- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Muallim_e3416
-
Doğrusu çok acele etmiş gibi olmuş. İnsanların niyeti kötü değildir.örneğin ilk üç ay cinsellik yasak, ağır kaldırmıycaksın,bulantıların olacak vs. Bunlar zor dönemler o nedenle bi gezip tozsaydın denilir zaten. Ama sevinçli ve mutluysan bebeğini gerçekten istiyorsan kısa ve net bir cevap ver " biz böyle uygun gördük" bu kadar basit. Çocuk istediği için evlenen çok çift var. İnsanların da tuhaflığı milletin yatak odasından kime ne ya!Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Kazayla mı oldu , neden oldu dercesine.
Onlara göre mı hesap yapmaliydim
Bildiğin sevincimi yasayamiyorum ve içimde ukte kaldı. Kimseye soylemek dahi istemiyorum
Herkeste şu algı var evliliğin ilk senesi gezmek tozmak gerekir sonra çocuk.
Ya ben belki çocuğumla gezmek istiyorum.
Böyle tepkilerle karşılaşan var mı.
Gerçekten elalem ne der? Kafasından kurtulmamiz lazım!!
zorluğunu yaşadınız mı peki hani keşke bekleseydm dednz mi. Allah bağışlasın
hayır tabiki iyi kide yapmışımzorluğunu yaşadınız mı peki hani keşke bekleseydm dednz mi. Allah bağışlasın
Ben evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Kazayla mı oldu , neden oldu dercesine.
Onlara göre mı hesap yapmaliydim
Bildiğin sevincimi yasayamiyorum ve içimde ukte kaldı. Kimseye soylemek dahi istemiyorum
Herkeste şu algı var evliliğin ilk senesi gezmek tozmak gerekir sonra çocuk.
Ya ben belki çocuğumla gezmek istiyorum.
Böyle tepkilerle karşılaşan var mı.
Gerçekten elalem ne der? Kafasından kurtulmamiz lazım!!
ulkemiz kadinlari ve cinselligi keşfeden azinlik... İşin bu yönü de var tabi. Çoğu kadin keşfetme kismina pek yogunlaşmasa daAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bana ilk aydan hamilelik haberi geldiginde hayirli olsun derim ama icimden once bir ozgurce cinsellige doysaydiniz kesfetseydiniz derim yalan yok.Hamilelikte cinsellik elbet yasanir ama yasanamama ihtimalide yuksek.
Malesef oyle ama kendi tercihleri umarim gec kalmadan azinliga katilabilirler.ulkemiz kadinlari ve cinselligi keşfeden azinlik... İşin bu yönü de var tabi. Çoğu kadin keşfetme kismina pek yogunlaşmasa da
bence deMalesef oyle ama kendi tercihleri umarim gec kalmadan azinliga katilabilirler.
Evliliğimin 8.ayında hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim martta kürtaj oldum aradan kaç ay geçti üstüne hamile kalamadım keşke bende ilk ay hamile kalabilseydim bebeğimi kucağıma alabilseydim her ay bir umut bekliyorum her ay hüsran ağlıyorum şimdide bebek yok mu düşünmüyor musunuz diye soruyorlar benim derdimi bi rabbim biliyor sen takma insanları rabbim vermiş şükret göğsünü gere gere söyle Rabbim aratmasın bacim
İsteyerek yaptıysanız niye kötü hissediyorsunuz ki?
Böyle bir kalıp mı var?
Kimine göre ilk sene erkendir.
Kimi benim gibi 4-5 sene aklından geçirmez
Kimi ilk aylardan evlat ister.
Bu tamamen size bağlı.
Başkalarının ne düşündüğünü hayatınıza bu kadar karıştırmayın.Hayatı yaşayan çocuğa bakacak aile sizsiniz,kimseyi ilgilendirmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?