- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Princesssd
-
Acaba oglak'ın kadını ve erkegi huy olarak aynımı yoksa farklı mı oluyor ?
GelListeye beni de ekleyin
Oğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünürKendimden biliyorum ben de oğlağım
Valla benim ki sürdü:) adam boşanmadı bi türlü.evden gönderemedim. İyi ki de gitmemiş. Bizimkisi ilgisizlikten boşanma olucaktı ama düzeldikBosanırken 8sene surmuyor endişelenme
Oğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünür☺
En bayıldım burc koçOğlaklar candır. Üzmeyin onları sadece sevdiklerini fazla düşünür☺
Kaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyorAslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba
Kaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyor
Sıkıcı demeseydin iyiydiAkrepler meşhur yahu bilmiyor musunuzoğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın
Sıkıcı demeseydin iyiydi
Aile babası olma durumunu biraz abartıyor olabilirler ama candır onlar, bir haftadır yok kocam arkasından atıp tutamam, yüreğim el vermez
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıAy tövbe est
O zaman baska seyler de sorabilir miyiz
Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra bogulduSıkıcı benim düşüncem değil valla, bazı adrenalin bağımlısı arkadaşlar sıkıcı diyor oğlak eşlerine ama bence muhteşem. İstikrar, istikrar, istikrar ❤
Akreple evli olmak için adrenalin bağımlısı olmak lazım ki ben bir Oğlak olarak asla değilim. Adam kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara sürükleyip duruyor.
Aa bizde öyleyiz ve her konuda cok iyi anlasirizBen akrep'im kocam oglak 1 bucuk sene sevgili kaldik hemen evlendik
Biz ikimizde kızgın kumlardan serin sularaydık, sonra boguldu
Tabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıSerdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani
Ayyy benim adımda duyguuuAa bizde öyleyiz ve her konuda cok iyi anlasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?