O zaman tencere kapak
Konu sahibi daha önce bu adamı sevmiyorum galiba diye konu açmış. Boşuna yorum yazmışım
çok yanlış..
belediye kayıtlarına bakmalar akrabalardan tel. istemeler
düşünüyorumda şu zamanda çok uzak akrabam olsa belki bu kadar uğraşmam aramak için
kaldı ki eski sevgilimi arıycam hemde evliyken
adam bile şaşırmış durum o kadar tuhaf yani
Bence de..
Şaşırmış, sevindim demiş
Konu sahibesi de bi daha ararım ben seni diye açık kapı bırakmış
Eşi de eski sevgililerini face ten aratıyomuş ya, acaba onlarda telefonlaşmaya geçtiler mi
Bence de..
Şaşırmış, sevindim demiş
Konu sahibesi de bi daha ararım ben seni diye açık kapı bırakmış
Eşi de eski sevgililerini face ten aratıyomuş ya, acaba onlarda telefonlaşmaya geçtiler mi
eşine inat yapıyo belkide
sen yaparsan ben de eski sevgilimi bulup konuşurum gibisinden
Eşi facete aratmış
Arkadaş aratmakla kalmamış telefon numarasını bulmuş, aramış yine arayacakmış
Eşi de umarım inat edip daha öteye gitmez
inş
arada da çocuk var bide ona üzülürüm
zaten önceki konuda eşini sevmediğini yazmış düşündürücü o yüzden
gelip yorum da yapmıyo ki anlayalım
kızlar herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim.
aramakla hata yaptığımı biliyorum. eşim böyle bişey yapsa bende hoş karşılamam. ama insan böyle zamanlarda ihtiyaç duyar birilerine. acılarını biraz daha paylaşmak için.
şimdi düşünüyorum Allah korusun benimde başıma üzücü bişey gelse. eski erkek arkadaşım evli olupta beni böyle bir durumda arasa mutlu olurum. acım biraz olsun hafifler. yanımda birilerinin olduğunu bilmek.hemen aklıma o eşiyle mutsuz bahane edip benle konuşmak için aradı diye düşünmem.
Eminim eski erkek arkadaşımında şuan bunları düşünmek umrunda bile değildir.
bazı arkadaşlar eski meselelerimize değinmiş. yok ben bahane aramışım yok kocamı sevmiyormuşum. zaten belli olmuş niye böyle yaptğım falan.ben ona ulaşmak istesem şimdiye kadar çoktan görüşürdüm.
evet eşimle sorunlarmz var. ama aşmak için elinden geleni yapıyorum.
bu arada fikirleriniz için teşekkürler. sizlere sordum. aramayı düşünmüyorum. bundan sonra. dediğiniz gibi bol bol dua etmekten daha güzel yapabileceğim bişey yok bundan sonra. Allah onların yardımcıları olsun.
aramakla hata yaptığımı biliyorum. eşim böyle bişey yapsa bende hoş karşılamam. ama insan böyle zamanlarda ihtiyaç duyar birilerine. acılarını biraz daha paylaşmak için.
şimdi düşünüyorum Allah korusun benimde başıma üzücü bişey gelse. eski erkek arkadaşım evli olupta beni böyle bir durumda arasa mutlu olurum. acım biraz olsun hafifler. yanımda birilerinin olduğunu bilmek.hemen aklıma o eşiyle mutsuz bahane edip benle konuşmak için aradı diye düşünmem.
bazı arkadaşlar eski meselelerimize değinmiş. yok ben bahane aramışım yok kocamı sevmiyormuşum. zaten belli olmuş niye böyle yaptğım falan.ben ona ulaşmak istesem şimdiye kadar çoktan görüşürdüm.
bu arada fikirleriniz için teşekkürler. sizlere sordum. aramayı düşünmüyorum. bundan sonra. dediğiniz gibi bol bol dua etmekten daha güzel yapabileceğim bişey yok bundan sonra. Allah onların yardımcıları olsun.
kızlar merhaba geçen gün facede tesadüfen eski erkek arkadaşımın babasının vefat ettiğini öğrendim.( bu arada evliyim.eşim duysa tabiki böyle bir durumdan rahatsız olur)
babası gençti bi rahatsızlığı olp olmadığını bilmiyorum ama ani bir ölüm olabileceğini düşündüm. internette belediyelerin verdiği vefat edenler listesine bakarken 3 gün öncede annesinin vefaet ettiğini gördüm. tabi ben şok oldum.
hiç bi şekilde anlam veremedim. acaba annesi vefat edince babasıda kalbine mi dayanamadı diye merak ettim. orda verilen yakınlarının numarasını alıp aradım. eski erkek arkadaşımın numarasını istedim baş sağlığı dilemek için. onada sordum nasıl oldu diye. trafik kazası geçirmişler. annesi olay yerinde ölmüş. babası yoğun bakımda kalmış. sonra oda vefat etmiş. ablasıda şuan yoğun bakımda ve durumu ciddi dedi.
eski erkek arkadaşımı aradım. baş sağlığı diledim. biraz konuştuk. bana nasıl olduğunu anlattı.
oda anlam veremiyorum hala olayın etkisindende çıkamaış. o konuştukça ben dayanamadım ağlamaya başladım.
bana çok şaşırdım aradığına, çokta sevindim. hiç beklemiyordum sağol dedi.bende çok zor ulaştım numaranı bulmak için duyduğumdan beri içim içimi yiyor dedim.
kapatırkende kendine dikkat et kardeşlerin için iyi olmak zorundasın. ben seni bi daha ararım falan gibi şeyler söyledim ( kendinde küçük kardeşleri var)
iki gündür içimde acayip bi sıkıntı var.kalbim sıkışıyor. nefes almakta zorlanıyorum sanki.insanın başına nerde ne olacağı hiç bilinmiyor.
asıl sorum şu içimde onu arama isteği var. arayıp ablasının durumunu sormak istiyorum.böyle kötü bir günde acısını birazda olsa paylaşmak istiyorum. nasıl oldu yoğun bakımdan çıktı mı diye?
sizce tekrar aramalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?