kızlar akıla ihtiyacım var :(

kızlar bugüne kadar hiç bi problemimiz olmamıştı k.v iyidir yardımları olur hakkını yemem ama bu konuda bana hak vermesini isterdim. ben sadece evimin kadını olmak istiyorum kendi sorumluluklarımı bilmek dilediğimi yapmak istiyorum eşimle. dünyaya 1 kere geldik sonradan keşkelerle yaşamak pişman olmak istemem. dün akşam eşim annesini aradı gayet güzel konuştular başlangıçta eşim sonra anne sen bize küstünmü dedi oda o taraflı oldu bizi suçladı orda kimse kapı kilitlemezmiş. eşimde beni savundu sağolsun evi kilitlemedik odaları kilitledik çocuklar bişey yapmasın diye dedi. k.v bizi milletin evlerini gezdirecekmiş kimin kilitli diye öyle diyor. eşimde benim bekarken yaşadığım yerde herkesin kendi istediği gibi olduğunu kapısını kilitlediğini söyledi. sonra bir kaç güzel söz söyledi küsme falan diye. her neyse aklımdakiler şuan bunlar. telefonu kapattıktan sonra eşimle bayağı bi kavga ettik malesef. bu seferde annesini bana savunmaya başladı. ortada kaldı arayı tutmaya çalışıyo ama bir yandanda kırıyo farkında değil. o laf söyledikçe ben delirdim en sonunda yattıktan sonra dayanamadım ne zamana kadar böyle devam edecek soğukluğun dedim. kızgınmış benim tek suçum söylememekmiş. ben zaten kabul ettim suçumu unuttum dedim misafirler vardı dedim hala bana savunma yaptı. saçma sapan yerlerden konular açtı bende açtım sonra bana kendini üste çıkarmak için herşey yapıosun annemleri benimseyemedin dedi bende kızdım. senin benim babamı benimsemenle kıyaslarsak ben senin aileni üst planda tutuyorum dedim. öyle aslında hep baş üstünde tuttum saygısızlığım olmadı ne derlerse tmm dedim sırf mutlu olmak için. ailesi annesi konusunda hashasmış baştada söylemişti ama bu kadarda düşünemezdim ufak bi konudan maraz çıkacağını.. ben dedim yarın halledecem sıkma canını diye artık çaresiz kaldım ya kendimi atacaktım bi yerden yada gönlünü alacaktım ben ailemde eşe küs olmak nedir kavga nedir görmedim. yaşamakta istemiyorum heleki 3. şahıslar tarafından benim kendi öz ailemde olsa asla karıştırmam kendime. saygı duyarım fikirlerine ama karıştırmam kimseyi. bilmiyorum artık ne olacak akşam konuşacam k.v ile içim buruk çok alındım ama eşim için yapacam mecburen.. bundan sonraki yaşamım konusundada biraz tereddüt içindeyim tekrar sorun olsa ufak birşey yada birlikte aynı memlekette yaşasak küçük bi şeye alınsa eşimin tavrını düşünemiyorum. inşallah hayırlısı olur ama benim içim huzursuz. bir insanın 1 hatasını gördükten sonra canım yandıysa daha kolay ısınamam ama bilmiyorumda geçim bu kafam hala karışık.şuan eşimle iyiyiz akşam konuşacam diye bakalımm sorun çözülecekmi.

Back