Kızlar anne evinizi ve annenizi özlüyor musunuz? yorumlarınızı bekliyorum...

waterfall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
69
0
16
İstanbul
Kızlar ben 1 senelik evliyim. Ben merakımdan ve sizlerle paylaşalım diye açtım bu konuyu Eşimle allaha şükür çok mutluyum, onu çok seviyorm ama bazen annemlere oturmaya gıdınce kalasım gelıyor anacığımın yanında eskı evımde. Evlendiğimde,ilk başlarda gizli gizli ağlardım hep. Özlüyodum. Ne yapsam bılmıyorum kı. Eşime desem ben kalayım bu aksam annemde abes mi kaçar o dese bana saçma gelirdi çünkü. Eşim il dışına gidince kalıyorum annemde ama 1 gün annemde bi gün felan da kayınvalıdemde kalıyom. Sonrası kendım kalıyom evde.Aslında bana kalsa hep annemde kalırım da kırılırlar dıye onlarda da kalıyom Doğru mu yapıyom sizce?

seni çok iyi anlıyorum canım benimde temmuzda 1 yıl olucak inşallah,eşimle cok mutluyuz allaha şükür ama
annemlerle görüşünce ayrılmak istemiyorum eski günler geliyor aklıma duygulanıyorum
yada onlar bize geldiğinde gittiklerinde bir boşluk oluyor gizli gizli ağladığım çok olmuştur
artık eşimin yanında ağlıyorum,napıyım

8 aylık evliyim, öyle alıştım ki evime kendi evimden başka biyerde rahat edemiyorum, özleme konusuna gelince tabiki özlüyorum ama her iki tarafa da yakın oturdugumuz için sık sık görüşüyoruz, eşimde anlayışlı sağolsun ne zaman özledim desem götürür,

bende 4 yıl oldu evleneli aynı duygularım tam gaz devam ediyor..
baba evi gibisi yok,şu anda eşimle ne kadar mutlu ne kadar huzurluda yaşıyor olsam aklımın bir köşesi hep orada..
evimide çok seviyorum,aşkla sevgiyle dolu her yanı yuvamın bin şükür...ama baba evi deyince akan sular duruyor bende!
benim ailemle mesafem 1,5 saat..ve 2-3 haftada bir mutlaka gidiyoruz eşimle,o gelemezse ben gidiyorum..gidincede dönmek istemiyorum
hatta daha dün gece sohbetini yaptık eşimle bu konunun:)
günde 5-6 kez ailemle telde konuşuyorum en az...bazen yetmiyor bile...yani diyorum sana bu kadar aşık olmasam sevmesem 1 dk duramam bu özlemle giderim felan diyorum..bende arkandan gelirim diyor:)))

Son düzenleme:

benım esmde ne zaman ıstesem götürür, kendım gıderım, zaten haftada 1 kez mutlaka gıderz ama ben kalıp eskı günlerdekı gibi uyumak ıstıyom onla,babam yoktu benım vefat ettı,hep onla bırlıkte uyurdk.sankı evlenınce yalnız bıraktım onu gibi de gelıyo, üzülüyom. kalıyorum da esım gıttığınde ama acaba ben mı tuhafım var mı benım gibiler dıye meraklandım.

bnde evleneli 1 yıl olcak tabiki insan ailesini baba evini özlüyo ama zamanla herkesin bi düzeni oluo ne bilim mesela ben annemede gtsem kayınvalidemede gtsem kendi evime gdnce insanın kendi evi gibisi yok diorum her iki taraftada çok çok rahatım ama ynede eşimle bzm evimiz bzm odamız bzm koltuklarımız bzm banyomuz.... bzim olan şeyler daha rahat ... ailemi her özlediğimde gdiorum ama çok uzun süre kalamam heralde ne bilim insan kendi evinide özlüyo yaaa:)))

ne kadar şanslısınız, aileleriniz yakınınızda. evleneli 5 sene oldu ilk senem salya sümük ağlayarak geçti. çünkü 9 saat uzaktım ailemden. şimdi ise 21 saat uzaklıktayım. hasretleri hiç bitmedi, ama çocuklarım olunca onlarla bir nebze olsun hafifledi.
canım birde yaptığın en doğrusu, belli olmaz kırılabilirler.

