kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

Bir derdim var basligi altina yazinca komik olmus bi soru..sanki dert mi ne fark eder öne tektas arkada bes tas takiyorum

Tek taşımı nereye taktığımı boşverelimde
öne tek taş takanlara sesleniyorum
yapmayın

Hicbirini takmiyorum rahat ediyorum. Oyle cekmecede biryerde alyansim. Taslara karsiyim cok vahsi bir duzenin urunu bence. Goruntusunden bile rahatsiz oluyorum.

Ben ikisini iki ayri elimin yuzuk parmaklarina takiyorum. Baska parmak kalmamis gibi ikisini ust uste takmak bana cok kezbanca geliyor kusura bakmayin. Bi deli kuyuya tas atmis pesinden herkes oyle takilmaliymis gibi pespese takiyor. Sahsen bazi gunler sadece alyansi takiyorum bazi gunler sadece tek tasi.. yuzuk olayina bu kadar anlam yuklenmesini de anlamiyorum.

taşı cam olanlardan al
benimki öyle.
Yukarıda birisi öyle takanlara markayı ayağa dusurduler demiş :) firmaya haksizlikmis
Mağdur oluyorlar tabi adamlar o kadar ic savas ortami hazirlayip, yerel çeteleri silahlandirip ve daha bir sürü şey yapip elmas çıkartıyorlar. Tektas olmazsa olmaz mesajı vermek için tonla film, reklam yapıp algı yapıyorlar
Bunların hepsi para
Ben simdi bu emeği yok sayıp nasıl cam takarım, orjinal kullananlara yazık değil mi orta gelirli halleriyle bir taşa dünyanın parasini veriyorlar onlara da haksızlık :) sen de hemen Özür diliyor ve o "sahte " tektasi bir daha takmiyorsun arkadaşım :)
Şaka bir yana biz de düğünde vs takmak için öyle bir şey alicaz kesinlikle mantıklı

adını bilmiyorum ama galiba öyle :)
uygun fiyatlı taşlı bişey olsun dedim 300 tl ye bunu verdiler.
1500 tl ye pırlantası varmış bit kadar bi taş. büyüteçle bakman lazım.
benim gibi yüzük kaybeden biri için normali yeter. evli olduğumu bakan anlıyodur heralde.
yabancı erkeklerin evli olduğumuzu anlaması için takmıyo muyuz ? onlar da seçemez zaten pırlanta mı değil mi diye

Hem alyansı hem tektaşı takabilmek için uzun,ince parmaklarınız olmalı.ben takmazdım ikisini de birini takardım.parmak yağınız önemli

peki uzun süre kullanımdan sonra kararma vs oluyor mu.
pırlantanın bu kadar pahalı olmasının bir sebebi de zamana karşı direncinin çok çok iyi olması.
hani kaybetme sorunu yoksa torunun torununa aile mirası olarak bırakılabilir :)

parmağımdan çıkarıp atıyorum hemen
nasıl takabilirim böyle bir paçavrayı allahımm beni affet

şimdi okudum arkadaşım
herkesin kendi düşüncesi
ama bir yüzükte illaki pırlanta mı kullanılmak zorunda?

benim gelirim çok şükür ortalama üstünde.
ama kalkıp da sonrasında para etmeyecek bişeye sadece azıcık daha güzel parlıyor diye neden o kadar para dökeyim ki.
bu arada tektaşımı kendim aldım

üstelik o elmasların çıkarılış şekli, çalıştırılan insanlar... neyse...

Önce tek taş ardından Alyans takar Türk kadını
Oysa ben bunun abarti olduğunu düşünüyorum yalnızca biri takılmalı isterse 5 taş taksin yanına yine evliliği simgeleyen 2. Bir yüzük gösteriş için abarti oluyor.
Sadece bizim kadinimizda var zaten bu

ilk günkü parlaklığı olmuyor
gidip aldığım kuyumcuya veriyorum 5 dk sonra parlatılmış temizlenmiş halde getiriyorlar.

valla ben ömürlük diye almadım
aile yadigarı da bırakmaya niyetim yok :)
maddi şeylerdense çocuklarıma iyi bir gelecek bırakabilmeyi yeğlerim.

torununun torununa kalmaz o Alys satıverirler antika diye.

Alyansımın arkasına takıyorum ben yani önce pırlantayı sonra alyansı. Benimkisi üç taş ama taşları çok büyük olmadığından abartılı durmuyor alyans ile. Genelde de öylel takılır.

Sadece alyansımı takıyorum. Canım isterse tek taşı arkaya takıyorum.

Ayrıca tek taş bana pek kullanışlı gelmiyor. Saçımı falan düzeltirken takılıyor.
Benimki ne de katı sabun giriyor içine diye takmıyorum evet kullanışlı defil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…