Kızlar allah rızası için bana yardım edin çok acı çekiyorum

merhaba cok gecmis olsun, bagırsaklara gastroenterolog mu bakıyordu, eger o bakıyorsa, maslak acıbademde bahattin cicek e gidebilirsiniz. cok cok memnun kaldım ben kendisinden.
Evet ben aslında kolonoskopi oldum ama bagırsak enfeksıyonum gecmedı cok tesekkur ederım gıdeyım o zaman

Yardım edın nolur

Endometriozis olabilir mi ? Regl donemi siddetli sancilariniz bagirsak problemleriniz oluyor mu. Kanamalarınız yogun mu belki derin endometriozis olabilir bagirsakta aklima bu geldi inşallah degildir tabi ama

Merhaba benimde sol alt karın kısmımda elle dokununca hafif bir acı oluyor ilaçlı tomografi istendi ama korkudan yapamadım damar yoluyla

Bende de rahim ağzı yarası var denildi yakıldı fakat 2 hafta olucak hala lekelenmeler var birde çok ağrım oluyor. Sizin geçtim sikintiniz

Benim cok ama cok nadiren sag kasigim bazen kisa sureli agriyor ama eski agrilar sukur kalmadi.Bol su ictim cunku idrar enfeksiyonu kaynakliymis acile gittigimdeki doktor soyledi.Idrar enfeksiyonu vajinal akintiyi da artirir orada rahim agzi tahrisi de yapar dedi.Hakikaten akintilarim da azaldi.

Bol su icmeye devam etmek lazim her halukarda ama ben hamilelikte tiksinti yasiyorum suyu bile vitamjn hapi icmek icin zorla kullaniyorum

Geçmiş olsun doktor değilim ama pelvik ağrı endometrosiz olduğu zamanda da olur. Ben endometrosiz hastasıyım 7 sene sonra tehşiş edildi Yani çikolata kisti bu yönde doktorunuz sizi bir muayene etsin teşhisi zordur.

Merhaba; aradan çok zaman geçmiş ama DIE hastaları için Fulya Acıbadem'de önerdiğiniz doktorun ismi nedir acaba? Teşekkür ederim şimdiden.

Bende benzer sikaywtlerle geldim sezeryan dogumdan sonra hep bir gaz sancisi hep bir hassasiyet vardi seneledir gitmedigim gastroentorolji dr kalmadi prof docent memorial acibademlerin hepsi kisa araliklarla endoskopi kolonoskopi tomografi mr lar odum en son ilacli emarda cikti yapisiklik ve saolsun EfervesaN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…