Kizlar akrep kocasi olanlar

Akrepler meşhur yahu bilmiyor musunuz oğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın
Sıkıcı demeseydin iyiydi

Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez

Sıkıcı demeseydin iyiydi

Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez

Sıkıcı benim düşüncem değil valla, bazı adrenalin bağımlısı arkadaşlar sıkıcı diyor oğlak eşlerine ama bence muhteşem. İstikrar, istikrar, istikrar

Akreple evli olmak için adrenalin bağımlısı olmak lazım ki ben bir Oğlak olarak asla değilim. Adam kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara sürükleyip duruyor.

Evlenme suresi burçla alakali mi bilemedim ama burçtan once hisler ve şartlarin musaitliği daha önemli. Ben koç, eşim kova yaz basinda tanisip yaz sonunda evliydik ama sartlar el vermese evlenemezdik.

Ay tövbe est

O zaman baska seyler de sorabilir miyiz
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalı Serdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani

Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra boguldu

Peki o zaman sorum

Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…