- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
Mesane ne uygulama mıGörsel ne yazsam ki kamera diyordu mesane olabilirmi whatsap degil
Elim uyuştu heryerim uyuştu yazamıyorum çok kötü oldumNe yazdığınız anlaşılmıyor.
Yine yapmıştır o zaman doğrudur affetmesen keşkeHiç içim acimiyor nedendir daha öncede yakalamistim 5 yıl once
Canım benim yaa ne hale getirdi seni pis adamElim uyuştu heryerim uyuştu yazamıyorum çok kötü oldum
Ah keşke aklım yokmuşYine yapmıştır o zaman doğrudur affetmesen keşke
Yok ikisinin kamera resmi vardibelki whatsapp grubundan atılan bir fotoğraftır, erkek grubu varsa olabilir. Tabi daha önce de yapmışsa şüphelenmekte haklısınız. Whatsappına, messengerine ve maillerine bir göz atın. Bilgisayarda da açık oturum bırakmış olabilir. Mesaj yakalamadan da elinizde bir şey olmuyor malesef. Daha önce de yaptıysa açıklasa bile güvenemezsiniz tabi, şuanki içinizin soğukluğu da bu yüzdendir. Çok geçmiş olsun, umarım sizi haketmeyen bu adamdan kurtulursunuz.
ÜfYok ikisinin kamera resmi vardi
Ne resmi vardı ikisi beraber mi çekinmişlerYok ikisinin kamera resmi vardi
Hepsine baktım güçlü delil bulamadım siliyor galibaÜf
O zaman watsap, messenger ve facetime ın son arananlarına baksanız, bir delil bulunca da dava açsanız keşke. Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok. Genelleme olacak ama bir defa yapan da hep yapıyor malesef. Buna razı gelmeyin lütfen
Facebooktan görüntülü konuşurken çekmiş herladeYok iki ayrı kamera az önce baktım snapshot diyo ayrıntıda kamera mesanger diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?