kızlar aklımdaki düşünceden kurtulamıyrum. fikir verin.

ben sizin iyi niyetli olduğunuza inanıyorum iyi niyetle aramışsınız ama hata yaptığınızı düşünüyorum çünkü evlisiniz üstelik 2. hatayıda tekrar ararım diyerek yapmışsınız şimdi şöyle bir düşünün hiç bir erkek eşinin eski sevgilisiyle her ne sebeble olsun görüşmesini istemez duyarsa evliliğiniz bile tehlikeye girer eşinizin bu konuyu duysa anlayışlı davranacağınımı düşünüyorsun eğer öyleyse yanılıyorsun ayrıca eski sevgiline gelince ya oda senin iyiniyetini yanlış anladıysa evlenmiş mutsuz heralde gibi düşüncelere girdiyse yada ileride seni rahatsız ederse ne olucak eşine söylemekle tehditler filan etse olmuyormu böyle şeyler her ihtimali düşünmek lazım hertürlü insan var
sakın bir daha arama derim sonra üzülen sen olursun ama yinede hayat senin canım sen bilirsin

şahsen ben buna cesaret edemezdim eşim duysa yada eski erkek arkadaş başıma bela olsa ne olurdu diye düşünmeden edemezdim sonuçta herşey insanlar için adamın aklıda kayabilir tekrar size bulunduğu boşluktan dolayı...
birdaha aramayın bence kendinizi açıklamanız zor olur daha sonra eşinize...

bu iyilik meleği tavrı nedir arkadaşım ya..tamam niyetin kötü olmayabilir de sen evli bi kadınsın artık ne alaka yani bu? ölmüşle olmuşa çare yok başsağlığı dilesen ne dilemesen ne..

düşünüyorum da allah korusun başıma böyle bişey gelse beni evli eski bi sevgilim arasa rahatsız olurum ve gereksiz bulurum.kendini eşinin yerine koy aynısını o yapsa amaan insanlık namına yapmış diyip geçebilir misin?

eşinize uygun bir dille açıklamanızda fayda var.aksi taktirde ilerleyen zamanda pişmanlığınız katlanarak artabilir kanaatindeyim.

İçimden bir ses sizin onu tekrar arayacağınızı söylüyor. Bunu asla sizi yargılamak için söylemiyorum. Ama kafanız karışmış gibi geldi bana. İçinizdeki arama isteğine engel olamamanızdan dolayı. Ben de arkadaşlara katılıyorum. asla tekrar aramamalısınız. Siz unutmuş olsanız bile karşınızdakinin sizi unutmuş olup olmadığını ve sizi yanlış anlamayacağını bilemezsiniz. Bir de eşiniz bu durumu asla kabullenemez. Siz de olsanız edemezdiniz. Hasta için bol bol dua edin. Ama bence aramayın. İnsanın şu hayatta huzurlu yuvasından daha mühim ne var ki...Yok yere huzursuzluk yaşamayın dilerim.

Aramakla yanlış yapmışsınız..
Ölüm herkes için ve de kalanlar için büyük imtihan..

Ara sayfaları okumadım ama siz artık evlisiniz ve aynı olayı eşiniz yapsa ne düşünürdünüz?

Sonuçta eski sevgiliniz..ne kadar da insanlık için aradım deseniz de bence uygun değil..

Hadi 1 kere aradınız..2.kere aramayı düşünmeniz neden? Akraba değil birşey değil....
İçimdeki arama istediğine engel olamıyorum demişsiniz..
Bu kadar mı merak ediyorsunuz? neden ama??? Bana bu tutumunuz normal gelmedi kusurabakma.

Bence aramayın..Hata derim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…