- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Princesssd
-
Koçla ilgili kötü konuşmuştum küçük hanım, iyi ki kaçırmışsınız sakın geri dönüp bakmayınızKocla ılgılı ne dedin nası kacırdım orayı ben
Kocla ılgılı ne dedin nası kacırdım orayı ben
Çekilin bilir kişi geldi hemen yardımcı oluyorum; aslan Burcu olanlar 3-4 ay içinde yüzükle kapınızda bitiverirler, her an hazırlıklı olun, yay burcu olanlar evliliğe karşıdır, yoğun ikna süreçleri gerekebilir, Koç burçları sizinle hangi süre zarfında evlenmek isterse istesin ivediklikle reddedin zira onlarla iletişim hep zordur, yengeç burcu derseniz çok belirsiz olur teklif süreleri, ve bu konuda ben de çok kırgınım onlaraşimdi gördüm siz akrep burcunu sormuşsunuz, bir arkadaşım ekolüyle cevap veriyorum; 11 sene sevgiliydiler sonra emekli olup ayrıldılar, yani teklif hiç gelmedi
Kitabınızda İkizler Kadını ve Oğlak Erkeğine fazlaca yer verirseniz memnun olur eşe dosta almaları için şiddetle tavsiye ederim.Ya hu ben bayağ bayağ bilirkişiymişim de haberim yokmuş“burçların efendisi” ismiyle bir kitap yazmak farz oldu bana artık, haftasına bestseller a girmezse kaynağıma baka baka giderim
Koçla ilgili kötü konuşmuştum küçük hanım, iyi ki kaçırmışsınız sakın geri dönüp bakmayınız
Kaynagın nereyse kimseye deme burdan sana is cıkarYa hu ben bayağ bayağ bilirkişiymişim de haberim yokmuş“burçların efendisi” ismiyle bir kitap yazmak farz oldu bana artık, haftasına bestseller a girmezse kaynağıma baka baka giderim
Esim koc ben aslan tanıstık 6.ayimizda evliydik
Bağlantı sağlam da yengeç burcu birine öfkem fazlaYengecle ilgili de tutarsız soylemler olmus
Malum yerle baglanti mi aksadi
Bizi arkadaslar tanıstırdı birbirimize numaralarımızı veripBiz haziranda tanistik agustosta evliydik. Bundan hizlisini görmedim.(Goruculu filan evlenmedik kendimiz tanistik tamamen tesadufen.)
Bizi arkadaslar tanıstırdı birbirimize numaralarımızı veriphic böyle biseyden evlilik çıkacağını dusunmezdim. Cok alakasızdı. Tanistiran arkadasımla küstük aslinda daha 2 hafta falan olmustu barısalı ama birbirimizi severdik cok. O zamnda küs olsak tanısamiycaktik esimle artık nasip mi tesaduf mu bilmem
Sizde bizde iyiki evlenmisiz o zamn bu hızla6 yıl oldu 60 yılı gormekte nasip olsun insallah
Her çıktıkları kıza evlenme teklifi edip yüzük takıyorlar. Adeta bir yüzüklerin efendisiBurca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
Ben oğlak eşim akrep 22. YılımızYanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de
Ben oğlak eşim akrep 22. Yılımız
Her çıktıkları kıza evlenme teklifi edip yüzük takıyorlar. Adeta bir yüzüklerin efendisi
Konu sahibi konudaki kişi sürekli ayrılıp durduğunuz akrep sevgiliniz ise malesef sizin ilişki evliliğe gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?