Kızlar anlamayanlanlar için, lütfen yardım edin:(

Beni kötü bilecekler diye üzülüyorsun ama yaptığın zaten kötü bişey.. Ne olursa olsun arkasından konuşmamalıydın.. Eğer gerçekten konuşmaların çarpıtıldıysa herkesi topla bi araya ve yüzleş.. 'evet bunları bunları söyledim pişmanım, ama diğer suclamalari kabul etmiyorum' diyebilirsin.. Ama karşı tarafta söylediğini ispat edecek yazışmalar duruyorsa kendini daha fazla kucuk düşürme.. Hatani kabul et ve ozur dile.. Bu da sana ders olsun.. Bir daha kimsenin arkasından konusmaz, varsa bi sorunun yuzlerine söylersin..

yaşın küçük sanırım.

olgun insanlar hata yaptıklarında sevgilileri arkalarında durur. çünkü seni en iyi sevgilin tanır. o da senden şüphelendiyse ya iyi bi ilişkiniz olmamış ya da cidden hatalısın.

watsupta grup aç hepsini ekle ve içini dök rahatla. sonra da çık o gruptan. yüzlerine söyleyemiyorsan hepsini bu şekilde yüzleştirmiş olursun .

Beni kötü bilecekler diye üzülüyorsun ama yaptığın zaten kötü bişey.. Ne olursa olsun arkasından konuşmamalıydın.. Eğer gerçekten konuşmaların çarpıtıldıysa herkesi topla bi araya ve yüzleş.. 'evet bunları bunları söyledim pişmanım, ama diğer suclamalari kabul etmiyorum' diyebilirsin.. Ama karşı tarafta söylediğini ispat edecek yazışmalar duruyorsa kendini daha fazla kucuk düşürme.. Hatani kabul et ve ozur dile.. Bu da sana ders olsun.. Bir daha kimsenin arkasından konusmaz, varsa bi sorunun yuzlerine söylersin..
İlk önce sevgilimle mi yoksa arkadaşlarımla mı konuşmalıyım..

yaşın küçük sanırım.

olgun insanlar hata yaptıklarında sevgilileri arkalarında durur. çünkü seni en iyi sevgilin tanır. o da senden şüphelendiyse ya iyi bi ilişkiniz olmamış ya da cidden hatalısın.

watsupta grup aç hepsini ekle ve içini dök rahatla. sonra da çık o gruptan. yüzlerine söyleyemiyorsan hepsini bu şekilde yüzleştirmiş olursun .
22 yaşındahım.. sevgilim suan susuyor sadece sen hak ettin ben seni uyardım demişti. Ben onuda zor durumda bıraktım. Bilmiyorum suan konuları nasıl ne halde biliyor. Biraz susmalı birzaman sonra gidp özür dilemeliyim biliyorum ama sevgilimle ilk konşmam lazım ondan bir atak bekliyim mi bilemiyorum. Ne düşünüyor ne dendi bilmiyorum:(

yaşın küçük sanırım.

Ama ben hatalıyım. Hatam var ki tüm herşeyimi o kıza anlattım, beni sevgilimin sevmedğini bile sölerdi. Ben onu dost bilmiştim. Hatamda var ama bazı şeylerde yanlış noktalara çekildi.. sevgilimi zor durumda bıraktım. Kardeş arası bozan gibi oldu. Ama hiç öle bir niyet düşüncem aklımın ucundan geçmedi bakın yemin ederim.. öyle üzgünüm ki gelen durumda:(

İlk önce sevgilimle mi yoksa arkadaşlarımla mı konuşmalıyım..
Sevgilin gerçekten tarafsız durup objektif bakabilen, seni gerçekten dinleyecek biriyse önce ona anlatabilirsin..
Yok o da büyük ihtimalle bana inanmaz diyorsan hiç çeneni yorma, topla hepsini bir araya: "Bu kız benimle böyle böyle konuştu, ben de dolduruşa geldim bu yanlışa ortak oldum. Hakkınızda şunları söylediğimi kabul ediyorum ama fazlası yok, diğer söylenenler iftira. Pişmanım ve özür dilerim' dersin.. Gerisi onlara kalmış..

