Kızlar allah rızası için bana yardım edin çok acı çekiyorum

cfb03

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
337
40
28
31
Kızlar 2 senedir pelvik batma ve ağrı yaşıyorum canımdan can gidiyor dayanamıyorum bir enfeksiyon var bulunamıyor. Aynı zamanda bağırsak enfeksiyonuyla savaşıyorum. Bana istanbulda çok detaylı ilgilenen enfeksiyon hastalıkları ya da kadın dogum doktoru onerır mısınız? Oncelıgım arastırma hastanesı ama özelde olur

Ne olduğunu bilmiyorum açıkçası
Konunuz üste çıksın diye yazıyorum
Acil şifalar dilerim

Acıbadem altunizade hastanesinde taner usta yı tavsiye ederim. Pelvik ağrı konusunda Bi çok deneyimi olan Bi doktor. Daha önce devetteydi benim de sürekli Bi ağrım vardı ilişki sırasında. Hep rahim dediler yumurtalık dediler. Ama başka bişi çıktı onun sayesinde sorunun mesaneden kaynaklandığını anladık. Tavsiye ederim vi git fikir al.

Çok teşekkür ederim kendisine gittim bana da pelvik blokaj önerdi ama benim sorunum bağırsaktaki enfeksiyon ve mesanede galiba bir sorun var o yüzden onu yaptırmak istemedim. Çözğm yoluna kavuşturmadan ağrıyı yok edicekti. Siz kime gittiniz mesane için nasıl sorunu anladılar bu arada çok geçmiş olsun

Sistik ve hunmer ülseri çıktı meshanede. Sisteskopi ile iki kere meshanede baktılar. Sonra 3 ay kadar meshaneden sıvı ilaç verdiler. Bağcılar Devlet hastanesinde yaptılar. Üroloji doktoruydu Muhammet Dinçer Di galiba. Çok anlaşılır Bi doktor değil ama çok. Hatta tartıştığımız bile olmuştur. Ama onun ekibi buldu.

Belirtileriniz neydi peki

İlişki sırasında sağ tarafımda karnımda leğen kemiğini biraz üzerinde patlayacakmış gibi bir ağrım vardı. İlişkide çok oluyordu sonra günlük hayatta da olmaya başladı oturp kalkarken falan. O tedivseb sonra ağrım azaldı. Ama tam geçmedi hala ara ara ağrıyor.

Benim de pelvik (bel ve kasik) agrilarim var adet agrilarini taklit ediyor,once idrar enfeksiyonu cikti bu surecte mesane ve bobreklerime ultrason ve ilacli tomografiyle bakildi temiz cikti, smdi yumurtalik ve rahim temiz cikti ama rahim agzinda enfeksiyon var, agrilarim devam ettigi icin onu da netlestirmem lazm,o da sebep olarak cikmazsa nereye gidecegimi bilmiyorum.Bagirsak kaynakli mi gastroya da gitme planim vqr daha sonra.

Hpv sonucu bekledigim icin rahim agzi enfeksiyonu mu bu agrilari yapiyor henuz netlestiremedim, bi tedavi alip sonucu gormem gerekecek.

Sadece sag taraf ve alt karinsa apandisit olabilir?Gobek deligi cevrenizde de oldu mu agri

Sadece sag taraf ve alt karinsa apandisit olabilir?Gobek deligi cevrenizde de oldu mu agri
Apamdist değil çok bakıldı. Ve çok uzun süre devam etti. Göbek deliği çevresinde ağrı yok. Sanki patlayacak gibi hissediyorum. Doktor demesine göre ilişki sırasında mesaneye baskı oluyor hassasiyetinden dolayı ağrıyor.

Merhaba, Gokhan Boyraz i arastirmanizi oneririm. Gecmis olsun

Çpk teşekkür ederim ama kendisi daha çok miyomla ilgileniyor sanırım
Miyom orani diger hastaliklara gore daha fazla oldugu icin miyom cerrahisini daha sık yapiyor. Ama ozgecmis ve hasta yorumlarini inceleyip karar verebilirsiniz. Ben 9 hekim degistirdim, Gokhan hocanin hem iletisimi, sakinligi hem de guncel bilgileri ve tecrubeli olmasi sebebiyle onda karar kildim. Ben sizdeki sikayetleri yasamadim ama belirtileriniz derin endometriozis e benziyor, bu konuda da tecrubeli kendisi o yuzden size onermek istedim. Bir de taniniz DIE cikarsa, fulya acibademde yine bu konuda tecrubeli bir prof. var, hastalari ondan da cok memnun. Dilerim bir an once sagliginiza kavusursunuz

Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce biter acı çekmek çok çok zor ama beniö bağırsakta da enfeksiyon var pelvik enfeksiyon mu bilmiyorum rahimde akıntıda üreme olmadı. İlaçlı pelvik mr cekıldım derın endometrıozıs onda bellı olmaz mıydı

İlacli mr da belli oluyor ama cok nadir farkedilmeyen olgular da var. Belirtilerden 20 yil sonra teshis alan birinin yorumunu okumustum. Yogun pelvik agrilar, batin organlarinda yapisiklik vs. bu hastaligin belirtileriyle cok uyumlu ve teshis bazen zor koyulabiliyor. Mesela ben ayni gun icerisinde 2 farkli doktora muayene oldugumda; bir tanesi rahim icerisinde polip var, digeri yok demisti sadece bir kac saat arayla. Gebelik suphesiyle yine ayni gun gittigim iki farkli hekimden biri, kesinlikle gebe olmadigimi soyleyip hemen miyom icin ilacli mr istemisti, digeri gebeligim erken donemde oldugu icin kesenin gorunmedigini soylemisti. Sonucta gebeydim ve rahimde polip yoktu :) O yuzden iyi arastirip gercekten tecrubeli ve bilgisine guvendiginiz bir hekimle gorusurseniz tedaviniz daha hizli olacaktir cunku hastalikta en onemli asama, dogru tani konulmasi. Tekrar gecmis olsun

merhaba cok gecmis olsun, bagırsaklara gastroenterolog mu bakıyordu, eger o bakıyorsa, maslak acıbademde bahattin cicek e gidebilirsiniz. cok cok memnun kaldım ben kendisinden.

O kadar haklısınız kı kac dontora gıttım hepsı farklı sey dedı o yuzden buraya yazığ fıkır almak ıstedım doktor konusunda artık cok secıcı davranmam lazım ne yapıcam bılmıyorum kafam cok ama cok karıstı kıme gıtmelıyım dıye tüm organlarda pelvik bölgede ürolog gastrolog jınekolog gerek ama her bırı farklı yorum yapınca gıdecek doktor sayısıda cogalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…