Kizlar akrep kocasi olanlar

Eşim akrep.tanıştıktan 5 sene sonra evlendik. Ama mecbur bekleyecektik çünkü yaşımız küçüktü askerlik girdi araya ve maddi zorluklar falan ancak oldu.

Çekilin bilir kişi geldi hemen yardımcı oluyorum; aslan Burcu olanlar 3-4 ay içinde yüzükle kapınızda bitiverirler, her an hazırlıklı olun, yay burcu olanlar evliliğe karşıdır, yoğun ikna süreçleri gerekebilir, Koç burçları sizinle hangi süre zarfında evlenmek isterse istesin ivediklikle reddedin zira onlarla iletişim hep zordur, yengeç burcu derseniz çok belirsiz olur teklif süreleri, ve bu konuda ben de çok kırgınım onlara şimdi gördüm siz akrep burcunu sormuşsunuz, bir arkadaşım ekolüyle cevap veriyorum; 11 sene sevgiliydiler sonra emekli olup ayrıldılar, yani teklif hiç gelmedi

Hayır niye hep Akrep erkekleri ile ilgili konu açılıyor onu da anlamış değilim
Oğlak erkeklerinin boynu bükük mü kalsın, kocama yapamam bunu, tez zamanda uygun bir konu açacağım

Akrepler meşhur yahu bilmiyor musunuz oğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın

Aslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba

Ailesiyle ne kadar surede tanistirdi peki
Biz tanıştıktan 4 ay sonra o zaman ki aklımızda aramızda bir söz yüzüğü taktık. Arkadaşlar arasında. 5..6 aydır tanışıyorduk ve annesiyle tanıştırmak istedi.kapıya geldik. Anne sevgilimle tanıştırıcam müsaitsen çağırayım dedi. Beni çağırdı tanıştık. İlk aşık olduğu ve ilk tanıştırdığı kişiydim. Yazık annesi şok olmuştu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…