Sevgilin gerçekten tarafsız durup objektif bakabilen, seni gerçekten dinleyecek biriyse önce ona anlatabilirsin..
Yok o da büyük ihtimalle bana inanmaz diyorsan hiç çeneni yorma, topla hepsini bir araya: "Bu kız benimle böyle böyle konuştu, ben de dolduruşa geldim bu yanlışa ortak oldum. Hakkınızda şunları söylediğimi kabul ediyorum ama fazlası yok, diğer söylenenler iftira. Pişmanım ve özür dilerim' dersin.. Gerisi onlara kalmış..
Ama şöyle bir problem var ki. Sevgilim sanki arkadaşlarımı istemiyormuş gibi duruma düştü sinirle sölediği bir sözden ötürü bunlar onlara yansıdı. Ve ben durumu toparlamak için o kızın ağzınıda kapamak için sanki sevgilim diğerleri hakkında kötü düşünüyormuş imajı verdim. Böle bir hatamda var:( ve sanki sevgilim o nişanlı kızı kötülüyormş durumuna sürekledi. Herşeye rağmen sevgilimle bir konuşmalıyım.. inanın bilmiyorum sadece bu şekilde çarpıltılmasına mahel verdim. Ve pişmanım olmucak şekilde yansıdı herşey

Ama şöyle bir problem var ki. Sevgilim sanki arkadaşlarımı istemiyormuş gibi duruma düştü sinirle sölediği bir sözden ötürü bunlar onlara yansıdı. Ve ben durumu toparlamak için o kızın ağzınıda kapamak için sanki sevgilim diğerleri hakkında kötü düşünüyormuş imajı verdim. Böle bir hatamda var:KK43: ve sanki sevgilim o nişanlı kızı kötülüyormş durumuna sürekledi. Herşeye rağmen sevgilimle bir konuşmalıyım.. inanın bilmiyorum sadece bu şekilde çarpıltılmasına mahel verdim. Ve pişmanım olmucak şekilde yansıdı herşey

Çok yanlış şeyler yapmışsın, ne gerek vardı bu kadar entrikaya..
Sevgilin ne söyledi ki arkadaşların hakkında ?
O nişanlı kız sevgiline hesap sormadı mı 'sen benim arkamdan neden böyle konuştun' diye..
Siz bu durumları kimden öğreniyorsunuz ?

Çok yanlış şeyler yapmışsın, ne gerek vardı bu kadar entrikaya..
Sevgilin ne söyledi ki arkadaşların hakkında ?
O nişanlı kız sevgiline hesap sormadı mı 'sen benim arkamdan neden böyle konuştun' diye..
Siz bu durumları kimden öğreniyorsunuz ?
Bir şey sölemedi, ben normal kendimle ilgili anlatırken buraya çekti o kız olayı. Sadece bana kızdığı için görüşmiceksin dedi. Arkadaşlarım da sandı ki sen bizi kötülüyorsun.. işte onu bilmiyorum hesap sordumu sormadımı. Halbu ki arkadan konuşaln bir şey de yok ben kendi olaymı anlatmıştım. O kız nişanlı arkadaşım için yaranmak için yapıyor dedi. Ama bu bizim üstüme kaldı.. sevgilime mesaj attım ama cevap dahi atmadım hatalarımın farkındayım ama bu şekilde yansıtmak istemedim. Bana inanıyorsun demi inan böle olsun istemesem zerre üzülmem. Gene kimse konhşmasın benle ama istemeden bu raddeye geldiğini bilsin isterim. Ailelere karşı mahcup oldum.. hepsi yakınımdı. Of çok kötüyüm cidden ölmek istiyorum lütfen beni iyi etmek için değilde artık ne olur bana söleyin.. cidden çok kötüyüm iki gündür..

Canım bi sakin ol bakalım.. Tamam yapmışsın bi hata ama ölüm yok ya ucunda..
Üzülme demeyeceğim, üzül ve pişmanlığını yaşa çünkü kusura bakma ama bunu haketmişsin..
Yapabileceğin pek bişey yok.. Sevgilinden cevap gelmesini bekleme, herşeyi baştan sonra en doğru şekilde yaz ve gönder.. Lütfen anlaşılır şekilde yaz ama olur mu ? Bak burada seni kimse anlamadı çok karışık yazıyorsun.. Cümleleri DOĞRU kur, devrik cümleler kurma, nokta ve virgül kullan.. Sürekli deli gibi özür dileyip af dilenme.. Olayı anlat, özrünü dile ve bi kenara çekil, pişmanlığını yaşa.. Gerçekten pişman olduğunu gördüklerinde seni affedeceklerdir.. Sevgilin de seni anlar ve pişman olduğuna inanırsa sana yardımcı olacaktır..
Bir daha da lütfen böyle entrikalara bulaşma.. Dedikoducu insanlardan uzak dur. Bugün seninle başkasının dedikodusunu yapan, yarın senin dedikodunu başkasına yapar diye boşuna dememişler..

