- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.600
- 898
ben nerde yaşıyorum yahu.. tek taş tamam da beş taş, tur, tam turufkum genişliyor her konu da bdv de yeminle..
ikisini bir takmayın konu sahibi görmemiş gibi çok komik duruyor..
Tek taş aldırmadım
Kanlı elmas filminden sonra
Tektaş takanlardan rahatsizim her türlü iğrenç geliyor =)
alyansa bakarken öğrenmiştim ben deAynen, tamtur nedir ben de bilmiyorum
taşı cam olanlardan al
benimki öyle.
Yukarıda birisi öyle takanlara markayı ayağa dusurduler demiş :) firmaya haksizlikmistaşı cam olanlardan al
benimki öyle.
zirkon mu?
adını bilmiyorum ama galiba öyle :)
uygun fiyatlı taşlı bişey olsun dedim 300 tl ye bunu verdiler.
1500 tl ye pırlantası varmış bit kadar bi taş. büyüteçle bakman lazım.
benim gibi yüzük kaybeden biri için normali yeter. evli olduğumu bakan anlıyodur heralde.
yabancı erkeklerin evli olduğumuzu anlaması için takmıyo muyuz ? onlar da seçemez zaten pırlanta mı değil mi diye
Yukarıda birisi öyle takanlara markayı ayağa dusurduler demiş :) firmaya haksizlikmis
Mağdur oluyorlar tabi adamlar o kadar ic savas ortami hazirlayip, yerel çeteleri silahlandirip ve daha bir sürü şey yapip elmas çıkartıyorlar. Tektas olmazsa olmaz mesajı vermek için tonla film, reklam yapıp algı yapıyorlar
Bunların hepsi para
Ben simdi bu emeği yok sayıp nasıl cam takarım, orjinal kullananlara yazık değil mi orta gelirli halleriyle bir taşa dünyanın parasini veriyorlar onlara da haksızlık :) sen de hemen Özür diliyor ve o "sahte " tektasi bir daha takmiyorsun arkadaşım :)
Şaka bir yana biz de düğünde vs takmak için öyle bir şey alicaz kesinlikle mantıklı
peki uzun süre kullanımdan sonra kararma vs oluyor mu.
pırlantanın bu kadar pahalı olmasının bir sebebi de zamana karşı direncinin çok çok iyi olması.
hani kaybetme sorunu yoksa torunun torununa aile mirası olarak bırakılabilir :)
Benimki ne de katı sabun giriyor içine diye takmıyorum evet kullanışlı defilSadece alyansımı takıyorum. Canım isterse tek taşı arkaya takıyorum.
Ayrıca tek taş bana pek kullanışlı gelmiyor. Saçımı falan düzeltirken takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?