kızlar aklımdaki düşünceden kurtulamıyrum. fikir verin.

Aynilarini düşündüm bende. Konu sahibinden özür dileyerek belirtmek isterim. Eside bunları düşünecek diye tahmin ederim

Bence tamamen sesini duymak için ben inanmıyorum sadece başsağlığı için olduğuna bu aramak için bir bahane, tanımadığımız birinin bile annesi babası ölse üzülürüz tamam ama sadece üzülürüz oturup numarasını bulmak için araştırma yapmayız.
Konu sahibi için ne kadar önemli ki evli barklı bir kadın olduğunu unutup eski sevgilisinin numarasını bulmak için başkalarını bile arayabilecek cesareti bulmuş kendin de ben şahsıma ait utanırdım.
Neresinden tutarsan tut yanlış ve niyet farklı ben sadece ailesini düşündüğünü sanmıyorum

bi de chuky önceki konusundan alıntı yapmış ya eşi eski sevgilisinin profiline baktı diye olay çıkaran kendisi yani bu durumu farklı şekilde de olsa yaşamış
eşinin az çok ne düşüneceğini de biliyodur yani
ayrıca kendisi de böyle durumları hoş karşılamıyo demek ki hadi desem ki kültür olarak bu tarz şeyleri normal karşılayan insanlar olsa anlarım ama öyle değil yani

benim konu başlığı da tuhafıma gitti çünkü sanki eski sevgilisini düşünüyo da kendini aramaktan alıkoyamıyo gibi olmuş başlık
sonradan yazdıklarını okuyunca ölümlerden bahsetmiş şaşırdım ben ilk etapta ilk cümledeki gibi anladım başlığı görünce mesela

ayrıca mesaj da atabilirdi dediğin gibi sonuçta yaşanmış bitmiş normalde görüşmüyosun ne gerek var aramaya
insan bazen akrabasını bile özel olarak aramıyo mesajla veya giderek baş sağlığı diliyo
hadi aradı diyelim eski günlerin hatrına aramış olabilir burda sorun yok dicem
ama bide tekrar ararım demiş çocuğa da telefonda ağlamış filan
yok numaranı bulmak için uğraştım lafları yanlış anlaşılmaya müsait
bi de o çocukta şu anda boşluktadır
bunu iyiniyetli düşüncelerle de yapsa karşıdaki erkek yanlış anlayabilir evli bi kadının bunu düşünmesi gerekiyodu

eğer arayacaksa da eşine de söylesin bu konuyu o şekilde arasın

eşinin bilgisi dahilinde ya da değil bence aramakla hata etmişsin üzücü bir durum ama sen evlisin şimdi erkek arkadaşın da yanlış anlayabilir sonra belki kendisi senin numarandan seni arayabilir de eşine nasıl anlatacağını düşün istersen

Ya demissin ki once babasinin, sonra annesinin oldugunu ogrendim

Oysa ki sonra erkek arkadasinla konusunca once annesinin, sonra babasinin (yogun bakimdan sonra ) oldugunu ogrendim

Sizce de celiskili degil mi ?
Once hangisi olmus anlamadim ben ...

Ayrica aramissiniz tamam daha da aramayin...

Son düzenleme:
onun zor zamanında yanında olmak istemeniz, acısıyla ağlamanız,ter krar aramak istiyo olmanız ve evli bi bayan olduğunuz halde ona ulaşmaya çalışmanız bana ona ulaşmak istiyomuşsunuz buda bahane olmuş gibi geldi eğer içinizde en ufak şüphe varsa aramıyın çünkü neticede oda bi insan ve zor zamanında yanında olmanız onu etkileyebilir sizinde aklınıza içinize fArklı duygular girebilir ...

konu sahibi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz sen ne düşünüyorsun yorumlar hakkında

bir kere daha ararsan arkası gelir..
bir kere arayıp( bundan eşinin haberi olsa çok rhtsz olur) üzüntünü dile getirmişsin zaten..
karşı taraf da buna farklı anlamlar yükleyebilir...

konu sahibi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz sen ne düşünüyorsun yorumlar hakkında

canım konu sahibi bakıp bakıp çıkıyo az önce de başka bi sayfada gördüm sonra bu sayfaya geldi tekrar
şimdi de tamamen çıktı
biz yorum yapıyoruz kendi kendimize işte
birşey söylemicekse neden konu açıyo onu anlamıyorum
o kadar yazdık ne düşündüğünü söylesin bi zahmet hayret bişey

çok zor bir durum . ama aramanız çok yanlıs . sevgilin demistirki demekki hala beni istiyor ve benimle ilgili seylere kulak kabartıyor hoş sen arastırmalara falan girmissin. adam yarın bosluga düsücek aklına ilk gelen sey sen olucaksın belki bir ask filizlenecek ve bir konu daha çok pismanım kocam herseyi duydu.

gerçekten bazen mantık dışı seyler yapıyorsunz ya. eşin aynı seyi yapsa . demezmisin sanane sen onumu düsünüyorsun diye

azcık mantık ya başka bisi değil yani

böle durumlarda empati yapmak lazım sızın eşiniz arasaydı eskı kız arkadaşını ne hıssedersınız siz onu teselli edecek kişi değilsiniz gereksız olmuş

Bi daha ararsan ardı gelecek
İyi düşün derim..

Sen evlisin, eski sevgililerinle münasebetini kesmelisin
Bi daha ararım diye açık kapı bırakman yersiz olmuş
Baş sağlığı diledin bitti, kafi bu kadarı

Yok arayacaksan da
Önce eşine anlat

Bence iyiki aramışsınız diğer aramasaydın diyen arkadaşlara katılmıyorum herşeyden önce insanız sonra geriye kalanlar zaten adam o durumda hala beni seviyor falan diye düşünücek halde değil bir daha aramak istiyorsan eşine söylemelisin bence

ailece yaptıkları etkinlik demek eski sevgili peşine düşmek

Ben olsam ben de arardım ama eşime söylerdim böyle böyle olmuş üzüldüm diye. Art niyetli değilsin sonuçta baş sağlığı dilemişsin. Ben evli değilim ama eski erkek arkadaşlarımdan biriyle 3 yıldır görüşüyorum (sadece telefonda veya mesajla), bir yakının başına bir şey geldiğinde bana yazar hemen üzüntüsünü paylaşmak için. Bu süre içinde ikimizin de sevgilileri oldu tabi ama ben hep söyledim eski sevgilimle görüştüğümü onlar da sorun etmedi. Eşin sorun edecek biriyse bilemem tabi.

Diğer arkadaşlarla aynı fikireyim

Hata yapmışsın, aramamalıydın

Bunu kocan yapsa gerekçesini dinlemeye bile gerek duymadan canına okurdun

Konu sahibi daha önce bu adamı sevmiyorum galiba diye konu açmış. Boşuna yorum yazmışım

Bence de hic aramamaliydiniz.Ben cok evhamliyimdir boyle vefat haberi alsam ben de mutlaka ogrenmeye calisurdim o konuda sizi anlayabiliyorum.Fakat durumu baska birinden ogrenip onu aramadan durmaliydiniz.siz evlisiniz ve esiniz aynisini yapsa bunu anlayisla karsilar miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…