Canım bi sakin ol bakalım.. Tamam yapmışsın bi hata ama ölüm yok ya ucunda..
Üzülme demeyeceğim, üzül ve pişmanlığını yaşa çünkü kusura bakma ama bunu haketmişsin..
Yapabileceğin pek bişey yok.. Sevgilinden cevap gelmesini bekleme, herşeyi baştan sonra en doğru şekilde yaz ve gönder.. Lütfen anlaşılır şekilde yaz ama olur mu ? Bak burada seni kimse anlamadı çok karışık yazıyorsun.. Cümleleri DOĞRU kur, devrik cümleler kurma, nokta ve virgül kullan.. Sürekli deli gibi özür dileyip af dilenme.. Olayı anlat, özrünü dile ve bi kenara çekil, pişmanlığını yaşa.. Gerçekten pişman olduğunu gördüklerinde seni affedeceklerdir.. Sevgilin de seni anlar ve pişman olduğuna inanırsa sana yardımcı olacaktır..
Bir daha da lütfen böyle entrikalara bulaşma.. Dedikoducu insanlardan uzak dur. Bugün seninle başkasının dedikodusunu yapan, yarın senin dedikodunu başkasına yapar diye boşuna dememişler..
Çok teşekkür ederim.. allah senden razı olsun. Cevap bekleyim gelirse ilk onunda sonra diğer ikisinden özür dilerim. Nasıl böle şeye düştüm. Ama inanırlar mı bana. Nasıl sevgilim arkamda dursun tüm bunca şeyden sonra. Ama hayatımda ilk kez böle bir şey yaşıyorum. Ve çok pişmanım gaflete düştüğüm için. Ama samimi sölemeni isterim çok eski dosttuz onlarla.. benim pişmanlığımı cidden bir anlık şeyle kötü amaç gütmeden yaptığımı bilirer mi. Sevgilim tüm bunca şeye rağmen gelir mi. Sıfırdan temiz başlanır mı. İnanın bilmiyorum.. cevap atmadı okuyup..

Çok teşekkür ederim.. allah senden razı olsun. Cevap bekleyim gelirse ilk onunda sonra diğer ikisinden özür dilerim. Nasıl böle şeye düştüm. Ama inanırlar mı bana. Nasıl sevgilim arkamda dursun tüm bunca şeyden sonra. Ama hayatımda ilk kez böle bir şey yaşıyorum. Ve çok pişmanım gaflete düştüğüm için. Ama samimi sölemeni isterim çok eski dosttuz onlarla.. benim pişmanlığımı cidden bir anlık şeyle kötü amaç gütmeden yaptığımı bilirer mi. Sevgilim tüm bunca şeye rağmen gelir mi. Sıfırdan temiz başlanır mı. İnanın bilmiyorum.. cevap atmadı okuyup..

Bunları bilemem canım hiç birini tanımıyorum.. Sen üzerine düşeni yap gerisini yaşayıp göreceksin.. Herkes hata yapabilir en azından pişmansın ve telafi etmeye çalışıyorsun.. Umarım bu çabanı görür ve samimiyetine inanırlar.. Hakkında hayırlısı olsun..

Bunları bilemem canım hiç birini tanımıyorum.. Sen üzerine düşeni yap gerisini yaşayıp göreceksin.. Herkes hata yapabilir en azından pişmansın ve telafi etmeye çalışıyorsun.. Umarım bu çabanı görür ve samimiyetine inanırlar.. Hakkında hayırlısı olsun..
Çok teşekkür derim. Bir şey dicem çok utanıyorum yüzlerine bakmaya. Biraz süre sonra gidip konuşmalıyım demi. Ve özetle genelle ne diyim.;(lütfen yardım edin.

Back
X