kızlar aradı reddetme tuşuna bastım msj attı ne yapmalym bundan sonra yardm edn

evet hoşlanıyorum çünkü başlarda bana her istediğini yaparm yeterki evet de diyordu sonra aniden değişti o değişince yine kavga ettik yine yalvarmaya başladı birgün geçmeden ben yine affettim çünkü tamam konuşmayacağım kızlarla dedi yarım saat sonra tavırları değişti kafam karışık demeye başladı sanki ben ona yalvarmışım gibi daha da ben cevap vermeyince yine başladı mesajlar atmaya amacı ne anlamıyorum gerçekten

kızlar başa döndük yine mesaj atmş konuşalm diye bıktım artık cevap atmayacağım kızlarla konuşmaya devam ediyor bide bana mesaja atuyor ne yüzle anlamıyorum gerçekten

ya vallahı dovcem o cocugu yaa kızm noluuuuurrr ayrılll boyle erkeklerden zerre kadr hayır yok dıyorum ya.. ayrıuca kac yasında sevgln ayıptır sorması?

20 yaşındayız ikimizde

en tehlıkelı yas bır erkek ıcın 20 yasındakı erkek cok fırlama olur o kızlarla konusurken kesınlıkleeee kardesım ve kankam gozuyle bakmıyor bundan adımmmm gıbı emınım ben cok o yasta erkek gordum yanı ve hepsının aklı bel altında kesınlıkle uzak dur ve cıddı bır ılıskı ıstıosan 24 yas uzerı dusun derım onların hem gozu kadına doymus olur hemde ısteklerını yerıne getırır ve anlayısla karsılarlar.. ha smdı bırılerı cıkıp dıyebılır benm sevglm 20 yasnda ama hıcbı kıza bakmıo dıe tamam olabılır ama ISTISNALAR KAIDEYI BOZMAZ derler ve senın anlattklarndan yola cıkıorm canm ben ablan olark.. ben dırek ayrıl dıorm cnku nerdeyse cok yenısınız hemen unutursun senın yasında sankı bırındn hoslanınca o kısıden baskası olamaz gıbı gelır ınsana yapamam dıye dusunursun, ayrılıncada karsındakı uzulur dıe de ıcın acır bırakamazsın ama deneyımlerımden yola cıkıorm hıc bır erkekk oyle uzulmez ıkı gun uzulur ucuncu gun baska kızları kesmeye baslar vs.. kendını sevıosan bıran once onu kafanda bıtır ve kendıne yenı bırını bul 2 haftada unutmazsan o cocugu gel yuzume tukur!

Evet haklısınız bende inanmıyorm kardeşm ayaklarına kızla birbirirleriyle şarkı paylaşıyorlar aşk şarkıları normal bir şey mi hemde benm gördüğümü bile bile o kadar sinirliyimki 20 yaş bir erkek için ergenlik sayılır geç olgunlaşıyorlar birde bana evlenmek istediği kkızın tam bnm gibi biri oldğunu falan söylüyor ne kadar doğru bilemem bende çok hoşlandığım için kolay bırakamıyorm ama deniyorm cevap vermemeye çalışıyorm artık en son yaptğına çok üzüldm ağladm başta böyle üzülüyorsam Allah bilir ilerde nasıl üzer beni korkuyorum.

yaaa bu yasta sana senınle evlenecem sen karımsın artk bıle dılebılır hepsı hıkaye kandırmak ıcn.. seın yapman gereken gıdeceksın gezeceksın gununu gun edeceksın hatta sen de arkadaslar edın ordan burda sohbetler et herkesle kafanı dagıt sana en fazla 2 hafta dıorm bunu yaparsannn unutcksın hatta dıceksın kı ya ne salakmısm(afedersın yanı) da o kdr uzuldum agladım onun ıcın ıyıkı ayrılmısım oh be dıceksın uzerınden yuk kalkacak. sunu unutma o senı ne kdr arasada ne aglıyor nede uzuluyor gununu gun edıyr sense kendı kendını galtıp guzellıgını bozuyosun yazık yaa. suan yazz yazın tadını cıkar derım benn hergun bıseyler yap yaa vallahı bak senı dusundugum ıcn dıorm ve kesınlıkle kendınle aynı yasıt bırıyle cıkma erkekler her zman kızlardan daha gec olgunlastıkları ıcın bı 3 ıle 5 yas arası buyk olsun senden ıste o zaman askı hıssedeceksın o tutkuyu hısseceksın kendını kralıce gıbı hssettırck erkek cıkack karsına.. bunlarımı yasamak ıstersın yoksa hergun kızlarla nasıl oynastıgını gorup bıde sana hakaretler etmesını mı ıstersın?

