorum.kpeder cok fena ya gercekten katlanilcak biri degil

Bence söyle yani olmadi baska kira tutsunlar zaten esin yeterince para yediriyor bari senden uzak olsunlar. Imkan varsa kira paralarina destek olursunuz.

Evet haklisiniz ama esimin babasiyla konusup uygun bi dille gelmeyin demesi cok zor . Ya ben ne yapcamibilmiyorum bu da benim sinavim diyorum ama.agir geliyor

Sadece gelmesi değil genel olarak babası ile ilişkisini düzeltmeli..
Eşiniz baba olmuş babası da hayırsız evlat gibi..
En güzel zamanı bekliyor bebeğiniz o zaman gelecek inşallah..
Babası gelse bile siz moralinizi yüksek tutun..

Biz onlara maddi her turlu yardimci oluruz ama yok kpeder buraya konakladi artik gidipte milletin evinde kira vermek istemez suan rahati yerinde kira derdi yok para kazanma derdi yok oglene kadar yatiyor sonra aksama kadar kahvede
Bence söyle yani olmadi baska kira tutsunlar zaten esin yeterince para yediriyor bari senden uzak olsunlar. Imkan varsa kira paralarina destek olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…