Benimde annemlerle aramda 2-3 sokak var. eşimde çoğu zaman şehir dışına iş için çıktığında orda kalırdım. (Hırsız korkusu olduğu için)
Ama 1,5 yaşında kızım olduğundan kendi evim gibi rahat edemiyorum. Çünkü çocuğun eşyalarının birazını götürsem birazı kalıyor zorlanıyorum.
Ama akşam 6 dan 11 e kadar ordayım. Yatmaya evimize yine geliyoruz. Uzak olsaydık eğer bende kalmak isterdim. İnsan özler. Ama artık kendi evimi daha çok benimsediğimden belli bir süre sonra evime gitmek isterim. Ne kadar anne evi de olsa insan kendi evini arıyor bir süre sonra.

bende evleneli 8 ay oluyor ama baba evini çokkk özlüyorum...yakınız aslında yarım saatlık araba mesafesinde ama...gidip kardeşlerimle dedikodu yapmayı,babamla sarılıp yatmayı,annemle beraber gezmelerimizi çok özlüyorum..tabiki yine yapıyoruz ama eskisi gibi olmuyor hiç..hep çalıştım evlendigimden beri evimdede çok durmuyorum pek benimseyemedim sanırım..hele eşim mesaiye kalınca resmn depresyona giriyorum. dün akşam mesaideydi mesela ailemle webcamda görüştük.ne güzel hepsi bir arada ben yalnız çok ağladım..ama yapacak bişey yok eşim bugünde mesaide :/

Ben 9 aydır evliyim ama evim gibi hiç bir yerde rahat edemiyorum...Evet ailemi özlüyorum ama baba evinde kalsam diye aklımdan geçirmiyorum...

ahhh ahhhhhh

yarama tuz bassan bu kadar acımazdı herhalde..

özlenmezmi anne evi hemde çok özlüyorum..istediğim zaman kalıyorum eşimle bırlıkte..allah razı olsun eşim de sever annemın evini..hatta herhafta gıdıp kalsak..gıtmeyelım demez.....

18 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum. o kadar çok oldu ki sanki hep ayrıymışım gibi. ayrıca evimden başka hiç bi yerde rahat edemiyorum. bi kaç gün kalınca hemen evime dönmek istiyorum.

bende 1,5yıllık evliyim ama biyere gidip geldikten sonra evim evim güsel evim diyorum evime gelince, evet özlüyorum baba evini ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyorummm...

Bende evleneli bir kaç ay oldu ama halen alışabilmiş değilim.

Ama benim en büyük sorunum; şuanda semt olarak oturduğum yer, aynı şehirde olsakta annemin evinin bulunduğu o mis gibi semtden, çoook fena (küçümsemiyorum kesinlikle sadece alışamadım) Tabir-i caizse attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Üstelik bir de eşimin ailesi ile küs olarak aynı aparmanda oturmam da daniskası..

Gelde özleme yani :)

ben ankaradayım annem adanada 3 hafta oldu gelelı1.5 ay kaldım anacımın yanında doyamadım.esımı sevıyorum ama annemsızde zor o nedenle gundee 3-4 kez arıyorum annemı bazen daha fazla.sımdı desemkı ben gıtsem kocacımada yazık malum yazın adana sıcak oluyor su yaz bır bıtsın ordayım yıne.

İnsanın hayatındaki en kral günleri baba evinde geçermiş:) Kızlar bende çok özlüyorum babamın evini Ben orada sefa sürüyormuşum birde utanmadan şikayetçi oluyomuşum. Yemeğim önümde, çamaşırım yıkanmış ütülenmiş, çayım ayağıma geliyor. Birde üstüne kaprisimi nazımı çekiyorlarmış. Annemi babamı çok özledim ben

2 senelik evliyim hala özlerim baba evini ama kendi evimede alistim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…