Kızlar Allah aşkına bi bakın

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bana ilk aydan hamilelik haberi geldiginde hayirli olsun derim ama icimden once bir ozgurce cinsellige doysaydiniz kesfetseydiniz derim yalan yok.Hamilelikte cinsellik elbet yasanir ama yasanamama ihtimalide yuksek.

ben ilk aydan hamile kaldım 7 aylık bile değilken erken doğumla doğurdum. kızım olduğu için çok mutluyum ama bilerek hamile kalmadım. bence ilk aydan gereksiz acele etmek. hayırlısı olsun. her denilene takılmamayı öğrenmen lazım.

Doğrusu çok acele etmiş gibi olmuş. İnsanların niyeti kötü değildir.örneğin ilk üç ay cinsellik yasak, ağır kaldırmıycaksın,bulantıların olacak vs. Bunlar zor dönemler o nedenle bi gezip tozsaydın denilir zaten. Ama sevinçli ve mutluysan bebeğini gerçekten istiyorsan kısa ve net bir cevap ver " biz böyle uygun gördük" bu kadar basit. Çocuk istediği için evlenen çok çift var. İnsanların da tuhaflığı milletin yatak odasından kime ne ya!

Ben evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.

Çocuk evin bereketi huzurudur. Siz sevinvinizi yaşıyın kimseye aldırmayın. Hayat sizin hayatınız.

Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu başkalarını ilgilendiren bir durum değil . Ben de ilk aydan hamile kalmıştım gerçekten biraz alışmak zor oluyor evliliğe alisamadan hamile kalmak insanı biraz tedirgin ediyor ama sanırım siz isteyerek bu bebege hamile kaldınız . o yüzden sevincinizi yaşamaya bakın kimseyi umursamayin söylemek istemiyorsanız da söylemeyin . bir kaç ay sonra hepsine sürpriz olur

Kendiniz için güzel bir şey değildir belki anlarım ama birçok insan da hemen hamile kalmak istiyor. Benden bir ay önce evlenen arkadaşım birinci yılını çocuğuyla kutladı ve çocuk yapmayan bana ve herkese "ay yazık" diyen gözlerle bakıyor.
Yapacak bir şey Yok uyum sağlamanız Laz'ım bundan sonra.

aayy 3. ayında hamileydim. kimseye söylemek istemedim kabullenemedim. kötü bi hamilelik gecirdim bu piskolojiyle. şimdi pişmanım ! lütfen kimsenin fikrini dıkkate alma anası belli babası belli şimdiki aklım olsa cok daha güzel yaşardım kendıme elbıseler alırdım. 2. bebeğim için hamileliğimi dört gözle beklıyorum :)

Daha evlilik oturmadan, birbirini ayni evde tanimadan hayatiniza bebek dahil etmek buyuk sorumluluk.
Ornegin 40 yasinda olursun, bir an evvel bebegim olsun yasim geciyor diye dusunursun, o zaman hani neyse.
Gezmekten ziyade tum duzeniniz daha oturmadan degisecek. Bir de erkekler de ilgi bekliyor. Yani sana cok is dusuyor.

Aman bosverin milleti.

Siz istedikten sonra kime ne.

Olmasaydi da bebek niye yapmiyorsun diye basinin etini yerlerdi.

Soylemek istemiyorsanız soylemeyin kimseye.

Karniniz buyudugunde anlayan anlar.

Anlamayan dogumda ogrenir.

Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz.

ulkemiz kadinlari ve cinselligi keşfeden azinlik... İşin bu yönü de var tabi. Çoğu kadin keşfetme kismina pek yogunlaşmasa da

Heheheee
Ben ilk geceden hamile kaldım kimse de bişey demedi.
Bak yorumları okuyunca acıdım kendime iyimi

Evliliğimin 8.ayında hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim martta kürtaj oldum aradan kaç ay geçti üstüne hamile kalamadım keşke bende ilk ay hamile kalabilseydim bebeğimi kucağıma alabilseydim her ay bir umut bekliyorum her ay hüsran ağlıyorum şimdide bebek yok mu düşünmüyor musunuz diye soruyorlar benim derdimi bi rabbim biliyor sen takma insanları rabbim vermiş şükret göğsünü gere gere söyle Rabbim aratmasın bacim

İsteyerek yaptıysanız niye kötü hissediyorsunuz ki?
Böyle bir kalıp mı var?
Kimine göre ilk sene erkendir.
Kimi benim gibi 4-5 sene aklından geçirmez
Kimi ilk aylardan evlat ister.
Bu tamamen size bağlı.
Başkalarının ne düşündüğünü hayatınıza bu kadar karıştırmayın.Hayatı yaşayan çocuğa bakacak aile sizsiniz,kimseyi ilgilendirmez:)

İşte hepsi imtihan canım. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin

Biz istiyorduk zaten Rabbim ne zaman nasip ederse dedik. Ama takdir edersiniz ki hamilelik döneminde insan biraz daha hassas olabiliyor. Normalde çok kulak asmam ama etkiledi beni bu düşünceler. Birde yakinlardan olunca. :) Ama inanıyorum bunu da aşıcam.
Ne kadar takmazsak o kadar mutlu oluyoruz gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…