- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Duymadim de tekrar arasin sonrada hatasini soyle kararli ol bulunmaz hint kumasi degilim ama sevdigim kisiyi kiskanirim bu kadar basit...konuyu tam bilmiyorum ama sanirim diger kizlarla yazisiyordu falan.
Belli yelkenleri suya indireceksin.
"Daha öncekilerde değmedi" diyerek seni ayrı bir yere koymayan, değer vermeyen adamı kabul edeceksin.
Kolay gelsin.
Ayrıca tek konudan devam etsen iyi olur, birbirinin devamı sonuçta, ayrı konu açmaya gerek yok.
bian telaştan yeni konu açtm kusura bakmayın arkadaşlar . soğudum sanırım ondan affetmeyeceğim çok zor çok kırdı beni siz haklısınız hala devam ediyor yazışmaya bide bana yalvarıyor ne yüzle ya önce kendini düzelt öyle gel ama yok vazgeçmeyecek biliyorm
evet ama çok kızgınım gerçekten YALVARIYO şuan kızlar olmuyo sensiz diyo süründiriymmi biraz ne dersiniz haketti çünkü
Sana yalvarirken hala yazisiyor mu akillanmadiysa ne diye ozur diliyor ki...Kendisine ceki duzen verene kadar affetme tabi ki...kimle yazisiyor bu arada ?
direnişe devam bitanem aşırı ısrar ederse konuşursun ama rahatsız olduğun konuları belirtirsin senin şartlarını kabul ederse devam edersin taviz yok.bence hiç görüşme ama seni anlıyorum gönül ferman dinlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?