• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah rızası için cevap verin

asdfgh_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
62
7
1
20
Kızlar merhaba öncelikle inşallah cevap verirsiniz çok meraklandım ve şaşırdım 2 gündür test yapıyorum ve çizgi görüyorum biri artımed biri de duratest adetime 2 gün vardı şuan 1 gün kaldı ve sağ kasığımda iğne batar gibi acılar yüzümde sivilcelenme vs bir sürü belirtim var ve tabiki his bugün kan verdim 1.2 çıktı sizce yarın tekrar vereyim mi kanı ne yapmalıyım

İkisi de pozitif mi testler de yanıltabilir yalancı belirti de olabilir belki de geç döllenmedir iki gün daha bekleyin derim ama siz bilirsiniz tabiii

• Beğen
Reactions: Mln
İkisi de pozitif mi testler de yanıltabilir yalancı belirti de olabilir belki de geç döllenmedir iki gün daha bekleyin derim ama siz bilirsiniz tabiii
Testler bu şekilde adetime bugün 2 gün vardı yarın yani 00 ı geçtik 1 gün kaldı bugün sabah versem olsa da çıkar mı

Eklentiler

• IMG_9446.webp
    IMG_9446.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 71A5BAC7-4BE0-4B71-AC48-E6115EFA67C6.webp
    71A5BAC7-4BE0-4B71-AC48-E6115EFA67C6.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 51
1000106784.webp

Benim şu artı med test bile kanda negatif çıktı.

bence hamilesin canım negatiflerde net çıkıyor çünkü bana şuana kadar bir tane yalancı pozitif çıktı sonra tekrar yaptım negatif di yani

bence hamilesin canım negatiflerde net çıkıyor çünkü bana şuana kadar bir tane yalancı pozitif çıktı sonra tekrar yaptım negatif di yani
1 günde beta değişir mi peki yarın adetime 1 gün kalmış gözüküyor uygulamaya göre ama ben geçen ay 17 sinde adet olmuştum önceki adetime bakılırsa 3 gün kalmış oluyor 1.20 de çok düşük gibi geldi bir günde değişebilir mi yada sağlık ocağı devlet hastanesi fark eder mi ben devlette uaptırdım

Kızlar merhaba öncelikle inşallah cevap verirsiniz çok meraklandım ve şaşırdım 2 gündür test yapıyorum ve çizgi görüyorum biri artımed biri de duratest adetime 2 gün vardı şuan 1 gün kaldı ve sağ kasığımda iğne batar gibi acılar yüzümde sivilcelenme vs bir sürü belirtim var ve tabiki his bugün kan verdim 1.2 çıktı sizce yarın tekrar vereyim mi kanı ne yapmalıyım
Testler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Testler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Of çok korkuyorum ama bir an önce de emin olmak istiyorum ilaç kullanmam lazım

1 günde beta değişir mi peki yarın adetime 1 gün kalmış gözüküyor uygulamaya göre ama ben geçen ay 17 sinde adet olmuştum önceki adetime bakılırsa 3 gün kalmış oluyor 1.20 de çok düşük gibi geldi bir günde değişebilir mi yada sağlık ocağı devlet hastanesi fark eder mi ben devlette uaptırdım
ben de veterinerim az çok hemogramdan anlıyorum test nerede verirsen ver doğru çıkar bir günde iki katına çıkması gerekiyor şuan daha çok erken olduğu için düşük çıkmış olabilir yeni artmaya başlamış olabilir ancak bazen bu değerler artmıyor tekrar düşerse biyokimyasal gebelik oluyor düşük sayılmıyor herhangi bir acı yâda operasyon gerektirmiyor

Of çok korkuyorum ama bir an önce de emin olmak istiyorum ilaç kullanmam lazım
Korkunuzu anlıyorum ama sakin olmakta fayda var. Geçen ay başıma geldi 5 tane testim pozitif çıktı ama kanda 1.20 yani negatif çıktı 4 gün sonra da regl oldum zaten. Bu ben de böyle oldu ama tabi siz de farklı da olabilir bir kaç gün beklemeniz lazım emin olmak için.

Yapmış fotoları da atmış. Benim de pozitif görünen testim kanda negatif çıktı. Göremiyor musunuz fotoğrafları?
Testler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hayır canım benim testlerde pozitif kanda 1.20
onun kanda pozitif çıkmış işte
r can

Back
X