• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

İkisi birden hatalı bi görünüm :KK20: Zarif durmuyo.. Bazen tek taş takarım, bazen de alyans.. Hepsi bir arada kötü bence, göze sokar gibi..

Benim 5 taşım var tek taşım yok.. :KK54:
Tek taş alacağım inşaallah o zman öne tek taş arkaya Alyans takarım. Ki olması gerkende bu .tek taş hep önce takılır., :KK5:

ilk günkü parlaklığı olmuyor
gidip aldığım kuyumcuya veriyorum 5 dk sonra parlatılmış temizlenmiş halde getiriyorlar.

valla ben ömürlük diye almadım
aile yadigarı da bırakmaya niyetim yok :)
maddi şeylerdense çocuklarıma iyi bir gelecek bırakabilmeyi yeğlerim.

torununun torununa kalmaz o Alys Alys satıverirler antika diye.

ha ha, valla bende Yüzüklerin Efendisi filmindeki yüzükten var, hiç deseni bile yok.
o kadar takıdan uzak bir kişiyim işte.

toruna bıraksam küfür yerim bildiğin.

BDV ye mi açtıon bu konuyu şaka mısın yaaaa canım o gün ne isterse onu öne takarım dallga mı geçiyorsun milelt kocasından dayak yiyiyor ne yapayım diye yazıyor yaaaaa

Ilk nisanlandigim arkaya tektas one alyans takiyordum.

Nisanliligin sonlarina dogru ya tektas ya alyans ya bestas oldu.

Nikahimda ve dugunumde hepsini taktim :D hatta taki setinin yüzüğünu de.

Evlendigimden beri 2 3 kere herhangi birini tek basina taktim. Sevmiyorum.

İster arkada dursun ister önde .. ALLAH aşkına böyle dert olur mu ? Böyle konu olur mu ? Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir sorun ?Sorun nerde daha doğrusu ?

Benimki ne de katı sabun giriyor içine diye takmıyorum evet kullanışlı defil

Katı sabun benim alyansa bile giriyor. Enli zaten bir de tek taş takınca elim hep yüzüklere gidiyor.
Yani hiç gerek yok bu tek taşa.

kuyumcudan alindigi gibi duruyor.aliskin olmadigimdan takiya hicbisey takamiyorum.

Hiç yüzük takmıyorum :KK50:iki yüzüğüm var biri oğlum biri kızım:KK200: eşimde yüzük takmıyor.

Annem şöyle der hep önce tek taş verildi ilk onu takıcaksın üzerine alyansı :)

IMG-20150221-WA0014_1.webp
herkes alyansini paylassin da bari konu güzelleşsin :-) havasını atsın:-)

Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz

tövbe estağfurullah ya...

ne güzel imrendim sana valla..hiç derdin tasan yok..

Konu dert değil zaten ama yorumlar beni hayrete düşürdü. Tek taş ve alyans takmanın kıroca hatta kezbanca olduğunu iddia eden arkadaşlarımız olmuş. Türk kadınlarının %90 ı öyle o zaman? Bana da 5taş+tek taş takanlar hep görgüsüz gelmiştir ki bir de göstermek için fotoğraf çekinenler falan olur iyice itici bir görüntü, ama bana göre. Size göre normal olabilir. Bu yüzden kimseye kezban veya kıro diyemezsiniz. Ben evli değilim ancak parmaklarım yapı gereği uzun ve ince olduğu için tektaş üstü alyans takarım gayet de güzel duracağını düşünüyorum.Herkes kendine göre istediği şekilde takmakta özgürdür.

Tek tas ve alyans ayni patmakta olur mu , ay ne cirkin diyenler Turk kadini yapar bunu diyenler olmus da , yurtdisinda da kadinlarin cogu alyans ve tektas takiyor tek fark var , onlarin alyansi bizimki gibi kalin ve suslu degil, incecik bir sey..

Back
X