Kızlar Allah aşkına bi bakın

Gerçekten elalem ne der? Kafasından kurtulmamiz lazım!!

Ben de ilk aylari erken buluyorum çocuk için ama olmus bitmiş ne gerek var yani. Boş boş konuşuyorlar işte sıkma canını. Milletin ağzı torba değil lafi boşa soylenmemis kime ne ki ? bana da surekli çocuk yap baskisi var mesela anlayabiliyorum seni.

Eşinle birbirinizi iyi tanıyosanız hiçbi sorun yok. Erkenden olması güzel bi şey bence. Hala gezip tozabilirsiniz, hamileyken de.. Bebek doğduktan birkaç hafta sonra bebeğinizle beraber gezersiniz ne güzel işte..

hesaplamara göre 10 günlük evliyken hamile kaldım
kimseye de hesap vermek zorunda hissetmedim sosyal medya hesaplarımda hamile fotolarımı gururla paylaştım sonuçta nikahlı kocamdan yaptım... hayır evli olmasam el ne karışır herkes kendi işine baksın

hamileliğin hayırlı olsun iyi yaşa geri gelmiyor o günler bebeğim şimdi 4 aylık iyi ki var

Ben doguma kadar kimseye soylemedim sadece esim ve ben biliyorduk. Cok rahat ettim. Tavsiye ederim. Benim karnim fazla belli olmuyordu o yuzden sansliydim. Bazen anlayanlar oluyordu onlara da tam ayini soylemedim. Hamilelik ve lohusalikta en onemli sey kafa rahatligi.

Çocuk yaparken sizi de mi çağırsaydık tek tek dersin. Böyle saçmalık mı olur yaaa. Evli olan sensin çocuğu bakıp büyütecek sensin. Gayrı meşru değil ya bu çocuk. Boşuna keyfinizi kaçırıp bu hamilelik sürecinizi zorlaştırmayın bence.

Böyle şeylere takılma canım sonuçta günah değil ayıp değil helalinle olduğu müddetçe kimene kim ne derse desin tadını çıkarmay bak

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin insanlara da açıklama yapmaya çalışma onlarla laf yarışına girme heee deyip geç yani

Ben de evlendiğim ay hamile kaldım 22 yaşında

Bende ilk aydan hamile kaldim inan dokuz ay boyunca herkes moralimi bozacak şeyler söyledi aldırmamı ima edenler bile oldu.
Ama cocugum dogdugu gunden beri şükrediyorum Rabbime iyiki hemen olmus onsuz hicbirseyin tadi tuzu yokmuş meğer evlat sevgisi bambaşka aşık olmak falan yaninda hicbirsey degilmis.
Hayatimin anlami oğlum Rabbim acisini gostermesin. Hiç kimseyi kafana takma inan bebegin dogdugu zaman bambaşka düşüneceksin.

böyle güzel bir duyguyu milletin laflarıyla yok etme. mutluluğunu ve heyecanını yaşa.. doğduktan sonra da o millete sevdirme

Elalem hiç bir zaman susmaz ... Bende 1 yıllık evliyim .. Çocuğumuz yok.. Ailesi senin gibi olanları örnek gösteriyor bana .. İşte milletin ilk geceden çocuğu oluyor seninki olmuyor diye .. Elalem hep konuşur yani .. Sen yaşa sevincini .. Allah analı babalı büyütsün

Tatlım bende konuyu okumaya başlayınca sen istemiyorsun bebeği sandım. Boşver ya ne takıyorsun? İnsanlar hep konuşur zaten asla memnun edemezsin. O kadar meraklılar ki milletin hayatına burunlarinı sokmaya. Çocuk yaparsın Aaaa ne gerek vardı derler yapmazsın Aaa çocuğu mu olmuyor derler. Yani derler de derler takma. Ben olsam gururla hamileyim ulan kime ne derdim. Herkese de söylerdim.

3 5 sene yapmayincada kısır mi acaba derler yani bu elâlem denilen örgut mutlaka bisey bulur kime ne allah allah ya hayırlı olsun.

Ben de çocuk düşünmüyorum beni de yadırgayanlar var. Ne yapsan yaranamazsın. Sen nasıl uygun görüyorsan öyle yaşa kimseye hesap vermek zorunda değiliz.

Yorumlarınız için Allah razı olsun. Gerçekten hamilelik dönemi geçirmiş olanlar iyi bilir o dönemde insanın hassaslastigini bu yüzden konu açtım. Çok güzel cevaplar aldım sizlerden. Çok teşekkür ettim.
Gerçekten dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı kendi hayati.
Herkesin istediği hayatı özgürce yaşaması dileğiyle..

Ne yaparsan yap millete yaranamazsın..hamile kalırsın erken derler kalmazsın bebek nerde derler..2. ye kalırsın ne acelen vardı derler kalmazsın bu çocuk kardeş istiyor derler yani derler de derler o yüzden takma kim ne derse desin.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..

Kimseyi umursamayin herkesin dogrusu farklidir. Dikkat ettim de yorum yazan butun kadinlar elalemin konusmasindan sikayet etmis. Herkes bu durumdan sikayetciyse baskasi hakkinda konusmuyorsa bu elalemi kimler olusturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…