- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.464
- 798
- Konu Sahibi Princesssd
-
Maşallah yaa, bana uzun ömürlü olmaz diyen astrolojiden anladığını iddia edenlerin suratına çarpmak lazım bunları
Herseyi burclara gore yasamam ama az bucuk inanmiyor degilim. Konu hakkinda cok bilgim yok ama yorumlarken sadece burc degil yukselen burc ve burclarin evlerdeki konumu filan da etkili diye biliyorum. :)))
Koç burcuyum ama yukselenim akrep, koctan ziyade akrep özellikleri daha baskın sanki
Evet burada bir konu açılmıştı çekim gücü diye, oğlak stelyumum bile varmış burcum da oğlak ama yükselenim teraziden çok etkilendiğimi farkettim ben de
Yanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de
Ay bu koçları Allah bildiği gibi yapsınnnn, normal konuşma tonu bile adamın kavga eder gibi. Ne bağırıyorsun diyorum, bağırmıyorum söylüyorum diyor. O yüzden çoğu zaman benle kavga etti mi etmedi mi çok anlayamadım acaba şu an bana kızıyor mu kızmıyor mu ? Hala soru işaretiÇekilin bilir kişi geldi hemen yardımcı oluyorum; aslan Burcu olanlar 3-4 ay içinde yüzükle kapınızda bitiverirler, her an hazırlıklı olun, yay burcu olanlar evliliğe karşıdır, yoğun ikna süreçleri gerekebilir, Koç burçları sizinle hangi süre zarfında evlenmek isterse istesin ivediklikle reddedin zira onlarla iletişim hep zordur, yengeç burcu derseniz çok belirsiz olur teklif süreleri, ve bu konuda ben de çok kırgınım onlaraşimdi gördüm siz akrep burcunu sormuşsunuz, bir arkadaşım ekolüyle cevap veriyorum; 11 sene sevgiliydiler sonra emekli olup ayrıldılar, yani teklif hiç gelmedi
Ne garip sorular bunlar ama..Biz 7 aydir sevgiliyiz daha önce tanişmısligimiz yoktu benimle evlenme niyetinin oldugunu soyluyor ama ben nasil samini oldugunu anlarim
Oglak erkeği mı tuvalete at sifonu çek düşünmedenBurca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
Aynı dertten müzdaribizKocam Oğlak, yorum yapamıyor muyum konuya üzgünüm suan
Vallahi çok benziyor aynılarAcaba oglak'ın kadını ve erkegi huy olarak aynımı yoksa farklı mı oluyor ?
Bu doğru hahahahha.Yanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de
Allah korumuş bacıKocam akrep ben aslan burcuyum. 4 ay sevgili kaldik pesinden soz kesildi. 6 ay sonra nisanlandik. 13 ay sonra da evlendik. 9 senelikte evliyiz. Cok sukur daha bosanma raddesine gelecek kadar kavgamiz olmaditartismalarimiz siddetli gecse de hep alttan alan gonul alan esimdir
Allah umuduna gidiyor benceKocamın doğum tarihi belli değil.
Burcsuz yani.
Bizim durumumuz nedir doktor bey...
Bence allah ikinize de sabır versin akreple de çok iyi gideceği söylenemezKocam akrep ben yengeç.
Allah kocama sabır versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?