kızlar aradı reddetme tuşuna bastım msj attı ne yapmalym bundan sonra yardm edn

çok yalvarıyor tamam dedi istemiyorum kimse olmasın hayatmda seni istiyorum diyor bende düşüneceğim dedim

üşenmedım butun konularını okudum ama ınan hiçbişe anlamadım sen kaç kişiden hoşlandın bıraktın baskasına gectın yoksa bunalr hep aynı kişimi 24 yasında ciddi düşünen çocuk mu mesela unv de organızasyon yapan cocukmu yoksa sevgılısı varmı dıye aradasını yolladıgın çocuk mu zengın olan cocuk mu ve bakıştıınız bakıştınız da senın yanına oturan çocukmu ve persembe numaranı verırsıbn o zaman dıyen çocuk mu sınavına çalışamayacak kadar sevıyorum dediğin çocuk kım bulunmaz hınt kumasısın dıyen kım kızları sıleceksın dediğin çocuk mu valla ortaya karışık çorba olmus bence sen sadece bı sevgılım olsun evlenıyım ıstıyosun önune gelenden hoşlanıosun böyle yapma birşey anlamadıgımdan dıorum eğer bunlar hep aynı kişi ise sorun yok ama bunlar hep farklı kısı ıse adın çıkar alımallah kımse elıne bıle tutmamıstır beklı ama daldan dala derler sana bılmem anlatabıldım mı şu sk hayatına bı ara ver bence bu en son arayanı da salla erkekler yalvarır kandırır ıkı gun sora yıne aynı olur ben eşimden bılıom yanııı değişmezler

kızlar ilk iki tane kız kardeşin lafını yapıyosn dedi sonra tamam herşeyi kabul ediyorum mutlu olalm yeterki diyo ne diyim kızlar sizce

aşk hayatına bı ara ver dicektım orda a harfı eksık çıkmıs kötu bı kelıme olmuss sakın yanlış anlama ben sana bu tavsıyelerı abla olarak verdım sana karsı bı kötu nıyetım yok ama çok garıp geldı bana sırf bırı olsun dıye urasma o bırı olacaksa oluyo zaten

kızlar haklısınız galiba yine yan çizmeye başladı yok o kızlar erkek gibi onları erkek gibi gör faceyi kapamasam yok şşfreyi vermesem şifreyi verirsem sen benden ayrılırsın içinde küfürlü konuşmalar var bilmem ne haklısınız kızlar yine üzülen ben oluyorum bıktım ya

Aslına bakarsan hiç muhatap bile olma tamamen kes iletişimi iyi ayak değil çünkü bana göre.
Derdine gelince canım boş ver bırak arasın. Açma bile.
Açsan da sakın yumuşama. Seni elde ettiği an değerin kalmayacak eskiye dönecek.
Hala kendini düzeltmemiş ve seni arıyor, hiç utanmıyor aramaya herhalde.
Sakın yumuşayıp da yüz verme ona bırak sürünsün.
Ne kadar süründürürsen o kadar tatlı olursun.
Zaten seven insan sabretmeyi bilir.
Seviyorsa gerçekten ne kadar süründürsen de vazgeçemez senden sen kovarsın o dibinde biter.
Tarafımdan test edilmiş onaylanmıştır :)

Ben anlamadım hala olayı bukadar tantana kız arkadaşları var diye mi?
Samimiyetlerini fazla bulabilirsin ama bi'insanı kız arkadaşları çok diye yargılayamazsın.
Anlayışına tersse zaten direk bitmişken bitir.
Çünkü arkadaş ortamı öyleyse ve senin yüzünden çevresini bırakacaksa bi'süre sonra senle olmaktan sıkılacaktır.

Sorun bence kız veya erkek arkadaşlarının olmasında değil, sevgilisi olduğu halde samimiyeti ayarlayamamaları.
Bizim bi'arkadaş var erkek arkadaşı 5 parmağı geçmez ama kız arkadaşları oohoooo ve samimiler ancak hepsinin sevgilisi var çocuğunda. Çocuğu tanısanız zaten aklınıza bile gelmez o kızlar kardeş gibiler öyle temiz duruyo çocuk.

kızar haklı çıktınız tavırları bi değiştiki sormayın yaptıklarm ona ters geliyomuş dün öyle demiyodu yalvarıyordu tamam herşey kabul diyodu değişti yine ağladım çok üzgünüm ya haketmiyorum ben bunları yazıklar olsun açıklama bekliyrm diyorm diyecek birşeym yok kusura bakma diyo bana çok kötüyüm ya niye böyle yapıyor çok sinirliyim artık onu affetmemem lazım kızlar ne olur bana bi yol gösterin beni üzmesine izin vermek istemiyorum artık

Son düzenleme:
Kabul ettignde değerin klmycak demistm ve kendi yaşadığım olayı anlatmistm size. Ne zaman kbul edersen aklim karisik triplerine girecek ne zaman arayp sormazsan da yalvaricak ama döndüğünde yine ayni olacak bazi adamlar bu aciyi seviyor iki yildir pesimde sozlu oldgmu bilsede birakamdi adam ama eskiden dondgmde cekip gidiyordu bnce uzak dur sen bana yetersn demesne de inanma

evet çok haklı çıktınız gerçekten duygularıma yenik düşüp affetim sanki ben ona yalvarmışım gibi davranmaya başladı anlamıyorum gerçekten ama çok haklısınız tecrübem olmadığı için saf gibi inandım ama artık aynı hatayı yapmayacağım soğuttu kendinden üzülmek istemiyorum artık

şakamısın arkadaşım, neyin kafasındasın sen?
salla gitsin şu işe yaramazı...
o üzmüyor ki seni, sen kendi kendine üzülüyorsun.
bence senin kafan karışık, sen bir süre erkek muhabbetlerinden uzak dur iyi gelecek

Herşey senin istediğin gibi olacak demesi sadece önsöz.
Sen biraz işi yokuşa sürünce 'içindekiler' kısmını görmüş oldun.
Yani kısacası okumana gerek yok bu hikayeyi.
Sana uzuun ve aşk dolu bir roman lazım :112:

Son düzenleme:

çok haklısınız birdaha ararsa beni aynen böyle diyeceğim ona hala devam ediyor kızlarla konuşmaya insan utanırda bırakır çıldırmak üzereyim ya kontrol etmeden duramıyorm twitterini falan . kızla birbirlerine aşk şarkıları falan armağan ediyorlar şaka yoluyla ama iş başka tarafa gidiyor farkındayım bana dün demiştki sen beni adi pislik kızlarla görüşn ş.r.siz biri olarak görüyorrsn demişti keşke evet öyle görüyorm deseydm midem bulandı ondan bidaha mesaj atarsa tam olarak ne yazayım kızlar yardım edin öyle bir mesaj olsunki üzülmesini istiyorum aynı beni üzdüğü gibi

Ohooo...
Hâla yok üzülsün, yok ders olsun...

Kimse bir mesajla başını taşlara vurmaz.

Bırak artık, amma takıntı yaptın.

ya kardesım sennn bu cocuktan sadece hoslanıyorsun deılmı? butn konularını okuyamadım sadece ılk konunu bıllıorm bıde bıtanesıne daha baktm bıraz ordada sana bulunmaz hınt kumasımısın demıs ya allah ıcın sadece hoslanıosan salla ya bu cocukk kızlar olmadan yapanmıyor vallahı sadece kendıne ezıyet edıyorsun.. erkekmı yok dunyada gıtmıs kız manyagı bırını bulmussun vallahı sınırlendım suan yanı.. hepsı senın hatan sen kasınıyosun onunla dvm ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…