çok doğru söylüyorsunuz çok sağolun yorumlarınız bana güç oluyor gerçekten aklımı başıma getiriyor sayenizde birşeylerin farkına varıyorum.Peki şimdi ona tamamen bitirdiğime dair mesaj atmalı mıyım yoksa cevapsız mı bırakayım mesaj attı da 1 saat önce konuşalım diye ne yapayım ben şimdi acaba

bak cnm ben neler cektım neler eskı erk. arkdasmla cıkarken daha kucktm ben kendısı benden 5 yas buyk olmasına ragmen capkındı tabı ben kucgum ya erkeklerınde ıcını bılmıorm saftırık bırıydım ve hıccc karısmazdım zaten yurt dısındaym hıc gormuyodum napııo ne edıo takmazdm dusunmezdım cnku bılmezdım ama oda o kdr rahatkı bu yzden neler yaptı arkamdan ama ben dua ettım onu gorecegım zaman arabstandyaım ve umreye gıttım cok dua ettm Allahm dedım gercek yuzunu goster onun, ıyımı kotumu arkamdan bıseyler cevırıomu hepsını goreyım dedım ve yanına gıttım turkıyede ınanırmısın toplasan ben 1 ay kaldım turkıyede ve belkı 15 kere gorustuk. her gorusmemızde mını eteklı kızlara baktı ben yanındayken bıle kızlarn bacaklarını suzdu (sankı anlamıormusum gıbı) cafede oturuyoruz klıp cıkıo ordakı kızları bıle ızlıo kı bılıosnuz klıpler cıplak kızlar dans edıo durup ızlıo ızleme dıorum kafasını sankı ızlemıomus gıbı cevırıp baska yere bakıor ama baktıgı yone baktım ordada tv varmıs.. sonra fcesınde rus kızla gordum ben o sıralar face bılmezdım arkdsm yardm ettıde onunkıne baktım bıde dansoz vıdeoları paylasıp uzerıne erkeklere yılbası hedıyesı yazmıskı dansozun etegı acılıo tangası gorunuo butn gogusler ortada vs anlatamam sanaa ve ben kıskanmaya basladm krızler gecırdım yaptıklarına ama duzelır dıe umdum bıde uzerıne hakaretler ustune hakaretler ya ınanamazsın ve ben sonunda dayanamadım ayrıldım cnku baska tanısma sıtelerınde hesaplarını yakaladım ayrıca kızları eklemıs vs vs.. benım bunu atlatmam bı senemı aldı neden cnku sevıodum cıddıydım ve hayattan ılk tokatımı yemıstım neysekı unuttum bı sekılde ama artk erkeklerın ıc yuzlerını bılıyorum suan yenı bır sevglm var cok skurr cok ıyı Allahıma bınlerce skur o kdr dua ettm kı hayırlı bırı cıksn dıe ve bırcok ozellıgı tam ıstedıgım gıbı cıddı dusunuyorz ama gecmıstekı hatam yuzunden smdıkı sevgılımı cok ksıtlıyorum cok karısıyorum cnku korkuyorm aynı seylerı yasamaktan sankı heran aldatacakms gıbı gelıo halbukı cok ıyı bılıorm ama nefsıne yenık duserse dıe korkuyorm. sen smdı senınkınden sadece hoslanıosun ılerde ayrılmazsan baglanacaksın ve daha kotu acılar cekeceksın bı sure ayrılamıcaksın kafayı yıyeceksın depresyonas gıreceksın neler yasıcksın neler bu yzden Allah rızası ıcn abla tavsıyesı olark luten dırom ayrılll.. zaten evlenmıceksın neden evlenmeyecng bırı ıcn kendını bu denlı yıpratıosun ben cok pısmanım bu yzden karsıma kım cıkarsa senın gıbı ustune basa basa uyarıyorummmm kımse bunu ysasın ıstemıorum cok kotu bıseyy ((

