Kizlar akil verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol canm benim insallah hayirlisiyla hamile kalirimda asilamaya filan gerek kalmaz.

ne guzel demis valla simdi benim ailemin verdigi evde oturduklari icin esim onlara birsey demiyor cunku hemen tripleniyorlar . 2aydan fazla oldu gideli koye hatasini anlasin diye ikimizde aramiyoruz kpederi

ne guzel demis valla simdi benim ailemin verdigi evde oturduklari icin esim onlara birsey demiyor cunku hemen tripleniyorlar . 2aydan fazla oldu gideli koye hatasini anlasin diye ikimizde aramiyoruz kpederi
Akışına bırakın adetin düzenliyse yumurtlama takibi yaptırın uygun olduğunuzda da aşılama yaptırırsın olacağı Zaman oluyor aşılama vs bahane.Sen takip yaptır stres de yapma vaktinden önce Çiçek açmazmış.Sabret ve dua et.

Iyi niyetli olmak=kendini kullandirmak değildir.
Gelme diyeceksiniz. Neyin Ahi o babalık yapmış mi da Ahi tutacak Allah aşkına

Sorununuz neydi

48 yasinda emeklisi yok kpederin calismiyor oglene kadar yatip ondan sonra aksama kadar kahvede eve geliyor her seye karisiyor yemek utu camasir vs kapinin ziline kadar cocuk sesinden bile rahatsiz olup bagriyor garip bi tip ve benim ailemin verdigi evde oturuyoruz bunalimdayim kisacasi

Iyi niyetli olmak=kendini kullandirmak değildir.
Gelme diyeceksiniz. Neyin Ahi o babalık yapmış mi da Ahi tutacak Allah aşkına
Yani bi babaligini gormedik hep gorumcemin uzerine titredi o ne derse onu yapti o ne istediyse aldi ve oda onu cigneyip sevdigine kactietme bulma dunyasi deger vermesi gerekene hala vermiyor ya ona sinirleniyorum

Allah razi olsun haklisin takip yaptiriyorum adet olmama 1 gun var bu ayda olmazsa ekim ayinda asilama dedi doktoe hayirlsi olsun insallah hakkimizda

Cocuk olmamasi konusundaki sorununz dicektim

Stres o bu su hic birsey nasibi etkilemez zaman canim icin rahat olsun kis gelmeden yaz, yaz gelmeden de kis gelmezmis herseyin bir zamani var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…