kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

Keske size deger verip cevap yazanlara dogrusunu gosterenlere usul budur diyenlere bi tesekkur yazsaydin.

Ne kaba bir yorum bu..

Ya size kim ne diyorki bn burda normaal cvp verenlere birşey söylemiorum insanları küçük görenlere kezban diyip aşağıyanlara lafım
Ozaman ben keske tesekkur etseydin dedigimde bana kezban dedilerrrr demiyceksin.Bazi arkadaslari tenzih ederim diyceksin.Ki isteyen istedigini der rahatsizsaniz kib var mesajlarin altinda ama hos degil bu cikislar konu acarken tahmin edilmeli.

Ozaman ben keske tesekkur etseydin dedigimde bana kezban dedilerrrr demiyceksin.Bazi arkadaslari tenzih ederim diyceksin.Ki isteyen istedigini der rahatsizsaniz kib var mesajlarin altinda ama hos degil bu cikislar konu acarken tahmin edilmeli.
Edeceksin yapacaksın ok cnm sen yaz bn sabah uyandığımda yaparım kendinize gelin bence

Benim alyansim biraz buyuk, 9 numara olmasi gerekirken 10 numarada ikna etti beni satici o yuzden rahatlikla elimden cikabiliyor bu yuzden dar olan tektasimi onune takiyorum alyansin

Sadece alyansımı takıyorum. Canım isterse tek taşı arkaya takıyorum.

Ayrıca tek taş bana pek kullanışlı gelmiyor. Saçımı falan düzeltirken takılıyor.
Evet ya cok takiliyo biyere çarpip kirilir falan bnde takmiyorum disari ciktigimda takiyorum alyansi hic cikarmam cikarilmasi doğru değil bence

Valla komedi, görgüsüzlüğün adı hobi olmuş. Bakın şimdi önce tamturu, sonra 7 taş, sonra 5 taş, 3 taş, tektaş, en sona da alyansı takıyorsunuz, tamam mı? Sonra da gidip kuyumcu vitrininde dikiliyorsunuz.

İkisinide tak daha hoş oluyor. Ben takıyor um tektas arkada olur önde alyans. Tektas öndeyken çok çirkin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…