- 7 Ocak 2017
- 424
- 529
- 18
- Konu Sahibi Muallim_e3416
-
Öyle bir durum olmayacak inşallah. Zaten farklı bir şehirdeyim. Yanıma sadece bana destek olacak kişiler gelecek bu dediklerinizi bir yıl sonra yasasam da aynısı olacakti. Zaman kavramını ne çok önemsiyoruz. Önemli olan psikolojiyi iyi tutmak ve destek olmak isteyen insanlarla konuşmak sanırım. Teşekkürler cevabınız icin
Sana katılıyorum canım.bende hemen hamile kalanlardanım.ama evet aslında bikaç sene tanıma süresi olmalı.çünkü evlilik çok farklı.Ben ilk aydan hamile kalanlara üzülüyorum açıkçası. Evlilik oturmadan, karı koca birbirine alışmadan, doymadan hamilelik, doğum ve bebek sürecine girilmesi bence iyi bir şey değil. Çevrenizdekiler de böyle düşünüyordur muhtemelen. Mesele gezip tozmak değil, birbirini tanımak, evliliği oturtmak.
Ben 7senelik evliyim,evliliyimin 10.ayinda dogum yaptim.Oglum 6yasinda simdi,iyi ki de hamile kalmisim,iyi ki de dogurmusum.Hatta ikinciyi bile dogurdum simdi 4yasinda.Kime ne senin ailenden...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah...
Hayirli olsun öncelikle! :) siz hiç takmayin söylenenleri. Artik bebeginizi de dusunmeniz gerekli. Hamilelik doneminde bol bol cocuk egitimi ve psikolojine dair kitaplar okumanizi ve mumkunse ismekte falan kurslar var, onlara gitmenizi oneriyorum. Hem bu şekilde insanlar ne derlerse desinler kendinizi hazir hissetmis olursunuz, hem de bilincli bir anne olursunuz. Mutluluklar.
onlara ne yahuuu
bende ilk ayda kaldım hemen şuan 2 yaşında
herkese de söyledim evlenmişim barklanmışım kime nee
maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı. Ne güzel biraz gönlümüzün geniş olması gerekiyor sanırım. çok hesap kitap yapan bir milletiz ben onu anladım. Bir de çağa çok ayak uydurmak zorundayız gibii. Hani artık otuz yaşında evleniyo millet zihniyetindeyiz. Çok sevindim adınıza Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
Elalemin ne dediğini boşver ama hamile kalmak için evliliğin oturması lazım. Daha bir aylik evlisin. Birak evliliğin ne olduğunu anlamayi, cicim ayları bile bitmeden hamile kalmissin. İlerleyen yillarda pişman olmazsin umarim bu kararindan. Olan olmuş. Dediğim gibi baskalarini boşver. Madem isteyerek hamile kaldin tadini cikar.Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Kazayla mı oldu , neden oldu dercesine.
Onlara göre mı hesap yapmaliydim
Bildiğin sevincimi yasayamiyorum ve içimde ukte kaldı. Kimseye soylemek dahi istemiyorum
Herkeste şu algı var evliliğin ilk senesi gezmek tozmak gerekir sonra çocuk.
Ya ben belki çocuğumla gezmek istiyorum.
Böyle tepkilerle karşılaşan var mı.
Gerçekten elalem ne der? Kafasından kurtulmamiz lazım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?