Kızlar anne evinizi ve annenizi özlüyor musunuz? yorumlarınızı bekliyorum...

benim de yaramı deştiniz bacılar...9 aylık evliyim..ne zaman aklıma gelse bekarlık günlerim burnumun direği sızlıyor.anneciğimi çok özlüyorum.evimizi,odamı ne bileyim hiç olmayacak şeyleri bile özlüyorum aklıma gelince.çalıştığım için gidemiyorum da.o geliyor bazen öyle hasret gideriyorum.evliliğimde mutluyum şükür ama o günlere dönmeyi de istiyorum bezen neden böyle oluyor anlamıyorum

ben de 8 aylık evliyim ve ayrı şehirlerdeyiz annemlerle..eşimle çook mutluyum,herşey çok güzel ama ağlamalarım da bitmedi.başta aynı şehirdeydik ama 3 aylık evliyken eşimin tayini çıktı buraya geldik.daha evliliğe alışamamışken bi de gurbet gelini oldum çıktım..baba evimi çok özlüyorum,neden ben burdayım diyorum,ağlıyorum hep ama eşimden gizli değil,hatta yalnız hiç ağlamıyorum nedense..evime alıştım tamam artık buraya aidim ama ne bilim işte.bu özlem hiç bitmicek mi,yani ben ordandönerken hep ağlıcam,bikaç gün kendime gelemicem mi..ne zmana kadar böyle olcak bilmem..neyseki mutluyum,huzurluyum,tek derdim bu olsun napıyım

Üniversiteyi de annemden ayrı bir şehirde okudum.
Ev konusunda nankörüm galiba biraz, ev yadırgamıyorum.

Ama anne özlemi öyle mi...
Aynı şehirde olmamıza rağmen bazen yatağa uzandığımda onun kokusu geliyor burnuma, derin derin çekiyorum içime.

Her şeyini özlüyorum onun. Bakışını, sigarasını yakıp ilk nefesini çekişini, cesaretini, güçlülüğünü...
Kafama fırlattığı terliği "Anne ama bak bi' daha atmayacaksın? Söz ver?" diye diye geri götürmeyi bile özlüyorum.

10 yıl öncesine dönsem. Hiç büyümesem...
Annem de büyümese, yıllanmasa saçları. Beyazlar taşımasa hiç yüreğinde...

Evlenirken annemi, baba evimi çok özleyeceğimi düşünürdüm. Şimdi annemde 1 akşam kalamıyorum, kocuşumun yanında evimizde olmak istiyorum

Son düzenleme:
Bende yeni evliyim annemi kardeslerimi cok ozluyorum.
Ne onlar ne de ben hala alisamadik birbirimizin yokluklarina.
Yurtdisindayim sehir disinda olsam cikar giderdim belki ama..
Yurtdisinda olmak insanin elini kolunu bagliyor...
Cok zor anneden kardesten ayri olmak...

offfffffffff ya insanın yarasına neden tuz basarsınız ki ben de 8 aylık evlıyım aılemle mesafemiz yarım saat fakat alışmak zor bır durum bır taraftan sevdigim aşkım kocacım yuvam bı taraftanda 26 yıllık geçmişim olan yuvam aılem özlemek ne demek ne kadar şuan mutlu olsamda kocamla bekar evım gıbısı yok yaaa annem babam abim hepsinin ayrı bır yer var .. ara ara ağlama krizlerine girdigim çok olıurrr eşimde üzülüyor tutamıyorum ama bir yöndede kendı evıme duzenıme alıştım çalışıtıgım için 2 hafta da bır gidiyorum kalıoyruz eşimle ama açıkcası kendı yuvamı özlüyorum bu seferde 8 aylık yatagım evım bana daha rahat gelıyor 1 gunden fazla kalamıyorum ne kadar ailemi özlesemde off sabah sabah bu konuda nerden cıktıı :)

ben anneme yarım saatlık mesafedeyım her hafta gıdıyoruz esımle ama yıne de acayıp oluyorum canım ayrılırken senınkı cok normal bence.ağlıyorm ben de bazen esımın yanında fenalık gelıyo ona da noluyo ya diye

oyy canım ya kıyamam allah sabır versın senin ısın bızden cok zor

kızlarrr acmayın boyle duygusal konular yawww....
sabah sabah dertlendırdınız benı yıne...
9 aylık evlıyım esımıde,evımıde cok sevıyorumm ama anne evı bır baskaaa yaaaa...
annemlere oturmaya gıttıgımde donerken onlara sarılıp operız ya kapıdan cıkınca hep gozlerım dolar ayrılırken..uhu uhu uhu

