• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

Önce tektaş sonra alyans takılı üst üste:KK37: ama ikisi de ince modellerden ve alyansım tam tur tarzı alyans eğer kalın kaba dursalardı sanırım ayrı ayrı takardım Hoppa

Son düzenleme:
Rabbim tüm bekarlar böyle dert versin inşallah. :)))
Hayırlı olsun Allah ömür boyu mutlu etsin kardeşim.

Tek tas ve alyans ayni patmakta olur mu , ay ne cirkin diyenler Turk kadini yapar bunu diyenler olmus da , yurtdisinda da kadinlarin cogu alyans ve tektas takiyor tek fark var , onlarin alyansi bizimki gibi kalin ve suslu degil, incecik bir sey..

Evet biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Alyanslar genelde kaba veya kalın seçildiği için kötü duruyor olabilir. Uygun bir alyansla 5taş 7 taş kombininden çok daha şık ve zarif olacağını düşünüyorum.

beş taşı olanlar ne yapıyor acaba. bilgisi olan söyleyebilirmi

peki uzun süre kullanımdan sonra kararma vs oluyor mu.
pırlantanın bu kadar pahalı olmasının bir sebebi de zamana karşı direncinin çok çok iyi olması.
hani kaybetme sorunu yoksa torunun torununa aile mirası olarak bırakılabilir :)
valla bende annemin hediyesi tektaş var.beyaz altın minik pırlantalı bişey.ama benim için manevi değeri yüksek.ben 5-6 yaşlarındayken o yüzüğü ,babamla beraber anneme evlenme yıldönümü hediyesi olarak almıştık..:KK200:
ben işe gelirken falan takamıyorum,düşer falan diye,neticede kumaşlarla haşırneşirim ama millet tamtur takıyor şaşırıyorum

Allah başka dert vermesin öncelikle

ben tek taşı arkaya takıyordum, şimdi ikisi de takmıyorum :)

Bu nasıl bir konu ya hemde bir derdim var adı altında :D dert etme sekerim yaa birgün öyle bir gün böyle tak işte

Alyans hiç takmıyorum. Tek taş türü yüzükleri ise kıyafetime uyarsa takıyorum, spor giyinmişsem asla takmıyorum filan...

Back
X