Kızlar Allah aşkına bi bakın

Amaaaan çok da fifi!. Çocuğumla gezicem tozucam ben 3 genç tatil yapicaz de.
Zaten ilk birkac ay sacma sapan yorum yapan teyzeler amcalar olur. Kendi canını sıkma 2 can taşıyorsun artık

Yok 1 yıl sonra olsa da yaşayacaktınız tabi. Ama işte elalemin ağzını büzemiyorsunuz. İkinizin de istediği bir konuda bile bu laflar sizi bu kadar germişken diğer laflar da gerebilir hazırlıklı olun demek istedim. Yoksa o cümlelerim erken bebek yaptınız bakın bunlar da geleek gibi saçmasapan bir çıkarım değildi, sonuçta erken geç o laflar hep oluyor.

onları anlıyorum aslında. daha evlilik oturmadan ilk aydan çocuk bana da mantıksız geliyor. hatta bildiğin kumar gibi. zira aynı evin içine geçince insanlar ancak birbirini tanımaya çalışıyorlar. benim de istemsizce dilime geliyor ilk ay hamile kalanlar nee demek
bir bildikleri var ki söylüyorlar o yüzden çok da dert etmeyin. ben istedim çok şükür oldu deyin.
hiç unutmam oğlum yeni doğmuştu. yani birkaç saat olmuştu. eltim dedi ki dua ette uyusun. ben de canı sağolsun da varsın uyumasın dedim. büyük konuştum eksik dilek diledim. çocuk 6 ay emdiğim sütü burnumdan getirdi sanki çok zordu diyemedim "canı sağolsun uyur da inş yengesi" .

onlara ne yahuuu
bende ilk ayda kaldım hemen şuan 2 yaşında
herkese de söyledim evlenmişim barklanmışım kime nee

Ben 7senelik evliyim,evliliyimin 10.ayinda dogum yaptim.Oglum 6yasinda simdi,iyi ki de hamile kalmisim,iyi ki de dogurmusum.Hatta ikinciyi bile dogurdum simdi 4yasinda.Kime ne senin ailenden...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah...

Hayirli olsun öncelikle! :) siz hiç takmayin söylenenleri. Artik bebeginizi de dusunmeniz gerekli. Hamilelik doneminde bol bol cocuk egitimi ve psikolojine dair kitaplar okumanizi ve mumkunse ismekte falan kurslar var, onlara gitmenizi oneriyorum. Hem bu şekilde insanlar ne derlerse desinler kendinizi hazir hissetmis olursunuz, hem de bilincli bir anne olursunuz. Mutluluklar.

Sana katılıyorum canım.bende hemen hamile kalanlardanım.ama evet aslında bikaç sene tanıma süresi olmalı.çünkü evlilik çok farklı.

Ben 7senelik evliyim,evliliyimin 10.ayinda dogum yaptim.Oglum 6yasinda simdi,iyi ki de hamile kalmisim,iyi ki de dogurmusum.Hatta ikinciyi bile dogurdum simdi 4yasinda.Kime ne senin ailenden...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah...

maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı. Ne güzel biraz gönlümüzün geniş olması gerekiyor sanırım. çok hesap kitap yapan bir milletiz ben onu anladım. Bir de çağa çok ayak uydurmak zorundayız gibii. Hani artık otuz yaşında evleniyo millet zihniyetindeyiz. Çok sevindim adınıza Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

çok teşekkür ederim. Aslında kendi mesleğimi yapmak istedim ücretli öğretmenliğe başvurdum o da çıkmadı kısmet dedim şuanlık evdeyim ama kursa gitmeyi istiyorum insallah kısmetse

Sagol,canim.Amin!Cumlemize...

Elalemin ne dediğini boşver ama hamile kalmak için evliliğin oturması lazım. Daha bir aylik evlisin. Birak evliliğin ne olduğunu anlamayi, cicim ayları bile bitmeden hamile kalmissin. İlerleyen yillarda pişman olmazsin umarim bu kararindan. Olan olmuş. Dediğim gibi baskalarini boşver. Madem isteyerek hamile kaldin tadini cikar.

onlar da bi nevi haklı. ama sen kararını vermişsin yapacak bşley yok artık. 2 sene sonra hamile kalsan başka şekilde eleştireceklerdi öyle düşün.

İnsanlar sırf konuşmak için konuşuyor genelde.
Bebekle yaşam zor bu bir gerçek ama. Hele lohusalık apayrı. Ama istediyseniz göze aldıysanız kime ne. Allah mübarek etsin. Annelik güzel bir duygu. :)

bu tamamıyla insanların hadsizliğiyle alakalı bir durum mesela kilo alsanız kilonuza yorum yapar yada zayıflığınıza ..çocuğunuz olur tombiş mi zayıf mı ona yorum yaparlar..giydiğiniz kıyafete yorum yaparlar..sanane yahu sanaane sana fikrini sorduk mu..bak canım Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yuvanda hayırlı güzel geçimler versin ..benim ofis arkadaşım evlendikten 10 gün sonra hamile kaldığını öğrendi..ve kızın yüzüne karşı hesaplar yaptılar ilk geceden itibaren kaç gün geçti vs !! bu ne hadsizlik insanlardaki anlamıyorum ben ya

Benimde öyle olmuştu kafana takma boşver cnm kim ne derse desin sende sen mi bakacaksın de geç takma yanii konuşup konuşup susarlar insanların ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşuyor işte Allah sağ salim kucağına alıp mis gibi cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah

Ay sen ne bakıyosun millete olsa "hamileymiş demek ondan evlendi" diyen çıkar , olmasa "kısırmış olmuyomuş" diyen çıkar. Ben de evlendiğimde 2. ay isteyerek hamile kaldım , her duyan benzer tepki verdi. Yok daha erkenmiş yok ne acelem varmış. Gebeliğim düşükle sonlandı ve üstüne 2 düşük daha yaptım. 4 sene geçti hala çocuğum yok. Acaba bana erkendi ne gerek vardı diyenler pişman mı? Utanıyorlar mı dediklerinden? Hiç sanmıyorum.

Hiç takma ver cevaplarını adabınca. Terbiyesiz insanlar!

siz nasıl isterseniz tabi ki ama
ben kendim için ilk aydan çocuk düşünmezdim açıkçası
hatta 2 sene düşünmezdim

Kime ne Allahaşkına
Bizim millet kimin ne zaman evleneceğine ne zaman çocuk yapacağına karışmayı çok sever, halt etsin hepsi, boşverin.

Mutluluklar dilerim,hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…