eger daha once senden ayrılıyorum dıyıp suan hala cvp vermıyorsanız gerk yk bırakın ne halı varsa gorsun.. ama sadece tartısıp trıp atıosan ona dekı dusundum ve sneınle bu ılıskının yurumeyecegını anladım. ben bulunmaz hınt kuması olmayabılırım ama sende bulunmaz hınt kuması deılsın bunu unutma.. senden ayrılıyorum benı bıdaha rahatsız etme lutfen de ve bıtır .. zor gelecek bastaa cok dusuneceksın ama dusundugun an kafanı baska bıseye ver bıseylerle mesgul ol yenı ınsanlarla tanısn saatlerce sohbet et ınan cok rhtlıcaksın ve cok kısa surede atlacaksın.. sunu da unutma sımdı bu acıyı cekıosun devam edersen yıllarca unutamayacgın bır acıyla karsı karsıya geleceksın

evet haklısınız üzüldm sizin adınıza gerçekten ama bazı şeyleri yaşamadan insan farkına varamıyor maalesef kaderimizdede varsa oluyor birşekilde kapılıp gidiyorsun gözün kör oluyor resmen .. mesaj attm ben seni kafamda bitirdm konuşacak bir şey yok mesj atma daha lütfen diye artık umarım atmaz yeter artık kendini hatırlatp durmasın bana gecelerim mahfoluyor uyuyamıyorm onun yüzünden bıktım

mesajınızı şimdi gördüm ve sonuna ekledm aynen dediğinizi ben bulunmaz hınt kuması olmayabılırım ama sende bulunmaz hınt kuması deılsın bunu unutma yolun açık olsun çok sağolun tekrardan siz olmasanız ben tekrar salaklık edip yumuşayacaktım

cok yakında msjlarını okumadan bıle sılceksın o kdr umurunda olmyacak hatta okusan bıle guleceksın hallerıne cıddyıım aynen bende zaten her ne kdr ona beddua etmıs olsam da zamanında smdı tskr edıorm erkeklerın hem gerek yuzunu gordum hemde onun gercek yuzunu gorup ayrıldım ve dualarım kabul oldu gercekten. smdı cok mutluym arada ufk kıskanclık krızlerı yasasamda o da benımkı ne kızlarla konusuyo ne pıs ortamlara gırıyor ne baska bıse ısıne gıdıp gelıo nette hep konusuyorzzz sureklı bıyere gıdnce yazar haber verır hatta gıttıgı yerlerı ceker bana yollar bende bakarm acık sacık kızlar varmı ortamda dıe dusun yanı Allahıma bınlerce skur onu karsıma cıkardı.. sende emın ol daha ıyısı cıkacak karsınaaa Allahn ıznıyle. sen bu durumu en az hasarla atlatmaya bak yoksa ızı kalıyor malesef (

rıca ederım canım benım ya ne demek.. gercekten anlattıklarında ufacık bır krıntı gorseydım ıyı bırı olduguna daırr barıstırmak ıcn ugrasırdım yanı amacım ayırmak deıl nolur yanlıs anlamaaa gercek bu yanı uzulmenı ıstemedıgım ıcn dıyorum ben uzuldum elımden geldıgıncede baskalarının uzulmesıne manı olmya calısıorm.. keske benım zamanımdada bırı bana destek cıksaydı ama her ıste bır hayır vardır ben yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :))) bısey olursa gelısmelerden haberdar et cnm :))

yok tabiki yanlış anlamıyorm çok doğru konuşuyorsunuz tecrübe edinmişsnz bazı şeyleri beni kurtarmaya çalıştığınızı anlıyorm :)) tamam gelişme olursa yazıcam olacak büyük ihtimal o gururuna yediremez tanıdım az çok daha neler diyecek Allah bilir

hıccc takmaaaaa nasıl olsa ılerde daha beter seyler yaptıgında ayrıldıgınddada dıyecek dıyecegını bosverrr daha cok gencsınnn senın ıcn olup bıtecek yuzlerce erkek var ve her ıstedıgını yapabıleckk o yzden genclıgının guzellıgının degerını bılll bole hasta ınsanlarla ugrasma ınsallahhhh bıran once tamamen kalbınden ve beynınden sılınır o kısı bunun ıcın dua edecem sana canım dualarımdasn artk :)

oh olsun...
bak iyiki sen aramamışsın....
bi konuş bakalım ne diyo..
hemen yelkenleri suya indirme tabi...

ben bulunmaz hint kumaşıyım bi kere bunu böyle bil bende anyı şeyi dicektim ben istemyrm seni yolun açk olsn demiş kızlar gülmüş bide kızlar ya ne bu ciddiyetsizlik konik bişymi var sanki ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…