- 18 Mart 2017
- 68
- 33
- 3
- 33
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
Ya bi susar mısın? Zihniyetinin gidişatını hiç beğenmedim. Evli adam, istemem yan cebime koy. O adam da karaktersiz. Böyle boşluğa düşer düşmez birilerine koşanları anlamıyorum, anlamayacağım. RABBİM karşılaştım adın böyle evli olup başkasına yazanları da bu yazılanlardan hoşnut olanları da.
intikam alma diil sevgililik falan asla şimdi bu ben ne paylaşsam beğenip yorum yapıyor eşim hala ekli bende ne ben ne o sildi görüp görmediğini bilmiyorum aslında eksik yazdım sanırım düşüncem şu hemen silsem mi yoksa biraz dursa eşim kıskanma mı belki bi barışma imkanımız olur o gün büyük yemin ettim gidip boşanacam senden bugun dava acacam diye geri yutamadım çok pişman oldum"evli cocuklu adamla intikam plani yapim mi" diye mi soruyosunuz bana mi oyle geldi?
Muhtemelen banlanacaksın ama şunu diyim.bana bak ağzımı topla ne istediğim var ne yan cebime koyacağım haddini aşma farkındasan kocamdan boşandığı için pişmanım geri dönüş yapamıyorum bu insanlara bişeyler yaşayacak deilim kesinlikle yorum yapma bidaha tanıyorsunuz ki beni bu kadar aşağılayıcı yorum yaptın
intikam alma diil sevgililik falan asla şimdi bu ben ne paylaşsam beğenip yorum yapıyor eşim hala ekli bende ne ben ne o sildi görüp görmediğini bilmiyorum aslında eksik yazdım sanırım düşüncem şu hemen silsem mi yoksa biraz dursa eşim kıskanma mı belki bi barışma imkanımız olur o gün büyük yemin ettim gidip boşanacam senden bugun dava acacam diye geri yutamadım çok pişman oldum
Muhtemelen banlanacaksın ama şunu diyim.
Boşluktan sakın yanlış bişey yapma konuşma muhattap olma beşer şaşar.
Birde hakkımı helal etmiyorum diyeceğin adam o değil, tanıştırdı bitti koca insanlar onu ne ilgilendirir artık. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler.
He canım he sen önceki kalbini ve ahlakını topla bak söz veriyorum sonra ben ağzımı toplarım. Anlaştık mı?bana bak ağzımı topla ne istediğim var ne yan cebime koyacağım haddini aşma farkındasan kocamdan boşandığı için pişmanım geri dönüş yapamıyorum bu insanlara bişeyler yaşayacak deilim kesinlikle yorum yapma bidaha tanıyorsunuz ki beni bu kadar aşağılayıcı yorum yaptın
benim aklımda kalbimde tek bi kişi var o da eşim bi yemin uğruna boşandım üstelik en son günahını almışım sadece kıskanır bi adım atarmı diye düşündüm kimseler flört niyetim yok aslana olamaz burda beni kötü ithamda bulunuyorsun şikayet etcem seniHe canım he sen önceki kalbini ve ahlakını topla bak söz veriyorum sonra ben ağzımı toplarım. Anlaştık mı?
Şu an boşanmış olmanın verdiği -haklı olarak- boşluktasınız, dikkatli davranın, bir hata yapmayın. O adam evli , bişey yapmam demişsiniz ama insanız , aklımız gönlümüz şaşabilir , sizin şu an çok zayıf ve sevgiye ihtiyacınız olduğu bu dönemde adamın ilgisi aklınızı karıştırabilir. En iyisi uzak durun , daha zor durumlara sokmayın kendinizi. Eşinizi de düşünmeyin artık, aldatmış , bu nedenle de sizi haketmiyor. Önünüze bakın, insallah bundan sonra mutlu olunintikam alma diil sevgililik falan asla şimdi bu ben ne paylaşsam beğenip yorum yapıyor eşim hala ekli bende ne ben ne o sildi görüp görmediğini bilmiyorum aslında eksik yazdım sanırım düşüncem şu hemen silsem mi yoksa biraz dursa eşim kıskanma mı belki bi barışma imkanımız olur o gün büyük yemin ettim gidip boşanacam senden bugun dava acacam diye geri yutamadım çok pişman oldum
Şikayet et tatlım, mesajlarını adminler okusun. Sen banlanırsın ben değil. Ağzını topla, şu bu diyen sensin.benim aklımda kalbimde tek bi kişi var o da eşim bi yemin uğruna boşandım üstelik en son günahını almışım sadece kıskanır bi adım atarmı diye düşündüm kimseler flört niyetim yok aslana olamaz burda beni kötü ithamda bulunuyorsun şikayet etcem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?