kızlar aklımdaki düşünceden kurtulamıyrum. fikir verin.

Bence de hic aramamaliydiniz.Ben cok evhamliyimdir boyle vefat haberi alsam ben de mutlaka ogrenmeye calisurdim o konuda sizi anlayabiliyorum.Fakat durumu baska birinden ogrenip onu aramadan durmaliydiniz.siz evlisiniz; esiniz aynisini yapsa bunu anlayisla karsilar miydiniz bunu dusunmelisiniz hep

O zaman tencere kapak

çok yanlış..
belediye kayıtlarına bakmalar akrabalardan tel. istemeler
düşünüyorumda şu zamanda çok uzak akrabam olsa belki bu kadar uğraşmam aramak için
kaldı ki eski sevgilimi arıycam hemde evliyken
adam bile şaşırmış durum o kadar tuhaf yani

Bence de..

Şaşırmış, sevindim demiş
Konu sahibesi de bi daha ararım ben seni diye açık kapı bırakmış

Eşi de eski sevgililerini face ten aratıyomuş ya, acaba onlarda telefonlaşmaya geçtiler mi

Aramakla hata yapmışssınız.
Evet çok üzücü bir durum Allah yardımcısı olsun fakat siz artık evli bir bayansınız.
Kocanızın yerine koyun kendinizi ve bir kez daha düşünün,ona haksızlık ettiğinizi anlayacaksınız.

cem yılmazın lafı gelir hep aklıma ''hani biz marjinaldik''

eşine inat yapıyo belkide
sen yaparsan ben de eski sevgilimi bulup konuşurum gibisinden

Eşi facete aratmış
Arkadaş aratmakla kalmamış telefon numarasını bulmuş, aramış yine arayacakmış
Eşi de umarım inat edip daha öteye gitmez

inş
arada da çocuk var bide ona üzülürüm
zaten önceki konuda eşini sevmediğini yazmış düşündürücü o yüzden
gelip yorum da yapmıyo ki anlayalım

inş
arada da çocuk var bide ona üzülürüm
zaten önceki konuda eşini sevmediğini yazmış düşündürücü o yüzden
gelip yorum da yapmıyo ki anlayalım

kızlar herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim.

aramakla hata yaptığımı biliyorum. eşim böyle bişey yapsa bende hoş karşılamam. ama insan böyle zamanlarda ihtiyaç duyar birilerine. acılarını biraz daha paylaşmak için.

şimdi düşünüyorum Allah korusun benimde başıma üzücü bişey gelse. eski erkek arkadaşım evli olupta beni böyle bir durumda arasa mutlu olurum. acım biraz olsun hafifler. yanımda birilerinin olduğunu bilmek.hemen aklıma o eşiyle mutsuz bahane edip benle konuşmak için aradı diye düşünmem.

Eminim eski erkek arkadaşımında şuan bunları düşünmek umrunda bile değildir.

bazı arkadaşlar eski meselelerimize değinmiş. yok ben bahane aramışım yok kocamı sevmiyormuşum. zaten belli olmuş niye böyle yaptğım falan.ben ona ulaşmak istesem şimdiye kadar çoktan görüşürdüm.

evet eşimle sorunlarmz var. ama aşmak için elinden geleni yapıyorum.

bu arada fikirleriniz için teşekkürler. sizlere sordum. aramayı düşünmüyorum. bundan sonra. dediğiniz gibi bol bol dua etmekten daha güzel yapabileceğim bişey yok bundan sonra. Allah onların yardımcıları olsun.

umarım bu yazdıklarını gerceklestırırsın ama ben sanmıyorum. ıcımde bır hıs arayacagını soyluyor. sunu merak edıyorum eskı erkek arkadasın evlımı. yanlıs anlama kacan balık buyuk olur derler ya bır bahane bulup konustun ve ıcınde bır seyler hıssettın bence. bunu kendıne bıle ıtıraf etmıyosun emınım. ama arkadasım bu ıs yasssssssssssss

arkadaşım forumda olduğun halde yazdıklarımızı gördüğün halde uzun süre cevap yazmadın
yazmazsan herkeste eski konularına bakar yazar fikir yürütür cevap veren biri olmazsa
zaten bi sürü fake knu var artık eski konulara bakıp yazıyoruz zaten senin de eşin hakkında yazdıkların
sonra bu olay düşündürmedi değil yani

insanların böyle düşünmesi normal
eşin duysa çok daha beter şeyler düşünebilir
biz dışarıdan nasıl göründüğünü sana anlattık

umarım kararlısındır aramamak konusunda

Ben olsam ilk aramayı bile yapmazdım. Yani insaniyet namına üzülürsün elbette ama ben yine de aramazdım. En azından eşime bilgi verirdim..ikinci aramayı da zaten hiç uygun görmüyorum..1 kere aramışsın zaten.

hiç iyi etmemişsin aramakla bunun sonu pek iyiye gitmeyebilir
önce annesi babası için sonra ablası için sonra kendisi için sonra alışalık yaptığı için arayım derken başka şeylere dönüşebilir..nihayetinde eskiden sevgilinmiş!! çok tehlikeli size düşen baş sağlığı ve sabır dilemek..gerisi evli bir kadın olarak sizi ilgilendirmez..aynı şeyi eşiniz yapsa emin olun ki kıyameti koparırdınız

ben olsam ılk bastada sımdıde aramazdım
banane derım ben katıyımdır gecmıstekı her kısı benım ıcın ölüdür valla

kızlar ben çok hassas biriyim. televizyonda duygusal bir an görsem hemen gözlerim yaşarır. böyle konulardan da çok etkilenirim.

. Allahım kimsenin başına göstermesin. Kötü günlerinde insanların yanında olmak isterim bu kim olursa olsun. hayatımda bunca insanla karşılaştım, ne insanlar gördüm, kalbimi kıran arkamdan kuyumu kazan. ama onlarıda üzen bişey olduysa bende üzüldüm.sanırım mantıklı bakamıyorum olaylara duygusal davranıyorum.

çok yardımcı oluyorsunuz bana bu konuda. teşkkr ederm.

Şu 3 cümle birbiriyle çelişmiyor mu? İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmayalım lütfen.

eski sevgiliniz için kötü bi durum tabii
peşpeşe sevdiklerini kaybtmek zor olsa gerek
ama sizinde dediğiniz gibi ESKİ sevgili olunca işin ucunda malesef yanlış oluyo
ben olsam aramazdım araştırmazdım bile
benim eşimden başka sevgilim olmadı hiç ama olsaydı da yapamazdım

bence hiç aramamalıydın.evli bir insanın eski erkek arkadaşıyla veya kız arkadaşıyla ne sebeple olursa olsun görüşmesi uygun değil bence.eşine söyle diyenler olmuş ama eşinin tabiki araman iyi olmuş,ablasını da sor diyeceğini hiç sanmıyorum.kesin sana kızacak ve lütfen bir daha arama diyecek.eşini tanımıyorum en iyi ihtimalle böyle karşılar diye söyledim.niye onu araştırıyorsun nerden duydun falan diye sorunlar da çıkması olası.yine de sen bilirsin ama bırak eski erkek arkadaşını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…