Kızlar aldatiliyorum galiba

Etnikkoken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
992
424
323
Telefonda bi kadın resmi var yabancı sanaldan galiba opucuk atmis resimde acik giyimliydi bayagi nasıl açığa cikartabilirim iki küçük çocuğum var babaya suskunluk telefonu sürekli saklıyor resimleri telefonuna çektim. Delil toplayıp bosanacagim nasıl topları onu huylandirmadan

Whatsapptan mı atmış öpücüğü
Ordansa numarayı alın bilinmeyen nolardan sorgulayın
Fotoyu da görsel aramayla arayın internette

Görsel ne yazsam ki kamera diyordu mesane olabilirmi whatsap degil

Hiç içim acimiyor nedendir daha öncede yakalamistim 5 yıl once

belki whatsapp grubundan atılan bir fotoğraftır, erkek grubu varsa olabilir. Tabi daha önce de yapmışsa şüphelenmekte haklısınız. Whatsappına, messengerine ve maillerine bir göz atın. Bilgisayarda da açık oturum bırakmış olabilir. Mesaj yakalamadan da elinizde bir şey olmuyor malesef. Daha önce de yaptıysa açıklasa bile güvenemezsiniz tabi, şuanki içinizin soğukluğu da bu yüzdendir. Çok geçmiş olsun, umarım sizi haketmeyen bu adamdan kurtulursunuz.

Yok ikisinin kamera resmi vardi

Çocuklar nasıl olcak babaya düşkunler ben ikisinde yeteri m biraz sessiz takip ediyim

Şifresi var mı telefonunun?
Yarın mutfağa git sonra bi telaşla gel miden bulansa da şu cümleyi kur "hayatım acil telefonunu verir misin bende dakika bitmiş kuzenimi aramam gerek ağlıyordu ne olduğunu anlamam gerek" bunu de ve telefonu al arıyormuş gibi yapıp telefonu sessize al ve kulağına tut konuşarak mutfağa git "sakin ol bi ağlama anlat" falan de bu şekil cümleler kur.
Sonra dış kapıya yönel dur dur nerdesin geliyorum seni almaya bekle de çık kapıdan telefon kulağında olsun hala. Bildiğin evden çık uzaklaş seni bulamayacağı bi yere ilerle olmadı bi markete gir karıştır telefonu google geçmişi whatsapp geçmişi sosyal medya msjları bak hepsine ss al kendine at sonra o ssleri sil onun telefonundan. Birşey bulursan ne ala. Bulamazsan gözetlemeye devam et.

Yok iki ayrı kamera az önce baktım snapshot diyo ayrıntıda kamera mesanger diyo

Hepsine baktım güçlü delil bulamadım siliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…