ben de 8 aylık evliyim ve ayrı şehirlerdeyiz annemlerle..eşimle çook mutluyum,herşey çok güzel ama ağlamalarım da bitmedi.başta aynı şehirdeydik ama 3 aylık evliyken eşimin tayini çıktı buraya geldik.daha evliliğe alışamamışken bi de gurbet gelini oldum çıktım..baba evimi çok özlüyorum,neden ben burdayım diyorum,ağlıyorum hep ama eşimden gizli değil,hatta yalnız hiç ağlamıyorum nedense..evime alıştım tamam artık buraya aidim ama ne bilim işte.bu özlem hiç bitmicek mi,yani ben ordandönerken hep ağlıcam,bikaç gün kendime gelemicem mi..ne zmana kadar böyle olcak bilmem..neyseki mutluyum,huzurluyum,tek derdim bu olsun napıyım
Bende yeni evliyim annemi kardeslerimi cok ozluyorum.
Ne onlar ne de ben hala alisamadik birbirimizin yokluklarina.
Yurtdisindayim sehir disinda olsam cikar giderdim belki ama..
Yurtdisinda olmak insanin elini kolunu bagliyor...
Cok zor anneden kardesten ayri olmak...
offfffffffff ya insanın yarasına neden tuz basarsınız kiben de 8 aylık evlıyım aılemle mesafemiz yarım saat fakat alışmak zor bır durum bır taraftan sevdigim aşkım kocacım yuvam bı taraftanda 26 yıllık geçmişim olan yuvam aılem özlemek ne demek ne kadar şuan mutlu olsamda kocamla bekar evım gıbısı yok yaaa annem babam abim hepsinin ayrı bır yer var .. ara ara ağlama krizlerine girdigim çok olıurrr eşimde üzülüyor tutamıyorum ama bir yöndede kendı evıme duzenıme alıştım çalışıtıgım için 2 hafta da bır gidiyorum kalıoyruz eşimle ama açıkcası kendı yuvamı özlüyorum bu seferde 8 aylık yatagım evım bana daha rahat gelıyor 1 gunden fazla kalamıyorum ne kadar ailemi özlesemde off sabah sabah bu konuda nerden cıktıı :)
kızlarrr acmayın boyle duygusal konular yawww....
sabah sabah dertlendırdınız benı yıne...
9 aylık evlıyım esımıde,evımıde cok sevıyorumm ama anne evı bır baskaaa yaaaa...
annemlere oturmaya gıttıgımde donerken onlara sarılıp operız ya kapıdan cıkınca hep gozlerım dolar ayrılırken..uhu uhu uhu
benım babam vefat etti cok once ve annemle (tabı herkes oyledır ama) çok ama çok bağlıydık. sımdı o tek kaldı. gecende ona gittiğimizde bi balkondan uğurlayısı var kı benı. Allahım dedım bı an ın arabadan atla anacığının boynuna, sarıl, kokla, uyu( nekadar zaman gecirebılcem kı artık onla allahım uzun ömür versınde eskısı gibi olmuyoki ayrı bı yuvan olunca. kocamı cok sevıyorum onun yanında ayrı huzurluyum ama anamın huzuru sıcaklığı çok baska...gıdene kadar ayrı,evde ayrı ağladım. Bi de tokası da kafamda kalmıs o aksam, allahım tokayı da görünce esımın boynuna atlayıp bı ağlayışım var kı aklı gitti adamın D onu da görünce hepten koyverdım kendımı. Noluyo yaaa dıyo allahım yalebbimm PP Esım çok üzülüyor bazen de kızıyor zır zır [/QU
ben şehir dışındayım senede bir kez gelip bir buçuk kalıyorum bebişimle.annemin yanındaki o rahatlığı,sıcaklığını hiçbir yerde bulamam.babamın yanındayken de hissettiğim o güveni,bana olan sevgisi,onunla yaptığımız yaşama dair sohbetlerimizi,birlikte kurduğumuz hayallerimizi,o cömertliğini hiçbir yerde bulamam ki.ya kızkardeşimin sevgi dolu, beni tanıyan gözleri.benim bu hayatta kayıtsız ,şartsız herşeyimi anlatacağım tek adresim.söyleyin bu kadar karşılıksız, bu kadar hesapsız kaç kişi sever ki şu dünyada.eşimin hakkını yiyemem ama insanın sevgiyle büyütüldüğü yuva özlenmez mi? ama yaşam böyle annem de bir zamanlar küçük bir kızdı ama şimdi bir anneanne...Allah 'a şükürler olsun ben de yuvamı kurdum ve sevgiyle büyütmeliyim kızımı,sevdiğim eşimle...
Kızlar ben 1 senelik evliyim. Ben merakımdan ve sizlerle paylaşalım diye açtım bu konuyuEşimle allaha şükür çok mutluyum, onu çok seviyorm ama bazen annemlere oturmaya gıdınce kalasım gelıyor anacığımın yanında eskı evımde. Evlendiğimde,ilk başlarda gizli gizli ağlardım hep. Özlüyodum. Ne yapsam bılmıyorum kı. Eşime desem ben kalayım bu aksam annemde abes mi kaçar o dese bana saçma gelirdi çünkü. Eşim il dışına gidince kalıyorum annemde ama 1 gün annemde bi gün felan da kayınvalıdemde kalıyom. Sonrası kendım kalıyom evde.Aslında bana kalsa hep annemde kalırım da kırılırlar dıye onlarda da kalıyom Doğru mu yapıyom sizce?
2 yıllık evliyim ama evimden başka biyerde rahat edemiyorum...
kalamam yani annemin evinde..
ama oturmaya giderim...
eşime kalsa annemlere yerleşecek...
adam gittimi anneme kalkmak bilmiyo...
dur çayt içek dur kahve içek dur şu filme bi bakim derken...
bi bakıyorum gece orda kalmışız...
özlemek ayrı tabi...
zaten çok sık gidiyorum anneme...
geçen dedim anneme "anne niye hiç gelmiyosunuz bize yengemle fln gelin" dedim...
annemde "kızım herhafta burdasın bi evinde durda biz gelelim" dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?