Sanırım anlayamadınız idrar testleri pozitif kan testi negatif yani 1.20 çıkmış.onun kanda pozitif çıkmış işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım anlayamadınız idrar testleri pozitif kan testi negatif yani 1.20 çıkmış.onun kanda pozitif çıkmış işte
Neresi pozitif? Benim 1.3 benim daha pozitifmis o zaman puahahababonun kanda pozitif çıkmış işte
Ahahah evet maalesef negatif sanırım bu ayda olmadıNeresi pozitif? Benim 1.3 benim daha pozitifmis o zaman puahahabab
Olur inşallah çok bekletmeden.Ahahah evet maalesef negatif sanırım bu ayda olmadı![]()
Neresi pozitif? Benim 1.3 benim daha pozitifmis o zaman puahahabab
umarım attığım görseli okuma yeteneğiniz vardır :)Neresi pozitif? Benim 1.3 benim daha pozitifmis o zaman puahahabab
Kimin benimmiAh daha yaş 20 mi![]()
Evet.Kimin benimmi
Lütfen kendinizi daha da rezil etmeyin.umarım attığım görseli okuma yeteneğiniz vardır :)
Nereden bildin ahahah
Fark ediyor mu o kadar ya<0,200 yani 0,200 altı gebelik yok hanımefendinin sonucu 1,25 bu 0,200 değerin üstünde
Yazıyo profilde. 20 yıl önce lisedeydim ben yavNereden bildin ahahah
<0,200 yani 0,200 altı gebelik yok hanımefendinin sonucu 1,25 bu 0,200 değerin üstünde
beyninizi kullanmadığınız ve ön yargı ile yaklaştığınız için bu cümleyi size iade ediyorum 20 yaş diye birini küçümsemeniz bile ne kadar ön yargılı bir insan olduğunuzu gösteriyor değerler nasıl okunur bilmeden hatta ne nedir bilmeden insanlara bu şekilde yazıp umut yada yanlış düşünmelerine sebebiyet veriyorsunuzLütfen kendinizi daha da rezil etmeyin.
Aa ben yazmadım kiiYazıyo profilde. 20 yıl önce lisedeydim ben yav![]()
beyninizi kullanmadığınız ve ön yargı ile yaklaştığınız için bu cümleyi size iade ediyorum 20 yaş diye birini küçümsemeniz bile ne kadar ön yargılı bir insan olduğunuzu gösteriyor değerler nasıl okunur bilmeden hatta ne nedir bilmeden insanlara bu şekilde yazıp umut yada yanlış düşünmelerine sebebiyet veriyorsunuz
<1.2 çıktı amabeyninizi kullanmadığınız ve ön yargı ile yaklaştığınız için bu cümleyi size iade ediyorum 20 yaş diye birini küçümsemeniz bile ne kadar ön yargılı bir insan olduğunuzu gösteriyor değerler nasıl okunur bilmeden hatta ne nedir bilmeden insanlara bu şekilde yazıp umut yada yanlış düşünmelerine sebebiyet veriyorsunuz
tabiiki umarım hakkınızda hayırlısı olur canımFark ediyor mu o kadar ya
Kayıt olurken girilmiştir bilgiler. Neyse iyi geceler diliyorum. Diğer arkadas çok sıktı. Çıkıyorum konudan.Aa ben yazmadım kii