:)) benden çıktı... teey teyyy

benım babam vefat etti cok once ve annemle (tabı herkes oyledır ama) çok ama çok bağlıydık. sımdı o tek kaldı. gecende ona gittiğimizde bi balkondan uğurlayısı var kı benı. Allahım dedım bı an ın arabadan atla anacığının boynuna, sarıl, kokla, uyu( nekadar zaman gecirebılcem kı artık onla allahım uzun ömür versınde eskısı gibi olmuyoki ayrı bı yuvan olunca. kocamı cok sevıyorum onun yanında ayrı huzurluyum ama anamın huzuru sıcaklığı çok baska...gıdene kadar ayrı,evde ayrı ağladım. Bi de tokası da kafamda kalmıs o aksam, allahım tokayı da görünce esımın boynuna atlayıp bı ağlayışım var kı aklı gitti adamınD onu da görünce hepten koyverdım kendımı. Noluyo yaaa dıyo allahım yalebbimm PP Esım çok üzülüyor bazen de kızıyor zır zır

bende 9 aylık evliyim aynı şehirdeyz ailemle aramzda 1 saat mesafe var 15 gnde bi hafta snları gider kalırız eşimle tabii çok özlüyorum ailemii , hele kardeşimn giderken o buruk bakışına dayanamıyorm aglıormi ama kocamıda çok seviyorum 2 günden fazla kalamıyorm o yuzden

2 yıllık evliyim ama evimden başka biyerde rahat edemiyorum...
kalamam yani annemin evinde..
ama oturmaya giderim...
eşime kalsa annemlere yerleşecek...
adam gittimi anneme kalkmak bilmiyo...
dur çayt içek dur kahve içek dur şu filme bi bakim derken...
bi bakıyorum gece orda kalmışız...
özlemek ayrı tabi...
zaten çok sık gidiyorum anneme...
geçen dedim anneme "anne niye hiç gelmiyosunuz bize yengemle fln gelin" dedim...
annemde "kızım herhafta burdasın bi evinde durda biz gelelim" dedi...

çok değil 2 ay sonra bende uçuyorum yuvadan.hep annem derki ararsın burayı özlersn bizleri der.bende derimki sizde beni özlersniz.hem benim evm olacak yuvam olavak eşimle ilgilenicem çocuğum olcak aklıma bile gelecek zamn olmaz anne özlemm merak etme:)derim hep. ama gelinde beni bana sorun hep güçlü durmaya çalışıyorum ama bende gizli gizli ağlayanlardanımve bende 5 sattlik uzak mesafeye gidiyorum annemin bir lafıda şu istediğin zaman gelemiyceksin buraya der el oğlu bırakmaz seni bende inat etdim özlemiycem:)):

aaaa aynı bennnn eheheh tek değilmisim. bazen ağlayom cok esım delırıyo artıkD bırakcak sonunda anamın evıne

Biz zaten haftanın 3 günü annemlerde kalıyoruzz özlemeye fırsat olmadı benim :))))

aynı durum bende de mevcut daha dokuz aylık evliyim aslında annemede yakın oturuyrm ama hep akşamları kendi evim yerine annemin evine yöneliyor ayaklarım eşim sagolsun iki gündde bir de olsa götürrür yada yyorgunsa ben yorunum sen in der ama derler ya yan kapıda da otursan anne özlemi bir bask a şimdi üşünüyrm da universite okurken nasıl dayanmısım die :)

dengede tutuorsun bana göre doğru bir hareket. ben de olsam öyle yapardım. bir gün annemde diğer gün kayınvalidemde. ben hala ana ocağında olduğum için özlemek olayını sanırım bi 6 ay sonra yaşamaya başlarım

:))))) biz de bunu abimlere demiştik. ha bire bize geliyorlardı (Annemi görmeye) onlarda sen gibi aynısı dedi. anne niye hiç gelmiyosun diye. annemde aynı senin annen gibi cevap verdi :)) o geldi aklımaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…