- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Princesssd
-
Orayı yıkarlar. Kaos cikar.Peki o zaman sorum
Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer
Yengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedirTabi tabi sorun bana, kullanın böyle verimli bir kaynağı, 12 burç var yani altı üstü, insanları anlamak bu kadar zor olmamalıSerdar Ortaç diliyle anlatmak gerekirse; topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki yani
Orayı yıkarlar. Kaos cikar.
Kac ordan
Tanrılar kurban isterse ilk vereceklerı kisi sensinAy gercekten mii tanrilar korusun benii
Haykırdım ya cocugu uyandırıcam simdiPeki o zaman sorum
Aslan damadin akrep anasi varsa, babasi da kocsa , abileri de terazi ve baliksa o evlilik kac yil surer
Tanrılar kurban isterse ilk vereceklerı kisi sensin
Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor.Aslanlar icin verdiginiz bilgi dogru medyum musunuz acaba
Hemen yetiştim aslan burcu süresi için. İlişkinin başlamasını takip eden 4-5 ay içinde evlenme teklif etmeye başlıyor. Karşısında ikizler varsa 5 sene boyunca teklif etmeye devam ediyor anca kabul ettiriyor.
Bu aslan burcalarinin hemen evlilik teklif etme gibi bi huylarimi var ya benimki de boyle gecende de bi konuda yaziyordu
Bunlarinda adi cikacak ha akreplerden sonra
Sorun bendeymiş galiba biz 4 sene sevgiliydik. Koçlar geç evleniyo hanımlar tikkat
Engin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlarYengeç kadini yengeç erkegine yorumunuz nedir
Vallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruKaynak vermiyim şimdi ayıp olur, bilgilerim tamamen o bölgeden geliyor
Kocla ılgılı ne dedin nası kacırdım orayı benEngin bilgi denizimle cevap veriyorum ki, en ideal birliktelik yengece-yengeçtir bence. Mütereddit ruhları birbirlerinde sükun bulurken diğer insanları da kendi pek aşırı hassasiyetlerinden korumuş olurlarsiz yine de kaynağımın neresi olduğunu unutmadan değerlendirin bu yorumumu
Vallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruesim koc ordan biliyorum
Ya hu ben bayağ bayağ bilirkişiymişim de haberim yokmuşVallahi bende şaşırdım kocla ilgili soylediginiz de doğruesim koc ordan biliyorum
Esim koc ben aslan tanıstık 6.ayimizda evliydikErkekleri öyle demekki, ben de koç burcuyum ve benden hizlisini gormedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?