- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Keske size deger verip cevap yazanlara dogrusunu gosterenlere usul budur diyenlere bi tesekkur yazsaydin.Artık hep böyle saçma konular açıcam vay anasını can sıkıntısından öylesine bi soru sordum cvplara koş ama geçen bi sıkıntımı anlattım gelen cevap 5. Sormaz olaydım herkeste bn burjuvayım, iki yüzük takanlar kezbandır bilmem neler havada uçuşuyo insanları küçük gören 0. 2 karatlı beyinli insanlarda cabası..
Artık hep böyle saçma konular açıcam vay anasını can sıkıntısından öylesine bi soru sordum cvplara koş ama geçen bi sıkıntımı anlattım gelen cevap 5. Sormaz olaydım herkeste bn burjuvayım, iki yüzük takanlar kezbandır bilmem neler havada uçuşuyo insanları küçük gören 0. 2 karatlı beyinli insanlarda cabası..
Keske size deger verip cevap yazanla. ra dogrusunu gosterenlere usul budur diyenlere bi tesekkur yazsaydin.
Doğru insanları küçük görmek kezban demek kabalık olmuyordu bnm bu durumu yadırgamam kabalık pardonnNe kaba bir yorum bu..
Ben size ne demisim gidin okuyun buyuyun gelin.Doğru insanları küçük görmek kezban demek kabalık olmuyordu bnm bu durumu yadırgamam kabalık pardonn
Ya size kim ne diyorki bn burda normaal cvp verenlere birşey söylemiorum insanları küçük görenlere kezban diyip aşağıyanlara lafımBen size ne demisim gidin okuyun buyuyun gelin.
Ozaman ben keske tesekkur etseydin dedigimde bana kezban dedilerrrr demiyceksin.Bazi arkadaslari tenzih ederim diyceksin.Ki isteyen istedigini der rahatsizsaniz kib var mesajlarin altinda ama hos degil bu cikislar konu acarken tahmin edilmeli.Ya size kim ne diyorki bn burda normaal cvp verenlere birşey söylemiorum insanları küçük görenlere kezban diyip aşağıyanlara lafım
Edeceksin yapacaksın ok cnm sen yaz bn sabah uyandığımda yaparım kendinize gelin benceOzaman ben keske tesekkur etseydin dedigimde bana kezban dedilerrrr demiyceksin.Bazi arkadaslari tenzih ederim diyceksin.Ki isteyen istedigini der rahatsizsaniz kib var mesajlarin altinda ama hos degil bu cikislar konu acarken tahmin edilmeli.
Ben sizinle siz diye konusuyorum orda emir anlaminda olmadigi belli.Neyse ben biraz sizin eski konulara takiliyim sevdim.Edeceksin yapacaksın ok cnm sen yaz bn sabah uyandığımda yaparım kendinize gelin bence
Türkçe de zayıf boş zaman bol bak tabiiBen sizinle siz diye konusuyorum orda emir anlaminda olmadigi belli.Neyse ben biraz sizin eski konulara takiliyim sevdim.
Himm Turkcemmi gelisicek,edep olsun gerisi halolur.Türkçe de zayıf boş zaman bol bak tabii
HaklısınızHimm Turkcemmi gelisicek,edep olsun gerisi halolur.
Evet ya cok takiliyo biyere çarpip kirilir falan bnde takmiyorum disari ciktigimda takiyorum alyansi hic cikarmam cikarilmasi doğru değil benceSadece alyansımı takıyorum. Canım isterse tek taşı arkaya takıyorum.
Ayrıca tek taş bana pek kullanışlı gelmiyor. Saçımı falan düzeltirken takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?